מומלצי השבוע

mory89

New member
../images/Emo183.gifחורף! ../images/Emo10.gif

מה שיר השבוע שלכם(של בית הבובות)
למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
אחלום לנצח - מופע הארנבות של דוקטור קספר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
אממ... זה צילום מהקיר של בנות דודות שלי.. שאני ציירתי.. מסתבר שאני קצת כשרונית.. עוד משהו שעשה לכם את השבוע ואתם רוצים להמליץ עליו
אוקיי היה לי שבוע ממש מעולה, אז יש כמה.. דבר ראשון ההופעה של בית הבובות בבארבי, שממש נהנתי בה..
דבר שני, המפגש פורום - חייבים לעשות עוד כאלה!! ו.. שבת שהיתה אצל חברה שלי, שעשיתי מלא שטויות אבל ממש נהנתי..
משהו שהרס לכם את השבוע
קודם כל שהתחילו הלימודים, שלירוני עזבה אותנו לטובת הצבא.. ובמיוחד שרבתי עם ידיד ממש טוב שלי..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
שאני יתחיל ללמוד נהיגה
.. ושאני אראה את איציק..
ואתם מוזמנים לתת גם
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
קודם כל,
לאיציק, כי הוא פשוט מקסייםםם!! ו
לטל.. כי זה פשוט מגיע לו! מסר לאומה
לא היה לי מה לכתוב, אבל קראתי את זה איפשהו ואהבתי.. פעם הייתה סנונית מרדנית, שהחליטה לא לעוף דרומה בחורף. אבל עד מהרה התגבר הקור, והסנונית נכנעה והחלה לעוף באי חשק דרומה. תוך זמן קצר החלו כנפי הסנונית לקפוא, והיא נפלה ארצה אל חצרה של חווה, כמעט מתה מקור. פרה שעברה במקום חרבנה על הציפור. בתחילה חשבה הסנונית שהגיע סופה, אבל הצואה חיממה אותה והפשירה את כנפיה. הציפור השמחה שהתחממה נשמה לרווחה, ופצחה בשיר. באותו רגע עבר במקום חתול גדול, שמע את הציוץ וניגש לבדוק. הוא הסיט את החרבון, מצא את הציפור המצייצת, ואכל אותה מייד. מוסר השכל : 1. לא כל מי שמחרבן עליך הוא האויב שלך. 2. לא כל מי שמוציא אותך מהחרא הוא החבר שלך. 3. אם אתה קבור בחרא, ואפילו טוב לך, סתום את הפה. אוהבת אותכם המונייםםם

PuRple winter

New member
אני אני אני..וגם לשיר שיר שיר.כנסו!

אוקיייי אז תורייי..חחח כמה שעות לפני שאני חוזר לבסיס לעוד כמה ימים מעייפים.. אני כאן בשבילכםם.. -שיר השבוע(בית הבובות) - my best friend -שיר השבוע (לא בית הבובות) - נקמת הטרקטור - משחק של דמעות, התבלינים - אין סוף -תמונה - חח תמונה שלי שתראו מי הבלאגניסט שכל הזמן מעורר ויכוחים חסרי תקנה...טיפה ישנה..היא מלפני הצבא..עוד מעט יהיו תמונות במדים..+ מצורף קישור לפרסומת שעשיתי לפני חצי שנה חח...טיפה פדיחות..חח -משו שעשה לי טוב השבוע - יום שישי שדפקתי בו ת'ראש עם המון המון המון ייין..גרם לי לחייך ולקום למחרת עם פטישים בראש - וגם עוד פרק מצויין של המומינים(מומינים = סמים?!) - הרס לי ת'שבוע ...אממ מחר בסיס בע בע בע בע בע !!! - אני מחכה ליום חמישי(חוזר הבייתה מהבסיסי וווויפי דו!!)
לשיר המנהלת שלנו...בגלל הציניות המוגזמת שלי במיני ויכוחון שלנו.. מסר לאומה - מומינים=סמים?! נ.ב - שיר תני לי ת'פרטים שלך באיסי וכבר מחר אני מברר לך את כל הפרטים(הכי כיף להיות סגן קצין מיון בשלישות מרכז מידע ענק על הכלללל)

עורוס

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

האם עיני מטעות אותי? עמל 1 נהריה?
...

PuRple winter

New member
עינייך רואות היטב..

אכן שנה שעברה כשעוד הייתי תלמיד כיתה י"ב..למדתי בעמ"ל נהריה..תמונה מאיזה טיולון שהיה לנו והייתי מוכרח ללבוש את החולצה...מה לעשות..חח

עורוס

New member
'גניב. ../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

אני עדיין בעמל נהריה, וצפויות לי עוד 4 שנים לפחות בעמל נהריה. ולמה כולם כותבים "עמל" בראשי תיבות? :| עדיין הבדיחה של "עבריינים מנסים ללמוד"?

חחחח..

אתה מותק אתה, וחפיף.. וכשתתחבר לאייסי שלח לי הודעה אני אתן לך שם.. תודה מותק:)

PuRple winter

New member
ושוב אני אני כאןן...

חחח הרגת אותי עם עמל...אבל לא אין לי מושג ת'אמת מה הראשי תיבות.. מה שכן רחמיי עלייך שיש לך עוד 4 שנים ללמוד שם..!! ואל תשכח ללכת למגמת תאטרון שנה הבאה חח.. פשש בית הבובות נכנסים גם חזק אצל ממש צעירים אני רואה..כבוד.. חח תודה על התגובות על הפרסומת..גם בטלויזיה היא הופיעה אבל במתכונת אחרת שם הלכתי במטבח פתחתי מקרר פתחתי מגירה של מעדנים ובמקום זה היו שם חולצות של תמנון(במקום מעדני ג'ננה) ואז עשיתי פרצוף מפגר..עם אתם זוכרים הייתה גם פרסומת לנוקיה שפרסמה איזה מבצע של פלאפון צוחק גם באינטרנט וגם בטלויזיה..אז זה גם אני הייתי שצחקתי לכם בתוך הפלאפון בכל פעם שפתחתם איזה אתר חח..וגם עשיתי מזמן פרסומת לקוקה קולה פלאנט איזה כדור ענקי מטומטם שהייתה מסיבה של קוקה קולה בפנים שנה שעברה..אבל עכשיו הצבא הרס לי ת'קריירה חחח...

עורוס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

זה בסדר, התנחמתי. אבל אני הולך לאלקטרוניקה

למעלה