מוכרים ב ebay

קשכפית

New member
הי, יש לי אליך שאלה

את כותבת שאלה המוכרים הקבועים שלך והמומלצים הם מוכרים פחות או יותר את אותם המוצרים ואותם המחירים אז לפי מה את מחליטה אצל מי לקנות מתי? וגם מה מחיר משלוח לארץ? אני ממש לא מתמצאת בהזמנות חו"ל ככה שאם השאלה שלי מגוחכת, אפשר לצחוק אבל גם לענות. ביי

Come Alive

New member
זה תלוי למי יש את הלק המסויים שאני רוצה

ואצל מי הוא יותר משתלם את המחיר של המשלוח אפשר לראות שם בלי בעיה, את עושה פשוט שזה יהיה מסודר לפי המחיר + משלוח הכי זול קודם, ואז נותנים לך אפשרות לבחור איפה את גרה, ואת מסמנת ISR (יעני ישראל חח) ואז זה מסדר לך מחדש וזה גם כותב את המחיר משלוח של כל דבר

קשכפית

New member
תודה

נכנסתי לכמעט כל הקישורים שצרפת באחד מהם מצאתי את הצבע שרציתי ובאחרים לא מענין כי שם הוא עולה נדמה לי כשבע דולר ובאתרים האחרים הממוצע של הלקים של צ'ינה גליז - על זה אני מדברת. הוא בסביבות ה 4 דולר, 5 דולר ויש גם בפחות אבל אין את הצבע, אולי זה קשור לצבעים חדשים יותר או ישנים יותר שמרכיב את המחיר.

liliya1

New member
nail polish elegance

היי, אני בד"כ לא כותבת אבל עוקבת אחרי הפורום. קניתי ממנו מספר לקים של nubar ואני ממליצה עליו בחום - ההתנהלות מולו נהדרת והמשלוח הגיע במהירות וארוז היטב. הוא מוכר לקים של המון חברות: OPI, ESSIE, ZOYA, CHINA GLAZE, CREATIVE, SECHE, NOCTI, COLOR CLUB, PRECISION, NUBAR, ORLY, CND. המחירים לא הכי זולים אבל סבירים, בעיקר נוכח הבעיות של טרנס והעדר האופציות. http://stores.ebay.com/Nail-Polish-Elegance

רחלי ג

New member
יופי של רעיון היה לך לבקש שמות מוכרים.תודה

צונית

New member
ההזמנה הראשונה שלי מאיביי הגיעה ../images/Emo9.gif

המוכר: enchantedbeautyspot השביעות רצון ממנו הייתה על 99% והמוצר שלו היה הכי זול בקטגוריה (מסתבר שאפשר לעשות חיפוש על מוצר ואז חתך על פי מחיר) קניתי את CUTE AS A BUTTON של אסי שכה חשקתי בו במשך תקופה ארוכה! אם הלק שעליי עכשיו לא היה כל כך מושלם וקוצר מחמאות הייתי מורידה ושמה אותו עכשיו! בכל מקרה, מה שרציתי לומר זה שהלק עלה 4 דולר והמשלוח 4.25. נכון, זה בסך הכל לא זול אבל בשביל לק אחד - זה בין הזולים שניתן למצוא. המשלוח הגיע תוך שבוע ויום, במצב תקין לגמרי (במעטפה אמנם אבל עטוף בנייר בועות והכל). אני מאוד מרוצה וממליצה.

Ultra marine

New member
ממש מבאס אותי לשלם כ"כ הרבה על משלוח..

עד 2.5-3 דולר נראה לי עוד סביר. אם הלק יחסית זול.. באמת כל הלקים יהיו עכשיו סביב 40 ש"ח..

צונית

New member
בגדול, אני מסכימה איתך

העניין הוא שכדי להזמין מאתרים כמו טראנסדיזיין או ניילETC צריך כמות גדולה של לקים כדי שזה יצא משתלם. מה שקורה זה שההוצאה היא די ענקית וזה לא תמיד מתאים. לפעמים את בכוח מחפשת עוד לקים כדי לעשות הזמנה, ולמה? בסך הכל 8.25 זה 2.25$ מעל המחיר הישן של אסי בטראנסדיזיין, שזה אפילו לא עשרה שקלים יותר (אגב, כל מוצר נוסף הוא שולח ב2.5$ אז אם מזמינים יותר מאחד זה בהחלט יכול להשתלם). את צודקת שלגבי OPI באמת המצב פחות חיובי. זה בכל מקום יהיה מעכשיו 10$ ויותר כולל משלוח. אבל יודעת מה? ההפסד כולו שלהם. מה גם ששוב, אם את לא מזמינה 9 לקים בבת אחת, זו הוצאה קצת פחות מאיימת. אני הכי מתבאסת על צ'יינה גלייז. מאוד קשה להשיג אותם ברשת במחירים של טראנסדיזיין וזה כבר באמת לא לעניין להזמין לק שאמור לעלות 12 שקל פלוס מינוס ולשלם עליו כולל משלוח מחירים של 30 שקל ויותר

Ultra marine

New member
יש בזה משהו,

למרות שכל ההזמנה מטרנס אצלי לפחות זה גג 200 ש"ח. וזה לא שאני עושה הזמנה כל שבוע (יותר לכיוון כל חודשיים) אז זה לא כזה נורא. ובזמן הזה אני בדר"כ אוספת לי כמה לקים שאני רוצה. באמת עצוב על צ'ינה גלייז וגם על קולור קלאב! יש לי 2 לקים שלהם ואני ממש אוהבת אותם!

sHiR TaDmOr

New member
אני חושבת שאתן צריכות להסתכל אחרת על העניין..

בתכלס, הלקים האלה בארץ עולים מינימום 60 ש"ח, אז לקנות לק + משלוח ב-30 ש"ח זה בהחלט יוצא משתלם...אז לא נורא אם המחיר טיפה עלה (למרות שאני יכולה להבין את הבאסה) אלא אם כן קרובים שלכן\אתן נוסעים\ות לחו"ל וזה כבר סיפור אחר

צונית

New member
קשה לי להסתכל על זה ככה

כי כבר כן שילמתי על זה את המחירים הנמוכים. אם אלה היו המחירים ההתחלתיים הייתי אומרת - וואי איזה כיף, חיסכון של עשרים שקל ללק! נניח לרגע בצד את OPI ואסי, המחירים שלהם היו גבוהים מלכתחילה, בין 20-30 גם ככה. אבל צ'יינה גלייז! קולור קלאב! אלה לקים שעולים 10-12 שקלים ופתאום המחיר שלהם קפץ פי 3. זה שהם בארץ עדיין עולים כפול זה לא משנה (יש בארץ צ'יינה גלייז בכלל?), עצם העובדה שעכשיו אני אקנה לק אחד כשבדיוק לפני שבועיים יכלתי לקנות 3 באותו המחיר, זה מה שיגרום לי לא לקנות יותר

sHiR TaDmOr

New member
אה, עד כדי כך?

האמת שלא הכרתי את המחירים כי לא יצא לי להזמין עד עכשיו, וחשבתי שהמחירים נעו סביב 20-25 ש"ח. אם זה היה 10-12 כמו שאת אומרת זה בהחלט מדכא. (למרות שעם משלוח זה מגיע ל20 בערך, לא?)

צונית

New member
טראנסדיזיין היה היחיד שמכר אותם

בפחות מ3$. שאר האתרים מוכרים אותם ב4 ויותר, וככה גם באיביי. אז להוסיף לזה גם משלוח זה כבר 8$ ללק.

למעלה