מוחמד הפעם מחכה לך אתגר קשה

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

סוטה
בפעם הבאה אני אפנה אותך לאותה הכתובת.

גידעון1

New member
רגע רגע.. קראתי נכון??

האם מוחמד5 בכבודו ובעצמו טוען שישראל זאת מדינה נאורה?? איפה השמפניה ימות המשיח הגיעו

מוחמד5

New member
יחסית לערבים ,ישראל מאוד נאורה

כתבתי לך כבר ,שהערבים זה עם פרמיטיבי עם החושך. עם חתרן וסכסכן,עם צמא לדם ,לדם של עצמו .

respecta1

New member
נרצחים על ידי אנשי החמאס

שמסתתרים בקרבם. חטאם היחיד הוא שאיש חמאס מתחבא בקרבם לא יורים למקום אחד בלי שידעו מידע מדויק שהטרוריסט שם ושיש כמה שפחות אנשים לידו, מה שבעיה כי הטרוריסטים האלה יודעים שהקפת עצמם באנשים תציל את חייהם בגלל שמטרתו הראשית של צה"ל הוא פגיעה כמה שיותר קטנה בחפים מפשע ובכל זאת עושים את זה - השאלה שלי היא על כמה אנשים חסו ואחר כך הם רצחו ישראלים.

respecta1

New member
ואגב, תמשיך עם התעמולה שלך, ותמשיך להאמין לה

מסתכל על התוצאה בלי להתחשב בדרך..ובכל זאת תגיד תודה כל יום כל שעה וכל שניה שזו ישראל פה, ולא אף מדינה אחרת בעולם.

mike00

New member
תאמין לי מוחה,היית צריך להוולד שוויצרי....

כזה דיוק עוד לא ראיתי

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif - אךךך שוייץ שוייץ

אין על שפרינגלי יאמי יאמי
אני ערפי תו ף , עוסה מאה מפכשים ממני.

ינשוף4

New member
"מגן אנושי"- כלי שמושי מאד לטרוריסטים.

רק פעם אחת התפרסם (וצולם) מקרה בו מחבלים הסתתרו, או אף ירו, מתוך, או ליד, ריכוז של אזרחים? כדי להקשות על הצבא, שבאחריותו להפסיק ירי כזה? אבל התמונה הבולטת ביותר, לדעתי- הצילום בו כלי טיס פוגע ברכב שמוביל רקטות, ותוך שניות המונים מקיפים את הרכב, ומחלצים ממנו הרקטות. דוגמה ל"מגן אנושי בהתנדבות" (להבדיל מ"בני ערובה"). לטעמי היה על אותו כלי טיס להמשיך בירי, עד להשמדת אותן רקטות. ואם ייפגעו אלו שעסקו בחילוצן? אז מה? האם עצם העובדה שהם לא נראו בצילום נושאים רובים כבר הופכת אותם, אוטומטית, ל"חפים מפשע"? (בעצם, נשיאת רובה, מחוץ למקום וזמן בהם הוא דרוש- מהווה סתם "מטרד, טרחה והפרעה").

למעלה