מומה מחלקים כרטיסים להופעה של ה bep

system רולז

New member
הדגש נחש יופיעו או אמסי קרולינה? ../images/Emo6.gif

תנסו לזהות את השיר אולי מישו יצליח

x N O A M x

New member
אייההה הרגליםםםםם כוסאמא שלכם

פעם הבאה לא עזריאליייי בבקשהההה זה כבר נדושש

HaDaRoSh

New member
מה סנטר ? ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לונה פארק
בעע אבל לא נראה לי שאני אהיה איתכם מפגש הבא

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בטח שתהיי !!!!!!111111111

ובטח שלונה פארק D: חחחח אוי דיברתי עם גל בטלפון ברכבת .. "אני עכשיו ליד הסופרלנד" "בואנה מאיזה כיוון את באה ?" "לאדעת נו" "איזה ילדה מפגרת" חחח "שתוק נו. עכשיו אני בת''א מרכז" "אהההההה אז זה הלונה פארק !!!" חחחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif איזה .. שנה עד שמצאנו תתאריך

של המפגש של אתמול .. להתחיל למצוא עוד פעם תאריך זה בטח יהיה רק לחופש הגדול הבא או משהו >< יש ב26 מפגש ישרא בואו ב26 P:

Cuttie Cat

New member
בעעע.. מה ישרא?

ואני לא רוצה תדיזינגוף סנטר הזה משעמם שם תחחחחחחחחחחחחת.. ולונה פארק אני מפחדת אבל זה יותר סביר חח

HaDaRoSh

New member
../images/Emo45.gifלונהפארק ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

וזה תלוי. אני אוכל רק עד ה 16 לספטמבר... והלונה פארק נסגר בתחילת החופש שזה עוד מעט ופתוח שישי שבת. ככה שזה בלאגן
בגלל זה אני אומרת שלא נראה לי שאני אוכל לבוא למפגש הבא [אם זה יהיה חופש הבא וכו']

HaDaRoSh

New member
היה פשוט מעולה XDDDDDDD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הרוסות לי הרגליים ! רק עכשיו אני בבית. אחרי המפגש עוד הלכתי ללוות את אמא שלי לשדה תעופה ומשם נסעתי לעיר הבירה... יום מתיש ביותר
אבל היה כיייייף D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בוכיה

הלכתלי לישון ב11 חחחחחח הייתי גמורההההההההההההה לא יכולתי אפילו להסתכל על המחשב XD עוד יש לי התקפי צחוק מדי פעם .. אמא כבר בטוחה שאני טוטאלי מחורפנת

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif תמונות !!!!!

חיחיחי אלו מהפלאפון של הדר עוד איזה יומיים ככה יהיה ממני חחח או היום P: טוב מתחילה
1
חחחחחח האימו שלייי

למעלה