טוב נו........גם לי יש וידוי.
זוכרת את הכוסון מהאקונומייה
אני בטוחה שלא. היה לילה אחד שכולם נרדמו, ורק אני הייתי ערה,אני חושבת שזה היה הלילה הלפני אחרון. (טוב נו,רק לילוש הייתה ערה.אולי כי כל היום היא רק ישנה??
) יצאתי לי לטיול (רגלי) לשירותים וסביבת האקונומיה (כן,כן,לבד.) ונחשו את מי פגשתי באקונומיה? את הכוסון משחק שש-בש עם שאר אנשי האקונומיה המסריחים, תוך כדי שהוא חותך ירקות למחר (בגלל זה לירקות היה טעם של חול!!) לפתע פתאום הוא פנה אלי בחושניות: "ילדה-בא לך לבוא נגדי שש-בש"? הוא שאל. "סבבה חמאת בוטנים!
" עניתי לו. וככה שיחקנו לנו שש-בש כמו ילדים טובים (אתם יכולים כבר לנחש שהוא ניצח...*אפילו* ענתוש קורעת אותי בשש-בש!
). עד שלפתע פתאום, הוא קם (בפתאומיות,אלא מה?),זרק את לוח השש-בש מהשולחן (וקרא- אוף איתך!! נמאס לי כבר לנצח!! כן,בטח,תירוצים..
), קרע לי את החולצה, השכיב אותי על ערימת סנדות שהיתה שם במקרה(טוב, נו הלוח שש-בש היה חייב להיות מונח על משהו), ונישק אותי בחושניות. "הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה" הוא אמר. ואני (שנותרתי ככה:
) פשוט הלכתי עם הזרם. ("go with the flow") משםזה התפתח ל-69.... ואתם יכולות רק לנחש מה היה אח"כ..
היום- אני בחודש 6, מצפה ומחכה לתינוק שיוולד ב-31.3.02 (הטכנולוגיה של היום!) מוסר השכל:גם לי וגם לאבישג יש דימיון מאווווד פורה
שירונת