מומומלצים

zoharshushan

New member
אני לא מבינה למה כולם שבוזים כאן!?!

נראה לי אין אחד כאן שלא כתב "בחיים הכל עובר,מטעויות למד וישתפר".. חוץ מאלעד,שאני זוכרת שהוא לא כתב... בואו כולנו ביחד נוציא את המרמור,אם תרצו,שתפו פעולה...אם לא אז....יא בניי רחב
אני בעד שנעשה פינה "איך אני מרגיש היום".וכל יום מותר לשים בפינה רק סמיילי אחד... (= ואפשר להוסיף למה אתה כזה ממורמר.. (אלעד תשתף פעולה,ככה נזיז את העיניין הזה
כמובן אם אני לא מפריעה לך עכשיו בעבודה...בכל זאת צריך להאכיל 20 ילדים...וכן,אני עדיין זוכרת
) יא,אני מקורית...טירוווווווף.. ביי

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

קרעת אותי מצחוק..... כפרעליך...

Hadardur

New member
שלי שלי שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני.. שמעתי אצל חברה באמפי מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- chelsea hotel- rufus תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> האממ... אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:נופר כפרעליו התקשר אליי במפתיע.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):האממ... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כן!!! הדיסק החדש של רד הוט... של פו פייטרס והספר מערבולת של אורלי קראוס וינר! ווהוהוהו משהו שהרס לכם את השבוע: שרוב החברים סגרו שבת? משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אפטר? ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לרן הנשיימה החמוד הזה
לנופר שהבטיח לארגן מפגש ועדיין לא עשה זאת
ללירון טכנאית המחשבים שתמכה בי לאורך הנפילה הלא רצויה של האייסיקיו חחחח
לסהר השמיניסט היורש שלי שרוצה להתגייס למגב ואני עדיין לא מבינה למה
לכל שאר הפורום (הוותיקים) שאני מתגעגעת כמו לא יודעת מה... ולחדשים שאנלא מכירה.... :] שבוע טוב שיהיה מסר לאומה:

למעלה