מומחה לקיצורי קיבה ב
אנשים

shiray

New member
חחחח דבר ראשון ראית כמה טורי יש לי...

ודווקא אין לי דברים יותר מדי ישנים חוץ מהביטלס, וגם זה רק אלבומים נבחרים (אבי רוד אחח) והרבה מוזיקה מהאנטומיה, שזה בערך תופס מקום כמו שהיו לי את כל הפרקים וזהו... ועוד מלא... קיצר לאט לאט אבל בטוח

רעוּת

New member
כן אבל מה הפואנטה ../images/Emo46.gif

גם אם תשאירי אותו מחובר לך לאוזן 24/7 ייצא שתשמעי כל שיר בממוצע פעם בחיים

noosh

New member
חחח אני לא אשכח את הקטע ביפן עם

"all we can do is keep breathing"

shiray

New member
וקנונבול בביצוע של ליסה...

איך הייתי גורמת לך לחתוך משיר של דמיאן אם לא היה את האייפוד עם הליריקס בילט אין בשיר?!?!

noosh

New member
הייתי אומרת שלפטופ קצת כבד

כשיוצאים להליכה... ואת יודעת, קצת פחות שימושי בנסיעות ארוכות כשאת רוצה לקחת עלייך כמה שפחות דברים. וגם, כן, קצת יקר יותר. אני מעדיפה נגן אחד טוב שיחזיק לי שנים ממלא נגנים ב-100 ש"ח. ואין לי כוח לסדר את המוזיקה כל הזמן כל פעם מחדש. נוח לי שהכל שם ואני יכולה פשוט להרכיב רשימות ולבחור. חוצמזה, אני משתמשת בנגן גם כ-DOK הרבה פעמים, כי הוא לרוב תמיד עליי (עוד סיבה לא לקנות אייפוד, אלא אם זה הקלאסיק), ואם יש לי יותר מקום, זה יותר טוב.

רעוּת

New member
אבל לפטופ יותר שימושי ../images/Emo46.gif

כאילו, אם כבר לשרוף על משו כ"כ הרבה כסף, אז שיהיו לו יותר פונקציות מסתם לנגן מוזיקה. בכל אופן, לי 4 ג'יגה מספיק, גם בתור דיסק און קי
.

בכמה את מוכרת?!$?!@%?@

באיאודיו אין תגיות? אוף, שקלתי אותו... הנגן שאמרת שקנית חורג מהתקציב שלי (עד אלף). אני לא צריכה וידאו ותמונות בכלל. היה לי סנסה קליפ שאבד ואני בכלל לא מתגעגעת אליו כי הוא היה מפגר.

shiray

New member
חחחח אייפוד../images/Emo99.gif

חחח שקלתי אם לכתוב עליו, ואז ויתרתי אבל עכשיו אני צריכה חח האמת שהכל פשוט מאוד תלוי בצרכים הספציפיים... כי נכון שהאייפוד קלאסיק שלי גדול יחסית ולא כזה קל, אבל מצד שני יש בו 120 ג'יגה שאפילו אני עוד לא הצלחתי למלא (אני בדרך...), והוא מתאים לי למקבוק היפה שלי, ואני גם ככה עובדת עם אייטונס אז ממש לא אכפת לי שהאייפוד מאלץ אותי לעבוד איתו... וגם הסוללה מחזיקה הרבה זמן כשלא עושים איתו שטויות, וכשיש מק זה עוד יותר חביב כי יש מלא ווידג'טים לאייטונס שהופכים את הכל להרבה יותר פשוט (נגיד כזה שמוצא לבד עטיפות לאלבומים או ליריקס לשירים ומצרף לאייטונס ואז לאייפוד ואז אפשר ממש ממש לחתוך משירים שקוראים את הליריקס שלהם פעם ראשונה באייפוד במקום ציבורי...)

אני שונאת את אייטיונס.

זו בערך הסיבה העיקרית שאני לא קונה אייפוד. זה, והעובדה שהוא יקר ולא ממש ברור לי למה. כאילו, סבבה שהוא חש בכוח המשיכה, למה אין בו רדיו?

noosh

New member
ולמה אי אפשר לאכסן עליו סתם קבצים?

ולמה אי אפשר להעתיק מוזיקה ממנו למחשב? ולמה אייטיונס? למה אייטיונס? למה אייטיונס? (גל, שקט). אני לא אוהבת אייפודים.

רעוּת

New member
איכס, תרבות הצריכה הקפיטליסטית ../images/Emo46.gif

חכו חכו למהפכה, בסוף גם אתם עוד תצעדו עם דגל אדום
(מה, זה האייקון הכי קרוב שמצאתי
) או שיצעידו את כולכם לגולאג
.

behappy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif |נאחזת בסנדיסק 1 ג'יגה מקרטע|

Applebite

New member
אפשר לאחסן סתם קבצים

הוא משמש ככונן נייד לכל דבר. אבל אייטיונז זה באמת מעצבן. והעובדה שאי אפשר להעביר ממנו שירים למחשב. ושכל דיסק חדש שיש לי אני צריכה לסדר לו את ה-ID3 tag כדי שיופיע לי במקום הנכון באייפוד במקום שזה יופי לפי התיקייה ושם הקובץ וזהו. לא רציתי אייפוד אבל מישהו מהעבודה שלי מכר את שלו ב-500 ש"ח (קלאסיק 30 ג'יגה) והחלטתי שאני הולכת על זה כי לא היה לי אלף שקל פלוס לנגן אחר בנפח כזה. עד אז היה לי מהפושטים הגנריים האלה בנפח 2 ג'יגה (שעדיין עובד גם אחרי 3 שנים אבל רציתי את כל המוזיקה שלי על הנגן). האייפוד כמעט מלא כבר
ואני לא סתם שמה עליו כל דבר, אני מאוד בררנית במוזיקה שלי ומוחקת כל מה שאני לא שומעת.

למעלה