מוזר שלא הייתי פה אף פעם..

binba!

New member
יה רייט...../images/Emo31.gif../images/Emo6.gif

שוגית, אנחנו לא צוחקים עלייך מבחינת: חי חי חי! היא הצתרפתה איתו, אנחנו בגן!! אלא צוחקים עלייך כי אנחנו לא מאמינים........

binba!

New member
טוב נו........גם לי יש וידוי.

זוכרת את הכוסון מהאקונומייה
אני בטוחה שלא. היה לילה אחד שכולם נרדמו, ורק אני הייתי ערה,אני חושבת שזה היה הלילה הלפני אחרון. (טוב נו,רק לילוש הייתה ערה.אולי כי כל היום היא רק ישנה??
) יצאתי לי לטיול (רגלי) לשירותים וסביבת האקונומיה (כן,כן,לבד.) ונחשו את מי פגשתי באקונומיה? את הכוסון משחק שש-בש עם שאר אנשי האקונומיה המסריחים, תוך כדי שהוא חותך ירקות למחר (בגלל זה לירקות היה טעם של חול!!) לפתע פתאום הוא פנה אלי בחושניות: "ילדה-בא לך לבוא נגדי שש-בש"? הוא שאל. "סבבה חמאת בוטנים!
" עניתי לו. וככה שיחקנו לנו שש-בש כמו ילדים טובים (אתם יכולים כבר לנחש שהוא ניצח...*אפילו* ענתוש קורעת אותי בשש-בש!
). עד שלפתע פתאום, הוא קם (בפתאומיות,אלא מה?),זרק את לוח השש-בש מהשולחן (וקרא- אוף איתך!! נמאס לי כבר לנצח!! כן,בטח,תירוצים..
), קרע לי את החולצה, השכיב אותי על ערימת סנדות שהיתה שם במקרה(טוב, נו הלוח שש-בש היה חייב להיות מונח על משהו), ונישק אותי בחושניות. "הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה" הוא אמר. ואני (שנותרתי ככה:
) פשוט הלכתי עם הזרם. ("go with the flow") משםזה התפתח ל-69.... ואתם יכולות רק לנחש מה היה אח"כ..
היום- אני בחודש 6, מצפה ומחכה לתינוק שיוולד ב-31.3.02 (הטכנולוגיה של היום!) מוסר השכל:גם לי וגם לאבישג יש דימיון מאווווד פורה
שירונת

binba!

New member
יופי...חכמה!../images/Emo6.gif

זה היה הקטע... "אבאאאאאאא כאילו דהההה!!!!!!!!"

לא איכפת לי כמה.......

אתן חושבות שזה דימיון פורא...אני סיפרתי עכשיו אתן! ואתן רואות לא הייתי צריכה לספר לכן!,אתן לא עומדות במילה שלכן!,חוצמזה תישאלו את צ´נדלר במסיבה,הוא יגיד לכן....! אה...למה ניראה לכן שלא רציתי לקחת מימנו טלפון?!,כי היתבישתי שתדברו עלי ועלינו! אתם לא חברות!,ואני דורשת לדעת! אני לא מדברת איתכם עד שאתן לא אומרות לי!,כמובן שזה לא כולל הודעות דרישה וקללות....למרות שהצופה לא מקלל! אבישוג!

יש לי כמה מסרים.....

א.היתבלבלתי..פורה... ב.שירה אני דורשת לדעת,מה הקטע של הוונדליזם הזה?,ככה להרוס חולצה לאור הפנסים של המחנ"ק?!,ככה ליזרוק על הריצפה שש-בש שעשוי מעץ שאנשים הרסו יערות שלמים בישבילו?!באמת החוצפה שלך עוברת כל גבול...."היגעו המים עד נפש!",בקיצור בפעם הבאה אני דורשת שתישלטי על הדחפים שלך ותתאפקי! אחרי הכל עשיתם את המעשה המגונה הזה באמצע העולם!,תחשבי שאיזה צופיפניק קטן ומיסכן יתעורר באמצע הלילה ויהיה רעב לאיזה סלט בריא אם קצת רטבים צופיפנקיים?!,תחשבי מה הוא יראה...בושה!,ועוד אחת שהיתנהגה בתבונה עד היום ההוא..אני לא מאמינה עליך! אנשים אני מכריזה...שירה מהיום(לשבוע)הצופיפניקית ה....., ה.....ברחה לי המילה ...תעזרו לי...פדיחווווות.... אבישג!

איך???????????????????????

איך??????????????? איך הגיעו מים עד נפש??????????????????????? איך??????????????????? על המים שמים חסכמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|ענת| |ב-|

אני כבר לא דורשת.....

כי שירונת כבר סיפרה לי .....וזה לא כזה מעניין כמו שחשבתי! אבל זה לא העיקרון!,העיקרון הוא שעבדתי עליכם!!! לא היצתרפתתי עם צ´נדלר...נה נה ננה נה! למרות שלא האמנתם זה היה כיף! חוצמזה-גם אם אני ידלק על מישהו במסיבה אני לא יצתרפת איתו!,או שאני כן יצתרפת, יאמץ את הרעיון של שירה ויגיד לעצמי..."אבישג זאת לא הנשיקה האמיתית הראשונה שלך...זאת היתה בכאילו ,רק חזרה!" נכון גדול???כן!,תודה! טוף מחר יש לי מבחן אז אני עוזבת אותכם! אבישג!

binba!

New member
תיהי נאמנה למידות הצופה!../images/Emo38.gif

כי שירה תמיייד צודקת!!
*כמעט* מה הקשררר?
לאיודעת!
אני פה מצחיקה את עצמי (אהההמממ..טוסטר!) נהדR לא??

אבישג כנסי!

זה בכלל לא היה אמור להיות כזה סודי, אבל רציתי לדעת עם מי התחרמנת (אמרת שהתחרמנת עם מישהו) אז החלטתי לגרות אותך כדי שתספרי לי... תראי מה שקרים עושים לבנאדם! מסקנה: אל תלכו לסופר בלי גרביים.

למעלה