מומומלצים

eladi88

New member
מומומלצים../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

eladi88

New member
שלי../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אוונאסנס - ליתיום
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שעבדתי בתור מארחת...חחחחחחחח איזה כיף זה
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מארחת
משהו שהרס לכם את השבוע: ממממ וואלה לא היה משו מיוחד
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מחר מסיבת פרידה לאחד המלצרים......ממממממ וזהו נראה לי
ואתם מוזמנים לתת
לזוהר שיש לה יומולדת כפרעליה
מסר לאומה: "כן בבקשה...כמה אתם?" "חמישה" "או קיי" "מה השם?" "אבי" "אוקיי אבי...זה יקח בין 10 דק' לרבע שעה"

eladi88

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

לא ברור באמת למה את מגיבה לעצמך.... ולא יודע אם זה התקדמות בתפקיד...אבל יותר כיף להיות מארחת...

בת 1986

New member
../images/Emo13.gifעונננהההה../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- סיגפו כמובןןןןן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- יום חדש נפלא- אריק ברמן ו- טוב למות העד אהבה- נינט. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: לצאת עם החברים הכי טובים וסוף סמסטרררר! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מטעויות למד- והשתפר" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): על טעויות משלמים!! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:"מישהו לרוץ איתו"- גם ספר, גם סרט וגםםםם דיסק!!! אה וגם וואט אבר.. משהו שהרס לכם את השבוע: הקוררררר! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיהיה כבר סופ"ש.. ושיהיה כבר טוב לכולם! ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכוווולללםםם! אפילו שלא אמרתם שלום! מסר לאומה: לא הכל שחור.. ותנו חיוך
הכל לטובה!

עונההה ../images/Emo15.gif יש לי היום מצברוח ../images/Emo8.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
"למעני" מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
אש- סינרגיה
PANIC! AT THE DISCO-THE ONLY DIFFERENCE
SIMPEL PLAN-WELCOME TO MY LIFE
NICKELBACK- PHOTOGRAPH
LOSTPROPHETS-ROOFTOPS
PANIC! AT THE DISCO- IT'S TIME TO DANCE תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
פתיחה מסטולה לתחילת שבוע
s it all blue skies Fun and games untill you fall Then you're left without anyone at all You're riding on a shooting star With a smile upon your face But soon the shine fades And you're left out all alone ?Wondering, where did they all go משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
בבל- סרט של בראד פיט עם קייט בלאנשט.. נחמד
משהו שהרס לכם את השבוע:
שקמתי הבוקר וכל הצוואר תפוס
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
שיעיפו את וובה הזה מנולד לרקוד
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכל הנוטשים של הפורום [כולל אני
] שישובו במהרה לבית הקטן
של אלוהים
מסר לאומה:
נאמ... היי!! חזרתי

Lee Roni

New member
:)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא איתה הציורים של יובל מי אם לא אני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Muse - City Of Delusion Muse - Knights Of Cydonia שלמה ארצי - האמיתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומראשון. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "געגוע ישן כמו צליל לא מכוון לא נותן לי מנוח..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): / סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק Muse - Black Holes and Revelations משהו שהרס לכם את השבוע: החרישות האלה... ררררר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יומולדת לאבא, דוד, בנות דודה וכמה חבר'יה..:)) ואתם מוזמנים לתת
לרנצ'ו
לאור
לזוהר מסר לאומה: מיוז שולתתתתתתתתתתים!!!!!1111

FRD

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo141.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אין כל כך מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- the doors-moonlight drive שי נובלמן-wonderful גבע אלון-beginning אפרים,חנן,ירדנה-ליל חניה ג'ירפות-747 זקני צפת-כל חיי פוצ'-חצי יום מתי כספי-הנה הנה תומר ממיה-אין לי מה לתת the nazz-see what you can be the byrds-turn! turn! turn! איפה הילד-השמיים הגבול ירמי קפלן-מחטט missflag-hidden thieves יצא ארוך.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שבוע קצת מגעיל.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עזבו אותי משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני אוכל קרוטונים! אני לא הומו!"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אני מומלץ מאוד! משהו שהרס לכם את השבוע: משהו:S משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: משהו
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכולכם..או למי שעוד יראה את זה מסר לאומה: אל תקחו את הביצה אם אתם לא בטוחים שאתם רוצים מקושקשת

FRD

New member
את לא אומרת את זה מספיק../images/Emo8.gif

חאאאמודה!

ממליצה באיחור

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-
הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
הימים שלנו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
איזו תמונההההה
הממממ היום
"ואם יש שם אל אחד אז אנ'לא יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אליי..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"טוב אז תחזרי ישר לאישפוז יום"
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
המממ עוד לא במצב להמליץ משהו שהרס לכם את השבוע:
זכרונות משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
חחחח שימשך
ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
אני רוצה לתת
ענק ענק ענק למאיה!!! אני מתגעגעת
מסר לאומה:
ששששששבוע טוב
אפילו שכבר יום שלישי

הי מורנושששש../images/Emo25.gif

וגם אני היתי בהופעה של היהודים
וראיתי את הבטן הגדולה של אורית שנושקת כבר לחודש שישי עוד מעט
יופידוווו
אממ וזהו.. גאמני התגעגעתי
ואין לי כבר הרבה זמן להיות במסן בזמן האחרון
הכל לחוץ לי דאמט
יש לי מבחן גדול ב1 ל2 החודש
וויש מי לאק

אני לא הייתי בהופעה ../images/Emo7.gif

אני רוצה הופעה של היהודים! אבל זה פאקינג 100 שקל...

שלי.לא היתי יומים היה לי טיול קראו.

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- smack that
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כי בחיים הכל עובר מטעיות כדי להשתפר.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): רק עכשיו שאתה לא איתי אני מבינה כמה אותך אהבתי.. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט 'סוגר חשבון עם אבא' משהו שהרס לכם את השבוע: חברה שלי מזהה טובה שברה ת'רגל ולא באה לטיול :( משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לא לומדים חח ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לא מכירה כל כך... מסר לאומה: לפעמים צריך רק בנאדם אחד שאוהב אותך בשביל לדעת שאתה שווה משו! אוהבת המון
שירושלכם

נו נו כבר שכחתי את השבוע שעבר!!..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אין מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- the sharpest lives- MCR I don't love you- MCR without you- busted only one- yellowcard תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: השלמתי עם החבר..! חח משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Can't stand, won't stand losing you" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הממ סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: My Chemical Romance- The Black Parade [זה פשוט דיסק ט ו ב !] משהו שהרס לכם את השבוע: הריב המסריח הזה! והביצפר אוףףף.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיגמר! כמו תמיד:p ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: מסר לאומה: בחיים הכל עובר, מטעויות למד והשתפר! וחוצמיזה, ביצפר זה מסריח, ואני שונאת אותו! ;[

למעלה