מוזר שלא נתקלתי בפורום הזה עד עכשיו

מוזר שלא נתקלתי בפורום הזה עד עכשיו

שלום, שמי אדם ואני חנון גאה
נשמע כמו התחלה של קבוצת גמילה מאלכוהול... (או כל דבר אחר אמריקאי) מישהו ראה כאן את מועדון קרב?... בכל מקרה, יום נהדר לכם ומקווה שיהיה מעניין להיות כאן. אדם

BambaCreature

New member
תאריך ימים

ברוך בואך! The first rule about geek forum, is you don't talk about geek forum The second rule about geek forum, is you don't talk about geek forum

Tiki Torch

New member
אה זה קל!

תסתובב עם טלוויזיה וDVD ניידים ועם דיסק DVD של מועדון קרב ככה תוכל להבדיל בין הקרבות

BambaCreature

New member
זה קורה לכולם, אבל יש שיטות זכירה

ממה יותר לוגי שיבוא קודם: החוק הראשון, שמלא אלמנטים דתיים-תופולוגיים, או החוק השני, שמסמל את הקשר הלא ברור בין הנפש לאדמה? הרי ברור שדת קודמת לאדמה, לכן החוק שמדבר על דת הוא הראשון והחוק על אדמה הוא השני. קאפיש? And the eighth and final rule, if this is your first night at Geek Forum, you have to find the integral of a function.

lovesessh

New member
אני חושבת שהבנתי...

אבל... הרי יש דתות מסויימות בהן הדת והאדמה הולכות ביחד, זה משנה משהו? אני חושבת שכן, אבל מצד שני - למי אכפת, רוזה לדבר שטויות. לא שזה מבדיל אותה משאר חברי הפורום.... נכון?

BambaCreature

New member
מה שבטוח - *לא* אולי!

דווקא כלל וכלל לא בטוח שאולי. נניח בשלילה שהמצב הוא "אולי". לכן המצב לא ודאי, ולכן הוא לא ידוע, בסתירה לכך שקיים חתול שוויצרי אי-שם בשוויץ שיודע הכל. לכן ההנחה ההתחלתית שלנו לא נכונה, ומתקיים כי המצב הוא בוודאות לא אוליי.

BambaCreature

New member
לא משנה

לא משנה האינטגרל עצמו כל עוד הוא כולל 42 בתוכו בצורה כזו או אחרת. חוץ מזה, אתה אוהב פינק פלויד, אז מה עוד אפשר לבקש?

BambaCreature

New member
כמעט

קרוב. ארקסינוס איקס מורכב על איקס חלקי ערך מוחלט איי. Arcsin(x/a) כאשר a בערך מוחלט.

למעלה