מוחמד דף=אילן פפה

hornyman73

New member
צריך לצאת מהשטחים

אני אסביר לך למה: יפו, רמלה, לוד, אופ אל פאחם, הגליל והנגב מלאים בערבים. עוד 20 שנה אחמד טיבי יהיה ראש ממשלה. איך נמנע את זה? חילופי שטחים וחילופי אוכלוסיות. אם נישאר עם השטחים עוד 20 שנה נצטרך לתת לפלסטינים מעמד שווה לשלנו ואז לא יעזור לנו מדינה גדולה כי הערבים יהיו רוב. זה מה שאתה רוצה? אני לא מבין אתכם. אתם לא רואים את המציאות כמו שצריך. צריך להתנחל ביפו, לא בעזה.

יוטו

New member
מי שהביא אותם לכנסת יהיה אשם

אם חלילה יהיה שר או ראש ממשלה ערבי ... הפיתרון שלך רק ידחה קצת בכמה עשרות שנים את הרוב הערבי , איך אתה רוצה להיות רוב אם אתה מביא ילד אחד או במקרה הטוב 2 , והם 20?.. אין מה לעשות- רק טרנספר יהיה טוב ליהודים... רק חבל שעד שתיקלטו את זה - יהיה מאוחר מידי..

hornyman73

New member
אתה לא מציע פתרונות פרקטיים

ופה הימין נכשל. אתה מנסה למצוא אשמים למצב במקום לפתור אותו. יאללה נהרוג כמה שמאלנים וכמה ערבים והכל יהיה בסדר ב"ה. להביא יותר ילדים מהערבים זה לא פתרון. אין לי שום רצון להביא 10 ילדים ולחיות בעוני, כי ילד אחד אין לי כסף לממן. אני מעדיף איכות על כמות, עדיף ילד רופא מ10 ילדים חולים, הערבים כל הזמן חולים, הם המגזר הכי חולה בארץ, גם החרדים, אני אומר את זה מידע של עבודה במערכת הבריאות, לאורך זמן הדרך של החרדים ושל הערבים היא כישלון מוחלט. אני מאמין שהפתרון היחידי הוא צמצום מוקדי החיכוך עם הערבים. לא להיות איתם. להחזיר את כל השטחים כולל המשולש ולקחת חלק מהשטחים איפה שאריאל וההתנחלויות הגדולות. ככה יהיו פה פחות ממיליון ערבים ויהיו פה 7 מיליון יהודים. ואז לא תהיה שום בעיה. אבל חייבים ליישב את הנגב והגליל. בן גוריון צפה את זה אבל לא הקשיבו לו מספיק. אבל הפתרון של הימין, סיפוח השטחים הוא הסוף של המדינה. אם לא הבנתם את זה עד עכשיו...מצבכם מבחינה שכלית רע ומר.

One Echoe

New member
צודק,

לטווח ארוך זה ממש מפגר להביא הרבה ילדים, יותר מזה, זה ממש גרוע להביא ילדים רק בשביל להיות רוב, כשבעצם אתה מזלזל בילדים של עצמך שהם יחיו בעוני. ילד זו הוצאה כלכלית-ולדעתי צריך לעשות חוק שכל בחורה שרוצה ללדת יותר מנניח 2 ילדים צריכה להיות במצב כלכלי מסוים.

למעלה