מולטי אורגזמה גברית - יש דבר כזה?

ומה ההעדפות שלך רות מתוקה שלי?

וואי וואי וואי כמה מילים כתבת.... בסך הכל רציתי שכולם יכירו את השכנה שלי השמנה,וורדה. אני לא באמת נמשך אליה,למעשה אני ממש לא סובל אותה ולכן אני מאמן את "כתריאל" החתול השחור שלי בתרגילי קריאות קרב. וורדה אוהבת לזרוק את הזבל בלילה. אז זהו,אני מחכה ש"כתריאל" יהיה מוכן....

s h o o s h a

New member
מראה חיצוני

רבות דיברו ועוד ידובר בזה אבל, אל נטמון ראשינו בחול המראה החיצוני בהחלט מהווה 'מבחן' ראשוני בהתהוותו של קשר, בעיקר כאשר מדובר במשהו חדש ולא מוכר (יעני, בליינד דייט ודומיו). אין מה לעשות והתעלמות מעובדה זו היא התייפיפות. אשה שתגיע לפגישה ותמצא מולה אדם ענק מימדים, לבוש באופן מרושל, נודף ניחוחות (ולא של בושם/אפטרשייב), עד כמה שיהיה אולי איש שיחה ונעים הליכות, כמה מאיתנו נסכים להיפגש עמו שוב? והשאלה גם לגברים? כמה מהם יסכימו להיפגש שוב עם אשה כמו הגבר המתואר? לדעתי, ניתן להתגבר על מראה בעזרת אופי. אבל כדי שהצד השני יהיה מוכן ללמוד ולמצוא את האופי הנהדר שלנו, אנו חייבים וחייבות, בראש וראשונה, להשקיע במראה. ואין זה אומר דיאטת כסאח לפני פגישה (למי ששמן) אלא לבוש ומראה הולם שיחמיא למימדים שלנו. עד כאן 60 שניות (וקצת) שגזלתי מזמנכם בבוקר יום רביעי

אלמרה

New member
צודקת שושה... ../images/Emo45.gif

ויש פרמטרים נוספים כמובן (העדפות אי-עישון, צבע אהוב, פרחים בעד או נגד... וכד') וברצינות הרי ברור כי מה שקובע הוא קודם כל הריגוש הנוצר באיזור ה-B. לא ידעתי עליו וגם שמעתי עליו רק לאחרונה... (בטיפשותי כל הזמן הייתי במרדף להגיע לנקודה אחת, G או משהו...) נקודת ה-G מוכרת כמובן אך איזור ה-B הוא כמו שיודעת דבר גילתה לי - האיזור Bיין האזניים... ויש אומרים ה-BRAINS. ןמשהאיזור הזה מגורה דיו - מה משנה צורת האף למשל? או מידת הנעל, גובה ומשקל... בכלל בפרוצדורת ה"טרום בליינד דייטים" שלי כשהתחילו לשאול אותי על מידות ומשקולות היתה לי תשובה סטנדארטית שסתמה את הגולל בענין: "מתוקה שלי, אשמח לספר לך שמשקלי... וגובהי.... אני ממך רוצה רק את מידת הCAP של החזיה שלך". אלה שענו לי בכלל בכל מיני אותיות (A,B,C, DDD(YAMMI) הצחיקו אותי הכי הכי.... את זו ששאלה: "חזיה? מה זה?" אהבתי יותר מכל... וראיתי כמה היא צודקת.

אסקורט

New member
ואני לא ממש טובה בלהפריד גוף מנפש

כשבן אדם מוצא חן בעיני גם אם הוא לא דומה לבראד פיט ומראהו לא תואם הגדרות מוסכמות בג'ורנלי האופנה למהו מראה אסטטי, אני תמיד מוצאת גם חן במראהו: העיניים שלו, החיוך שלו, תנועות גוף וכו'. קשה לי לומר אם זה בגלל שאדם שמוצא חן בעיני מקרין גם במראהו החיצוני משהו מפנימיותו או מפני שכשאני אוהבת מישהו אז איך שהוא נראה מעורר אסוציאציות נעימות לאיך שהוא גורם לי להרגיש: בקיצור עוד מקרה של ביצה ותרנגולת שקטונתי מלהכריע בו. אבל זה גם לא חשוב להכריע. מה שחשוב זה שזה עושה את החיים יותר קלים: כשמישהו מוצא חן בעיני הוא מוצא חן בעיני ואני לא מרגישה שאם רק היה דומה יותר לבראד פיט/קיאנו ריבס/טים רובינס הכל היה נפלא יותר. וכשאני רוצה לראות חתיכים הורסים, אני הולכת לקולנוע עם הגבר שאני אוהבת...(וכמובן שרצוי שיהיו גם כמה חתיכות הורסות בסרט כדי שהגבר שאיתי יהנה כמוני מיופי/ה של איש/ה זר/ה ויפה על המסך וקירבתו/תה של איש/ה יפה הרבה פחות אך חמ/ה ואוהב/ת וקרוב/ה...
)

אלמרה

New member
אז ככה..

לי אין מושג מה עושה אסקורט כעת ועל איזה משחק אתה מדבר.. (אני וטלביזיה ועוד ספורט? - זה פשוט לא בריא!!! הספורט) גם סוהה לא מגרה לי קצה קצהו... שתסבול מצידי... אבל הזכרת את מונטנגרו!!! הייתי בחבל המדהים הזה, ואני מת לחזור לשם... בקרוב יתר התמונות משם.... ואת ירח הדבש שלי אני רוצה לבלות ב"סווט סטפן" זהו האי בו היו מתארחים אורחיו הנכבדים של טיטו בעת ההיא. אני התארחתי שם על ידי נציגי הממשל הנוכחי וכובדתי בסוויטה שבה התארחה סופיה לורן! כן, זה כתוב שם על כל סוויטה... (שמה של כל אישיות בכל סוויטה). ראו תתמונה...
נה נה ננה נה
ואני מאותו רגע שנכנסתי בין המצעים של סופיה.... רק רוצה ירח דבש!!! ותראה שעוד אגשים ת'חלום הזה...

אלמרה

New member
יש לפתוח תתמונה למלוא גודלה כדי...

להנות ממנה... מזקיר לי משו. אז לחצו עליה...

אדון מנהל הייתי שם לפני כחודש......

אבל לצערי לא ישנתי במיטה של האלילה שלי. לנתי במלון שני כוכבים בחדר שפינה עבורי האינסטלאטור של המלון, ופנטזתי על שרון סטון...

אסקורט

New member
יצאתי לחפש את המחסן שלך

והלכתי לאיבוד. פגשתי עם זאת את ורדה השכנה והיא מוסרת לך ד"ש. נ.ב. השכנה שלי הרבה יותר עסיסית

אסקורט מתוקה שלי ../images/Emo140.gif

המחסן נמצא בגג הענק של הפנטהאוז שלי. הוא מאובזר כהלכה,אל דאגה. כמובן שרוב רובו של האבזור נמצא בקצות שתי זרועותי החסונות. ומסרי ד"ש חמה לשכנה שלך והביאי אותה איתך לטיפול הבא.

ממממממ

עכשיו אני מבינה כמה דברים שלא היו לי ברורים מולטי אורגזמה גברית אמרת? יפה

אלמרה

New member
כן ניצת... אבל תראי לאן זה הולך ...

אם יש אישה שחוותה אולי מגע עם אחד גבר כזה... אולי תתוודה פה? תספר מחוויותיה?

אדון מנהל,אני יכול ברשותך לענות

במקום הגברת שבלתה איתי לילה אחד סוער? היא יושבת כרגע על ברכי ומתביישת לענות.

ניצת אני מבין שלא מתאים לך המראה

שלי ולכן לא תבואי איתי לאי הרומנטי הזה. לא רוצה לא צריך....יאללה אש אש...תתחילי לארוז. רות כפרה,השארי בכוננות....

אש אש

New member
בייבי שלי,קונן../images/Emo51.gifאבל.......

אני אוהבת להיות בעדיפות ראשונה:)

אוקיי אש אש.......כנסי מחר בבקר...

למחסן שלי למדידות אחרונות. הבדיקות כוללות עיסוי מענג מידי השריריות בעזרת שמן מסג' מיוחד המיוצר מעלי הנענע מגינתה של מסעודה שלי. הנענע גדל בעזרת צינור המזגן היורד מדירתי הישר אל גינתה של מסעודה. אני פשוט מתעצל לקום בלילה להשתין,אז ארגנתי צינור גמיש שמחובר למיטתי....

למעלה