מוכרים/מחפשים/דרושים/מפרסמים וכו'

Digdigelo

New member
אחי אל תבזבז סתם

מחשב עם dual core זה מחשב שצריך להריץ משחקים כבדים למוסיקה, כתיבה, הקלטה, השמעה וכל מה שאתה רוצה, צריך מחשב פשוט עם כרטיס קול מפוצץ אני ממליץ לך לא להחליף או לשדרג את המחשב (אם זה פנטיום 4 אז לא צריך כי פשוט לא צריך) ולהשקיע את הכסף באיזה כרטיס קול חיצוני, 8 כניסות סטריאו, 4 מידי ועוד פינוקים לי יש את הCreative Audigy II ולמרות שזה לא השיא באמת שלא צריך יותר שום דבר לבית יש כרטיסים פנימיים של EMU שגם שווה לך לבדוק

shakoro

New member
באמת...?? האמת היא ש

אני ממש בדילמות כי כי דווקא אמרו לי שמעבד חזק יוכל להריץ תוכנות מוסיקה כבדות ותוך כדי הפעלת חיבורים של כרטיס קול חיצוני ומיקסר עדיין יוכל לשמור על מהירות טובה של המחשב. חוץ מזה יש עוד דברים שאני צריך? אני פשוט שואף שתיהיה לי הקלטה באיכות הכי טובה שאני יכול להשיג במסגרת האולפן הבייתי.

Digdigelo

New member
שמע

אין ספק שמעבד עם ליבה כפולה יריץ כל דבר בנזונה אבל אני לא חושב שתריץ את זה אלא אם כן אתה עובד עם קיובייס לוג'יק ועוד 2 תוכנות ביחד כל מעבד של פנטיום 4 יריץ מה שצריך למוסיקה, בסך הכל זה לא תוכנות כאלה כבדות בכל מקרה תבדוק את אם הלוח אם שיש לך במחשב תומך בכרטיס קול כלשהו לפני שאתה קונה

בזזקל

New member
סולן ללהקת חתונות דתית...

אהלן! דרוש סולן ללהקת חתונות דתית, מעל גיל 23, רציני ובראש טוב! 052-5546248 (יוסי) או [email protected]

דניבויss

New member
שלום רב ,,למופע רציני ואיכותי דרוש פסנתרן קלי

קלידן שמתמצא גם בציוד ממוחש ב וגם נגן פסנתר ,ועיבודים ובנוסף באסיסט ,אנשים שבהחלט מתחברים למוסיקה של רוק בלוז גוספל וקאונטרי ,,מדובר במופע לזכרו של אחד האומנים /זמרים הגדולים ביותר בהיסטורית הפופ , הכוונה שזה יהיה מופע שירוץ במקומות שונים . דני 0507761772 כמובן האזור הוא מהמרכז

sok777

New member
בסיסט וגיטריסט ללהקה מאזור הקריות-כרמיאל

מחפשים בסיסט טוב [לומד מעל שנה וחצי] וגיטריסט טוב [לומד מעל שנתיים וחצי ככה, סולואים, ליד גיטר אולי ואקורדים כמו שצריך. התצמצאות] ללהקה חדשה [כבר יש גיטריסט (שהוא סולן וכותב השירים) ומתופף] שמתאמנת בקריות. חבר'ה מאזור חיפה-קריות או כרמיאל יהיה סבבה. אנחנו בני 16, טווח הגילאים הוא 14-19. :) אשמח לדבר איתכם, סער.

למעלה