מוכנים??? סקר - הכוכבת הלוהטת....

מוכנים??? סקר - הכוכבת הלוהטת....

יש הרבה יפייפיות בצח"מ והאמת היא שאי אפשר לבחור אחת... ובכל זאת, איזו שחקנית סקסית בטירוף ונראית טוב ברוב הפעמים, וזאת לא חייבת להיות דווקא דמות שאתם אוהבים, (אם יצא שכן מה טוב
) צאו לדרך

שחר, הבחירה שלך הכי מסקרנת אותי

אני מניחה שתהיה לך התלבטות קשה בין כריס למרי ולבסוף בטח תשבר ותבחר בכלל בטרישה...

python 4

New member
תתפלאי, אבל יהיה קול אחד למרי..

תשאלי את צהובון - old loves die hard. ואני הצבעתי אשלי!

ים כחול

New member
והסיבה : .... ../images/Emo13.gif

היא פשוט מושלמת , שובבית , סקסית , מדהימה בכל מצב !!!

ים כחול

New member
קצת מוזר לי שלא בחרו אפילו נקודה 1

בניקי ניומן , לדעתי היא גם סקסית ושמורה היטב
ואני בהלם שמרי ויליאמס בכלל נכנסה לקטגוריה הזו היא צריכה להיכנס לסקר של :ממי בצח"מ אתם נבהלים ולא תירצו להיתקל בה באמצע לילה ? (אפילו באמצע היום!!)
------>

dviridit

New member
גם אני מזה שמרי הייתה בסקר... נראה

שהיא נחשבת לאשה לוהטת ועוד מכל זקנות העיר.

anatotel

New member
ואם כבר מרי מופיעה אז למה לא...

קת'רין?! האם יכול להית שמי שבנה את הסקר לא נתן צ'אנס לנשים שאולי הוא עצמו לא אוהב?! בושה! אני רציתי לבחור בקת'רין!

anatotel

New member
גם אוליביה לא רשומה שם...

לא יפה... אולי יש שאוהבים את דבוקת השיער הזאת?

ים כחול

New member
יאאאא נכון איזה מחדל ../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

בואי נגיש עירעור ... חושבת שיסכימו להכניס את אוליביה הסקסית לסקר הלוהט??
אני בטוחה שיש כאלו שאוהבים את סטייל הגריזי הנוטף

dviridit

New member
אני בעד וי'קטוריה ובנוגע לאוליביה

לא נרראה לי שהיא תחסר למישהו הכרובית הזו. אבל אם מרי נמצאת ברשימה זה נראה מוצדק.

מיכי2

New member
התלבטתי בין ניקי לשרון..

ובסוף שרון ניצחה.. ניקי קצת ייבשית לאחרונה..

התלבטתי בין אשלי, שרון וויקטוריה...

ואם הייתי צריכה לבחור את הכי יפה אז שרון היתה לוקחת, אבל בויקי יש משהו שאין לשרון ולאשלי וזו חוצפה ושובבות שרק מוסיפים לעצם היותה לוהטת... אבל כמובן שאשלי ושרון לא נופלות ממנה. הם לא פחות סקסיות ויפות זה בטוח. ומרי נמצאת כאן בשביל הבדיחה כמובן. בהתחלה רציתי לשים את ג'ינה אבל זה היה נראה לי טו מאץ'... ואוליביה??? הייתי בטוחה שאף אחד כאן לא מסמפט אותה חיצונית ופנימית, אבל אם אתם רוצים אני מוכנה לבנות סקר חדש במיוחד למענה... בכל אופן חכו לסקר "הלוהט" וכולנו יודעים שיש כאלה בצח"מ והרבה...

שמיצית

New member
רק אני הצבעתי לניקי?../images/Emo12.gif

היא תמיד ובכל מצב נראית מדהים, עם המון "קלאסה"

junny

New member
אני כמו כולם כמעט..

הצבעתי לפיליס זה לא ששרון לא יותר יפה, היא הרבה יותר יפה מפיליס, וניקי הרבה יותר מטופחת מפיליס ואשלי הרבה יותר מיוחדת אבל הבנתי שהשאלה היא סקסית- ואין ספק מבחינתי שפיליס הכי סקסית הלבוש, שפת הגוף, השפתים, העינים.. היא פשוט סקסית!! ואם לא היה לה את הסקסיות הזו היא לא היתה הבחורה הכי יפה בסדר- לדעתי. אלה סתם משהו עוד אחת.. כמו דרו מבחינתי.

sergew2

New member
אני כן הצבעתי לניקי!

לדעתי מתלבת ממש יפה ואלגנטי ותמיד נמצא אותה במראה טוב!

למעלה