מוחמד הפעם מחכה לך אתגר קשה

גידעון1

New member
מוחמד הפעם מחכה לך אתגר קשה

"מות הילד הפלשתיני נגרם מפצצת מרגמה שירו פלשתינים (21/04/2008 16:01) ארגון פלשתיני לזכויות אדם קובע כי מותו של ילד פלשתיני כבן ארבע לפני שבועיים ברצועת עזה נגרם מפצצת מרגמה שירו הפלשתינים, ולא מירי כוחות צה"ל. " אני מת לראות איך גם הפעם תצליח לנקות את חמאס מאשמה ולהפיל הכל על ישראל. רגע תן לי לנחש.. ארגוני הטרור הם בעצם סוכנים של הציונים

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif

ממש מצחיק . בעברית קוראים לזה "תאונה " .
או נפגע מאש כוחותינו. לא ידעתי שעד כדי כך אתה ....

גידעון1

New member
עכשיו זה תאונה אה?

כשישראל מחסלת מחבלים אך לצערה המגינים האנושיים(חפים מפשע) נפגעים אתה ישר מטיח בישראל האשמות אך הנה הפעם מתברר שהטרוריסטים בעצמם גרמו למות הילד והנה אתה מתרכך וקורא לזה "תאונה".

מוחמד5

New member
תאונות לא קורות?

מגין אינושי !! פעם היה מי שהאמין למשפט הזה כיום הוא מוטל בספק אחרי מה שכולנו ראינו ושמענו . לגבות מחיר .. די 9..... חחחחחח

מוחמד5

New member
שיהיה לך לבריאות

תראה מה שבא לך ומה שנוח לך. שיהיה לך לבריאות.

גידעון1

New member
אתה פשוט לא יאמן!

אני מביא לך עובדה מוגמרת ואתה בכל זאת מכחיש! בצד שמאל של הכתבה יש לך תיעוד מצולם של ירי מבית הספר ואתה בכל זאת כמו בת יענה טומן ראשך בחול.

מוחמד5

New member
מה אתה רוצה להוכיח !

כל מה שתביא עדיין לא מסביר את רציחתם בדם קר של הילדים בתמים החפים מפשע,שחטאם היחידי הוא בהוולדם בעזה. מכל ההתקפות האחרונות על עזה ,והדיווחים על עשה -עשרים הרוגים, לא שמענו בערוצים הישראליים מה היא זהות ההורגים. זהותם היא ילדים ונשים ,ומעט מאוד חמושים. מביא לי מקרה בודד וחריג ומנופף בו !! רוב ההורגים הם ממרכז עזה ולא ממקומות שמבוצע מהם ירי . עובדות אליק .

גידעון1

New member
אגב

לא זכור לי שכלי התקשורת הפלשתינים מדווחים על שמותיהם של הרוגי שדרות(אלא אם זה בהקשר של שמחה)! ישראל לפחות מכוונת על מחבלים אך לצערינו נפגעים גם אזרחים כי הם מגנים אנושיים אך לעומת זאת ארגוני הטרור יורים הישר על אזרחים!

גידעון1

New member
ברור שלא באותו קנה מידה אבל היו הרוגים!

אבל אם אתה רוצה אירוע שהיה לאחרונה אז הנה.. כשהיה הפיגוע בישיבת הרב האם הטלויזיה הפלשתינית דיווחה על שמות ההרוגים? תיכף גם תספר לי שהשדרן בכה מכאב.

גידעון1

New member
הבנתי סוף סוף את המשחק שלך.

כפלשתיני אתה בא בטענות חופשי נגד ישראל אך כשאני מביא לך טיעון נגדי אז אתה אומר לי בתרגום חופשי " אני גר בישראל ולא בשטחים אז מה אתה בא אלי בטענות". אחלה דרך מבחינתך לתקוף צד אחד מבלי שיהיה לך הצורך להתגונן מול טענות נגדיות.

מוחמד5

New member
להתגונן !!

מפני מה אני צריך להתגונן? לא מרגיש מותקף אן מאוים בינתיים.

גידעון1

New member
לא דיברתי להתגונן ברמה הפיזית

תאמין או לא אני מאחל לך ולמשפחתך רק בריאות. אני מדבר ברמת הדיון. אתה לא יכול לבוא בטענות בצורה חד צדדית אך כשאני מראה לך את הצד השני אתה משתמש בקלף שאתה גר בישראל ולכן לא ניתן לדבר איתך על הצד הפלשתיני!!

מוחמד5

New member
גם בצד השני יש חלקים שהם חרא

וגם כאן יש חארות. מי אמר שהכל מושלם ? תודה על האיחולים. אני בא בטענות לצד היותר חזק,לצד היותר נאור , לצד שיש בידיו את המפתחות לפתרון הרבה מהבעיות .אני מבקר את המדינה שלי ואני גם לא חוסך ביקורת מבני עמי . תאמין לי על חלק לא קטן מבני עמי אם היו מתפרקים לרססים לא הייתי מזיל דמעה. יש כאלה בנינו שחבל על האויר שהם נושמים.

mike00

New member
אז אתה רוצה לומר שהצד היותר חזק ונאור צריך

להתכופף כדי שיוכלו "לשפד" לו טוב טוב את הישבן בשם הנאורות?? אם זה מה שיקרה אז הצד החזק יהפך לצד החלש ואז ישראל תצטרך "לשפד" את הפלסטינים?? לא ידעתי שאתה בקטע של משחקי תפקידים מוחה

למעלה