בני =]
אני בדקתי את שלך כבר פעם, נראה לי שיוצא איזה 100 ומשהו, אבל השיטות שהם מחשבים את זה ממש לא מתחשבות בהרבה דברים אחרים, תן לי גם לנסות ולחשב את זה בדרך מדעית אשר אציג אותה במלואה לפנייך: נתונים לגביי: מספר השמעות:35435 מס' השמעות למקום הראשון:786 מס' השמעות למקום 50: 158 מס' השמעות לשיר ששמעתי הכי הרבה: 51 נתונים לגבייך: מספר השמעות:1311 מס' השמעות למקום הראשון:274 מס' השמעות למקום 50: 4 מס' השמעות לשיר ששמעת הכי הרבה: 31 עכשיו הטענה שלי לכשעצמה היא שאני שומע מגוון של להקות/אמנים ולא ממש אכפת לי הז'אנר בעוד אתה שומע מגוון סגנונות אבל מכל סגנון זה יהיה מספר מצומצם ביותר של אמנים/להקות. אז אני שומע (נניח) 100 להקות דת' מטאל ועוד 200 להקות ת'ראש מטאל ועוד 50 להקות בלאק מטאל ועוד 30 להקות פרוגרסיב מטאל ועוד 50 להקות גריינדקור ובטח כבר הבנת מה הרעיון. אתה שומע (נניח) 20 להקות מכל המטאל ועוד 8 להקות פאנק ועוד 5 יוצרי סאונדטראקים לסרטים ועוד 4 להקות אלקטרוניות וכמה אמני ג'אז וכו' עכשיו אני מחלק את מספר ההשמעות שלי במספר ההשמעות שלך- יוצא לי המספר 27 בקירוב. מספר ההשמעות אצלי במקום הראשון הן פחות מפי 27 מהראשון שלך ולעומת זאת במקום ה-50 זה יותר מפי 27 מה-50 שלך. מה זה אומר? שאת המקום הראשון שלי אני שומע מספר שמיעות קרוב יותר למקום 50 שלי ממך (כלומר, מחזק את הטענה מהפסקה הקודמת). ועוד עזוב את הקטע עם הכמויות שמיעות של שירים שיראה אותו הדבר רק לגבי השירים. נוסף לכך, בשבועי שלי אם אני לא מפעיל את השאפל יהיו לי מעל 70 אמנים, אני לא יודע כמה אצלך. ומקום 500 שלי הוא 12 שמיעות ואני שם פחות משנה- מה שאומר שמול המחשב שמעתי במצטבר אלבום אחד לפחות מ- 500 להקות/אמנים שונים (אם אלבום הוא 12 שירים)...ואני מודע לכך שאני לפעמים שוכח את המחשב פועל עם שירים אבל אני מעריך שזה לא יגרע יותר מ-5000 שמיעות כאלה אצלי (כלומר גג 15 אחוזים) אני לא בא להגיד שאני יותר מגוון ממך אבל אני כן בא להגיד שאצלי יש סוג אחר של גיוון ולהשוות בינינו (מה שגרמת לי לעשות) זה לערבב בשר וחלב.