ברוך הבא כל צופה של מועדון קרב הוא חבר שלי. וולקאם(:
א אדםלבארי New member 20/1/06 #41 תודה ../images/Emo13.gif אז מה דעתנו על שומן של אנשים עשירים? ושאר תחביבים? אדם
א אדםלבארי New member 21/1/06 #44 סבון נטול סבון? הדבר היחיד שעולה לי בראש זה: "ריח הערבה" המרענן הרשמי של הקיץ (אם ראינו כדורים בחלל (?) ) אדם
סבון נטול סבון? הדבר היחיד שעולה לי בראש זה: "ריח הערבה" המרענן הרשמי של הקיץ (אם ראינו כדורים בחלל (?) ) אדם
N Nimst New member 21/1/06 #46 לא, לא.. כל ה"shower gell" ו"תחליב אל סבון" וכל אלה - אין בהם סבון, ואני משתמשת בעיקר בהם. בכלל, אני חושבת שכבר די קשה להשיג שסבון שבאמת יש בו סבון P:
לא, לא.. כל ה"shower gell" ו"תחליב אל סבון" וכל אלה - אין בהם סבון, ואני משתמשת בעיקר בהם. בכלל, אני חושבת שכבר די קשה להשיג שסבון שבאמת יש בו סבון P:
א אדםלבארי New member 21/1/06 #47 יש בהם משהו כימי... העיקר שזה מפריד לכלוך ושומן מהגוף מה זה משנה השם? אדם
M Mr Pig New member 23/1/06 #51 הו! מובן שכן! המשפט בחתימה שלי הוא ציטוט לא מדויק מהסרט אדוארד נורטון הוא הסוד האפל שלי. גררררר... סרט מגניב ביותר!
הו! מובן שכן! המשפט בחתימה שלי הוא ציטוט לא מדויק מהסרט אדוארד נורטון הוא הסוד האפל שלי. גררררר... סרט מגניב ביותר!