מולטי אורגזמה גברית - יש דבר כזה?

אלמרה

New member
מולטי אורגזמה גברית - יש דבר כזה?

אודות מולטי אורגזמה נשית כבר נאמר ונכתב ומיתוסים רבים נופצו ונבנו מחדש. אבל מולטיאורגזמה גברית? בשבילי היתה הפתעה מוחלטת! עד שנתקלתי במקרה! בחיי! במקרה ממש, בספר הזה. קראתי והתאהבתי. האמת? התאהבתי לא בנושא או בספר אלא בכותבת. ברברה קיסלינג מספרת בגילוי לב ומתוך אהבה עצומה לגברים אודות טכניקה שפותחה בקליניקה שלה (אותה היא מנהלת אך בעברה היא היתה גם סורוגייט). עוד תוכלו לקרוא אודות הספר והסופרת באתר המצ"ב. ולמי שמעוניין תרגמתי בחובבניות אופיינית מספר פרקים אותם אני מנוע מלהפיץ ולפרסם כאן. אין לי מושג איך אגיב ללחץ פיזי מתון שינבע מתוך מסרים ופניות אישיות. יתכן ואשבר ואתרצה ואחלוק עוד מפניני הספר. אזזזז תחזיקו אותי... הערה: אין בשום פנים לראות בהודעה זו פרסום או נסיון לקדם מכירת הספר, והבאתו לכאן אינה במסגרת "שבוע הספר העיברי".

אדון מנהל יקר ..........

במקום לקרא את ספרה של ברברה קיסלינג,אני מעדיף ליישם את תורתה של חברת הפרלמנט האטלקי,הגברת אילונה סטולר. החברה אילונה (צי'צו'לינה)עולה עשרות מונים על הגברת קיסלינג, במיוחד בתחום אביזרי העזר.... שיהיה לכולכן...ערב נפלא. בשעה 21.00 תגמר שעת ההתבדחות וההתיפייפות ואז נתחיל בדיון הרציני, האמיתי!! והיום נדון ב...."טיפים לאישה בלי גבר" ,ספרה של סוהה עראפת, בהוצאת "זמורה דותן מחלוף". אוהב את כולכן

אש אש מתוקה..........

מקוה שספרך יהיה מעניין כמו ספרה של סוהה עראפת. האם גבר בעידן המודרני יכול להשאיר את אשתו להתענות עם ילדתם הקטנה בארמונות פריז?

אלמרה

New member
ודאי קונן... הוא יש לו שומרי ראש...

והם גבריים מודרניים מאוד!! והיא? די לה בחשבון השמן של מליונים... ובדולרים!

נכון אדון מנהל !

רק שכחת להזכיר שהמליונים של סוהה המלעונה באים מהכיס שלך ושלי. וגם מכיסם של הגברים המודרניים שבאים בסוף כל שבוע לחזק את גבריותו של היו"ר.

איפה גיברת אסקורט כפרה שלי?

יאללה, עוד מעט מתחיל המשחק של הגברים המסוקסים מתוצרת איטליה נגד הגברים בעלי הגוף האלוהי מתוצרת מונטנגרו, והזמן קצר והולך. האם לדעתך סוהה עראפת סובלת בפריס? על הגוף המודרני שלי נדבר בפ'ם אחרת. נ.ב יש בהחלט קשר ישיר בין שאלתי דלעיל לנושאי הפורום.

אש אש

New member
יאפ,לגוף שלו יש חלק גדול

במשיכה שלי אליו (אני מדברת ממש בכלליות) כמה גברים אכן מתפשרים? במראה שלה? כי לשמחתי תמיד יש הרבה מעבר לגוף....

כפרה עליך אש אש....למי בדיוק

התכוונת כשאמרת שיש לו גוף יפה? לבעלה של סוהה? ואת צודקת,יש הרבה מעבר לגוף עצמו וכמה חבל שגברים לא חושבים כמו נשים.

אני למשל מאוד נמשך לשכנה שלי...

וורדה השמנה. היא מאוד מזכירה את סוהה ,רק שהישבנים שלה קצת יותר גדולים.

רות 2

New member
כן ... יש גברים שלא נימשכים ואפילו

המחשבה על שמנה.. עם ישבן ושני צמיגים דוחים אותם ויש גברים שלמרות שהיא כזו שמנה... ימשכו לדדיה ופנימיותה לעינייה וחיוכה וכך גם לגבי נשים גבר עם כרס ממש אבל ממש אאוט ,לא בא בחשבון ,למרות חשבון הבנק למרות המקצוע למרות החוכמה בשירשור הקודם אחד המסקנות היו..."הכל בעיני המתבונן" כאן ניראה לי.."הכל עיניין של טעם" בכמה פורומים יצא לי לקרא תגובות של נשים(וגם גברים לגביהם) המביעות/ם התמרמרות..על כי שופטים אותן על פי מראה גופן ולא ,על פי פרצופן ואו חוכמתן...והתגובה ...."נפלת על גבר שיטחי" שקר החן והבל היופי...רעמו כמה מהם... אבל ביננו יכולים אנו לשפוט אדם על טעמו ושפוטו באשר למראה חיצוני???

ניצת כפרה אני מוכן לנסות.....

אני נראה כמו משהו בין רוברט רדפורד לדובי גל.

אש אש

New member
ניכנסת לחנות בגדים כשיש בחלון הראוה

בוא לא נשחק את התמימים יש לך קרס? את שמנמונת? חברים חוש הראיה עובד אצל כולנו. אז יאללה לטפח,להשקיע כשהגבר נראה וואווו בעיני אשמח לגעת בעומקו. SORRY אם אין בחלון הראוה את סגנון השמלות שאת אוהבת באמת את ניכנסת לשאול אם יש להם במחסן סגנון אחר?

רות 2

New member
מה יאללה לטפח להשקיע...

כמה את משלמת עלל ההשקעה והטיפוח... האם רק בגלל שהיא שמנה תמליצי לה לטפח?... אני מכירה נשים שמנות שמרגישות ניפלא עם גופן..אוהבות עצמן...וגם יודעות לאתר את הגברים שנימשכים דווקה למראה כמו שלהן.... אז נכון מואאא לא שמנה אבל יכולתי להעילב ולהביא את וורדה של קונן שתשב עליך..כי לא כל שמנה או ,עם כרס..זקוקים לעיצה של להשקיע ולטפח.... מה שכן חשוב לכל הגדלים זה איסטטיקה תישאלו את בג'יג'נה במפגש ראשון אם טעמו של הגבר לא כולל שמנות ואו להפיך רזות המבט הראשון הוא גם השפיטה ... לעיתים תבוא המשיכה רק בגלל שנתן לדברים אחרים באותו אדם שמולו .."להציגם" בפניו... (רות לקחה את הדברים שלך בכוונה לכוון הזה סתם בשביל הדיון)

אש אש

New member
לא אתן לו להציג בפניי,אם לא נראה לי

לא דיברתי על אסטטיקה המובנת מאליה אלא על צורתינו חתיכות אשר נהיה,הרי הכול עיניין של טעם לזה אני עושה את זה לשני לא. הנקודה היא לצערי החברה הכוח שבה שמופנה לכסף ידע(תארים אקדמאיים) ואיך אנחנו ניראים. מתביישת להיות שטחית אולי ולאמר שידע ומראה עושים לי את זה.

למעלה