מוכנים??? סקר - הכוכבת הלוהטת....

אפרופו יפייפיות...../images/Emo39.gif

מקנזי היתה היום בפרק ממש יפה !!! כשהיא עמדה מול בריטני בבה"ס והם דיסקסו, מאק נראתה ממש טוב, היא היתה מאופרת בטעם והיתה נראית כמו בובה, ובריטני לעומתה נראתה כמו איזה נעל הפוכה !!! היא אומנם קצת יותר נשית ממאק אבל היופי הוא ממנה והלאה...

Jolleen

New member
בריטני לא יפה

אולי היא בלונדינית אבל הפרצוף שלה לא יפה.. מאק כבר יותר יפה ממנה בפרצוף אבל מאק גם לא שיא היופי

כי לא משקיעים בה מספיק...

הדמות של מקנזי היא סוג של טום בוי, לא מלבישים אותה בצורה שתחמיא לה,ובכלל היא לא מתלבשת בסידרה כמו שטינס מתלבשים בשנת 2000. יש למאק פוטנציאל גדול ואם היא היתה יותר גבוהה (הרבה יותר) היא יכלה לדגמן בקלות. יש לה פני בובה מושלמות ומדהימות...

Jolleen

New member
אוקיי חח

נראה לי שאנחנו פתחנו פה בתערוכת תמונות של אשלי באשיום חחחחח ואממ בקשר למה שכתבת- יש לה פנים חמודות, אבל לא מושלמות, לדעתי. למשל, את השפתיים שלה אני לא אוהבת. לא דיברתי על הגוף או איך שהן מתלבשות, אלא על הפרצוף. ולפי זה, אמרתי שהפרצוף של מאק הרבה יותר יפה משל בריטני אבל עדיין לא שיא היופי. זה הכל :) והנה עוד תמונה לאוסף שלנו חחחח --->>

אף אחת היא לא כליל השלמות...

אני הבנתי כבר למה התכוונת שמאק יותר יפה מבריטני אבל עדיין לא יפייפיה גדולה, ואני רק הוספתי שלדעתי היא כן והיא יכולה גם להיות יותר מדהימה אם רק ישדרגו אותה קצת... מי יותר יפה ?!...
למשל כאן בתמונה מאק נראית בדיוק איך שהיא אמורה להראות...
והדון ג'ואן באמצע ממש חטיף מתוק...

ודרך אגב, אמא הודג'ס תהיה הרבה

יותר יפה מהבת שלה. סליחה, בעצם בריטני בכלל לא יפה, אז אמא הודג'ס תהיה אשה ממש יפה בניגוד לבתה הנעלולית. נקודה.

למעלה