מיי מומלציישן (=
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אווף יש מלא,נותנת את הרציניים: אביתר בנאי-תתחנני אליי,תיאטרון רוסי,אקדח מאיר בנאי-"אצלך בעולם"...דואט מדהייייייים החברים של נטאשה-מיליוני אנשים לבד. יזהר אשדות- הלילות שלנו,זמן קסם,מתאהב בך מחדש,התחלות,מה תאמרי...קיצר,השבוע יזהר לוקח סינרגיה-כל הדיסק "מרגיש אחר" הגירפות-כל הדיסק "משוחח עם כיסא",בעיקר רמי מואשם באחזקת סמים קלים... חמי רודנר-כל הדיסק של מלנכוליה. מלא באנגלית,בעיקר: כל הדיסק של nickelback-all the right reasons hinder-lips of an angel כל הדיסק gutterflower-goo goo dolls כל הדיסק let love in-goo goo dolls we'll never know-lifehouse תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> מפחיד בטירוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: האמ (?) היה שבוע לא משהו.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "you and i got something,but its all and then its nothing to me And i got my defenses when it comes to your intentions for me" Here Is Gone-Goo Goo Dolls משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סיאן "זוהר תכתבי לי משהו ביומן" אני "אני לא יודעת לכתוב..." לינור "אההההה,בגלל ז-ה את לא באה לבצפר" (= סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: gutterflower-goo goo dolls משהו שהרס לכם את השבוע: אהה,זה הקטע שאני צריכה להתחיל להתמרמר? בואו נפתח שרשור שלם על זה.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לא יודעת,עבר כבר השבוע....כל מה שכתבתי עכשיו מיוחסים לשבוע הנוכחי... ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: קחו,באמא שלכם,זה לא משנה... מסר לאומה: "הצורה מכסה על התוכן,והציניות היא דת" כנסיית השכל.