|ג'ייד| לול XD
H HaDaRoSh New member 17/8/07 #57 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
H HaDaRoSh New member 17/8/07 #54 אויי וייי ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
X x N O A M x New member 17/8/07 #52 חח אני ראיתי אותו ראשונה מפגרת..הוא היה בצד השני של הבורגראנץ' ואת עסוקה בלקנות ארוחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח אני ראיתי אותו ראשונה מפגרת..הוא היה בצד השני של הבורגראנץ' ואת עסוקה בלקנות ארוחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D Down And Away New member 18/8/07 #70 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחח כה אבל לא קניתי גל לא רצה להיות לבד ואז הוא קשר אותי לתיק שלו עם השרשרת שאני לא אלך
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחח כה אבל לא קניתי גל לא רצה להיות לבד ואז הוא קשר אותי לתיק שלו עם השרשרת שאני לא אלך
H HaDaRoSh New member 18/8/07 #78 איך נכנסים לטגךשףגךשלףשדגל ? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif שאלוהים יעזור לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך נכנסים לטגךשףגךשלףשדגל ? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif שאלוהים יעזור לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D Down And Away New member 18/8/07 #79 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גל: איך נכנסים לטלג .. טאנ .. אגל .. טאלי .. אני: טאגליינס ? *הדר נקרעת* *אני נקרעת* *גל נקרע* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עולה חדשששש
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גל: איך נכנסים לטלג .. טאנ .. אגל .. טאלי .. אני: טאגליינס ? *הדר נקרעת* *אני נקרעת* *גל נקרע* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עולה חדשששש