מוחמד דף=אילן פפה

מוחמד דף=אילן פפה

אין כל הבדל בין השניים למעט סמנטיקה קלה. השניים קוראים בגלוי להשמדת ישראל ודינו של פפה כדינו של דף לידיעת טייסי האף 16 "שלנו"

hornyman73

New member
אתה איש מסוכן

אתה אומר שדינו של איש שמאל פציפיסטי שדעותיו אינן כשלך כדינו של אויב רוצח טרוריסט. יש מקום להוקעת אנשים כמוך בפומבי ולהאשמתך בדין. מדובר בפאשיזם ממדרגה ראשונה להאשים אנשים בעלי דעות שונות בחתרנות. אתה קורא לרצח של יהודי. הדבר נצפה בשלטונות הדיקטטוריים האפלים ביותר בדרום אמריקה שבהם העלימו עשרות אלפי אנשים ובהם הרבה מאד יהודים וביניהם אבי. אני מקווה שכל מה שאתה מאחל לפפה יקרה לך, אמן כן יהי רצון.

hornyman73

New member
ומי יחליט מי הבוגד?

אתה תחליט? תגדיר בגידה. האם לגור כמה אלפי יהודים בין מיליוני ערבים ולהעלות את זעם מדינות ערב עלינו ולגרום למלחמה כלל אזורית עם פוטנציאל למלחמה אטומית איננה בגידה? כי אם זו בגידה... האם לקרוא למרד בצה"ל ולסירוב פקודה איננה בגידה? כי אם כל אלה נכונים אז יש הרבה אנשים מהמגזר שלך שמחכים בתור לחבל התלייה. שקול מילים. האם לרצוח ראש ממשלה איננה בגידה. קריאה והסתה לרצח הם כמו רצח. לא תרצח.

יוטו

New member
מי שעוזר \ מרחם \ מחלק נשק או

מתנות לאוייב - הוא בוגד . עכשיו השאלה איזה עונש מגיע לאותם בוגדים - אני הייתי נותן להם כלא לכול החיים. (הרבה יותר גרוע ממיתה )

hornyman73

New member
אני הייתי נותן מאסר עולם

למי שמעסיק פלסטינים ומעביר אותם ברכב שלו לארץ. בגללם יש פיגועים. אני ראיתי מתנחלים שעשו את זה. הייתי נותן מאסר עולם למתנחלים שבגללם אין לנו גדר הפרדה שתמנע כניסה של פלסטינים למדינה.

יוטו

New member
חסרים מתנחלים שמאלנים ? הגדר לא

תמנע פיגועים .. בשדרות היא מנעה ? בגוש היא מנעה ?

Theherod

New member
מתנחלים שמאלנים? יש חיה כזאת?

ואני בכל מקרה נגד הגדר, לפחות נגד איך שהיא היום, אם אנחנו רוצים לבנות גדר, שנבנה את זה על שטח שלנו, לא שטח מוחרם שלהם...

בוגד זה בוגד זה בוגד

חבל שאני רק יכול לכתוב בפורום ולא יכול ליישם את האמת הפשוטה כל כך למעשה. אבל אל דאגה עוד יבוא יום ונגמור חשבון עם כל השמאל הבוגדני הזה. אם אזכה להיות בהנהגה אז אדרוש את פינוי שייך מוניס כפר שמריהו הרצליה פיתוח וקיבוצי השמאל לשם יישובם מחדש בנגב.

One Echoe

New member
וואלה,

ואני הייתי בטוח שאתה כ"כ מוסרי. וכ"כ מתחשב. כ"כ כואב לך על מה שעשו למתנחלים, שאתה פשוט תעשה את אותו הדבר, ובלי סיבה, למגזרים אחרים בחברה. שמע, שכנעת אותי. אני אצביע לך בבחירות.

אנשי הסושי והקוראסונים מול האידיאל

בשלב זה אנשי הסושי מנצחים אבל הכל שם כל כך רקוב ומצחין שאין לי ספק שזה רק ענין של מכות וזמן עד שהגלגל יתהפך. בכלל יש להיסטוריה תופעה של גלגל ולא לעולם חוסן.

Theherod

New member
בגלל זה נהגי הסעות שחושבים

שהם מבינים הכל כל כך טוב, אבל אפילו לא יודעים מה המשמעות של מדינאי לא עולים לשלטון...

יוטו

New member
הלווואי ויפנו את כפר שמיהו

רוצים להעביר את השדה התעופה מהרצליה רק כדי שיהיה לזבלים האלה שקט ..

יוטו

New member
לצערי הרב - יש חייה כזו .. גם בישוב

שלי .. נכון - הגדר אמורה להיות מסביב לערים שלהם בלבד ! . לא מסביב לישוב שלי ..

למעלה