מוכרים/מחפשים/דרושים/מפרסמים וכו'

lenagenbekef

New member
מרכז לקידום נגנים בירושלים- לנגן בכיף

בחדר חזרות מצויד נפגשות קבוצות של ארבעה עד שבעה משתתפים ששובצו על פי רמתם וסגנון המוסיקה המועדף עליהם. מדריך צמוד ומנוסה השולט בכלי הנגינה מנחה את החזרה ומלווה את ההרכב מרגע הקמתו ולאורך כל הדרך. כל הרכב נפגש לחזרה חד-שבועית שנמשכת כשעתיים וחצי. בפגישה מקבלים נגישות לציוד, מעשירים את הידע המוסיקלי ומפתחים את היצירתיות הטמונה בנו. ניתן גם לעבוד על חומר מקורי של חברי ההרכב ולפתח אותו. לפרטים והרשמה 02-6222050 www.lenagenbekef.co.il

irule

New member
נגנים? יש לכם הרכב ואתם וחפשים חומרים?

אהלן לכולם - שמי איתמר דנציגר ואני מלחין - יש לי אתר עם קטלוג של יצירות שלי http://www.geocities.com/tipulzugi/composer.htm

נעה ר א

New member
בסיסטית מחפשת מוזיקאים..:)

היי, קוראים לי נעה ואני בת 17 ממודיעין, מנגנת על בס כבר תכף שנה. הסגנון שלי הוא לגמרי אילתורים- כלומר התחלתי ללמוד אבל עזבתי את זה ומאז אני מתקדמת רק מהראש שלי- לפי שמיעה ואלתור, בכיף:) מי שהסגנון הזה מתאים לו יכול לכתוב לי ל: [email protected] ואולי ננגן ביחד! שיהיה לכם אחלה יום

aviramskate

New member
שון זה ליזה...

למי יש את האקורדים של של השיר הצרפתי שון זה ליזה ??? אני יודע את הפזמון ממש טוב אבל אז אם תתנו לי את הבית זה יעזור.. אה והשיר בסול מי מאז'ור.. שיר מצחיק..

SLU

New member
מחפש הרכב.

אני בן 20, מנגן שנה בגיטרה (בערך שלושה חודשים על חשמלית). מעוניין לנגן בכל הרכב (רצוי רוק, על כל סוגיו) שמחפש גיטריסטים מאזור המרכז (בין ת"א לאשדוד בערך). [email protected]

shakoro

New member
מחשב לצורכי מוסיקה

מה המצב חבר'ה? רציתי רק לדעת אם אולי במקרה יש פה מישהו שאולי יכול לתת לי איזו חוות דעת,אז ככה: אני מעוניין לקנות מחשב + כרטיס קול חיצוני שישמשו אותי לצורכי מוסיקה והקלטות העיניין הוא שאני לא מבין בזה הרבה, אני יודע שאני מעוניין במחשב חזק ומהיר שאני ידע שיש לי משהו טוב בידיים ואין שום סיבה להחליף אותו בקרוב,מעי השקעה חד פעמית כזו. אך אם זאת גם אנני רוצה לשלם על זה מחיר מופרז, אני מוכן להשקיע אבל בגבול הסביר. אמרו לי שכדאי לי ללכת על מעבדintel doal core E6600. מה אתם אומרים?

robirob

New member
מחפש אותך...../images/Emo24.gif

היי , אני רוב..בן 25 לומד פיתוח קול , מעוניין להתחבר לגיטריסט שיורה גבוה ומעוניין ללכת עד הסוף... משהו מעבר לתחביב.. סגנון רוק..רצוי מישהו שמאמין באנרגיות חיוביות וכריזמה. אם אתה אחד כזה שמאמין שרק השמיים הם הגבול , יודע כמוני שנגיע רחוק ולא מפחד מעבודה קשה צור קשר..כי אני מחפש אותך. נ.ב. : אני גם כותב ! פלאפון :0522457280 מחכה לך.

Foppp

New member
../images/Emo26.gifסדנת הופעה LIVE במוסיקה אלקטרונית../images/Emo36.gif

הופעות חיות הן עקב האכילס של כל אומן בארץ ועולם . יחזקאל רז (מהמופע לפטופיאנו), מורה לסינטזה ו Ableton Live במכללת bpm יעביר סדנת אומן מרתקת שתתן פתרונות לבעיות אלו ושתתבסס על התוכנה Ableton Live בסדנא הראשונה מסוגה בארץ תחשוף פלטפורמות שונות להופעה חיה, נראה דרכים שונות ומגוונות להופיע החל מהכנת הסט להופעה חיה, עריכת גרסאות, לייב לופינג, שיטות מתקדמות לעבודה עם קונטרולרים, שימוש בכלים אקוסטיים בהופעה חיה דך אפקטים ממוחשבים, הפיכת כלי אקוסטי למקלדת שליטה לכל דבר ועוד . הכניסה חופשית,להרשמה לחץ כאן www.bpm-music.com

Digdigelo

New member
חשמלית מדהימה למכירה!! או לטרייד...

Carvin Custom made USA שנת 2004 במצב מעולה גשר ווילקינסון עם נעילת מפתחות ספרצל 2 האמבקרים עם פיצול לסינגל, סוויץ' 3 מצבים, מעגל אקטיבי\פסיבי ומצב אקוסטי צוואר נק ת'רו (לא מתעקם) עשוי מhardrock maple גוף מאלדר. 24 סריגים אפשר להוציא עם הגיטרה לפחות 20 צלילים שונים לחלוטין, זה כאילו שיש לכם את כל הכלים בכלי אחד באמת שווה לבדוק אור 050-6543755

sunshine38

New member
../images/Emo79.gifהקמת להקה...

היי..כתבתי פה לא מזמן על בחינות ללהקה צבאית... בכל מקרה אני מחפשת כמה אנשים להקים להקה ....התמקדות על חומרים מקוריים וקצת ג'אז... בכל מקרה למעוניינים צרו קשר איתי בהקדם=)

BolraK

New member
ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא ממש הלך...

אם אתה רוצה לחפש בעצמך אז השם באנגלית זה-Champs-Elysees אני לא יודע אם זה יעזור אבל ביוטיוב מצאתי גירסה של מישהו מנגן את זה ואני חושב שרואים דיי ברור את האקורדים, אבל אני לא ממש מנגן על גיטרה אז אני לא יודע עד כמה זה באמת עוזר חח: http://www.youtube.com/watch?v=Wx0Wrcm8Sts&mode=related&search=

music777

New member
הורדה ישירה לסינגל חדש.....

שיר מגניב חדש חדש . רק התחיל להתנגן ברדיו. מסתמן כלהיט. קוראים לשיר סיגי והוא מדבר על סיגרה- ענק!!! בואו נשמע קצת תגובות http://www.speedyshare.com/544990777.html

Digdigelo

New member
גיטריסט 14 שנה

בן 20 מנגן הכל חוץ מג'אז ברמה של הופעות\הקלטות מחפש הרכב של משהו

רונית107

New member
תווים.. פליז עזרה..

יש תוכנה כזאת שאפשר לחבר את האורגן למחשב ואז אני שמה שיר וזה מראה לי את התווים של השיר על המחשב.. מישהו יודע איך קוראים לה?

מרי לי

New member
האתר החדש של מכללת BPM

http://www.bpm-music.com/ יש גם פורומים, גם מפרט של הציוד שיש בשני הסניפים וגם מידע על המרצים ומידע על הבוגרים (שמתעדכן כל פעם ומתווסף)

יוצר מוזיקה? קבל דו"ח השמעות ארצי מפורט חינם.

- יוצר מוזיקה ומפחד שתחנות רדיו או טלוויזיה משמיעות את השיר שלך ללא תשלום תמלוגים? - רוצה לראות מיד כמה השמעות קיבלת ולא רוצה לחכות עד שאקו"ם יוציאו דו"ח בסוף השנה? - לא רשום באקו"ם אבל רוצה לוודא שתוכל לתבוע את המגיע לך? חברת הינג'י היא חברת סטארט-אפ ראשונה מסוגה בעולם והיא היחידה שעוקבת אחרי ערוצי הרדיו והטלוויזיה 24 שעות ביממה! שירות הדו"חות של הינג'י מפיק דו"חות אישיים לכל אמן המראה לו את כל השמעותיו לאותו חודש או תקופה אחרת שנקבעה מראש. מעכשיו תוכל לראות בדיוק מתי שיריך שודרו, באיזו תחנה ובאיזו שעה כבר בסוף החודש! להצטרפות לשירות חינם שילחו הודעה ל:[email protected] בהצלחה לכל היוצרים באשר הם חיזקו ואימצו נועם

למעלה