מומממממממלצים

אני מוכן לשירר...

מצטער שזה באיחור ואפילו שאמיר יחיד במינו...ואין כל כמו שלו בעולם....אני חושב שאני יוכל לשיר.... תעדכני אותי בכל הפרטים......בפלאפון שלי 0526777058

li gueta89

New member
שלי :)

שיר השבוע של בית הבובות שיר בעיפרון שיר השבוע היהודים-לא קל והזמן שלך, EVA CASSIDY-FIELDS OF GOLD משהו שעשה לי את השבועאממ.. אין משהו מיוחד משהו שהרס לי את השבוע לא הכניסו אותי לRCRAVE שכבר חודש אני מחכה לזה!! באסה משפט השבוע משיר כלשהו "לא העצבות לא השמחה רק השגרה ממרת את חיי" משפט מחץ שהצחיק אותי חחח "הנה כרבולית" כשחיכינו מחוץ לגני התערוכה ישבנו עם שמיכות ומישהו בא אלינו ואמר את זה חחח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע מחר אסיפת הורים!! ויום שלישי מבחן באזרחות שיעבורר כבר!!! מסר לאומה תסמכו אך ורק על עצמכם!!! :)

zoharshushan

New member
מיי מומלציישן (=

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אווף יש מלא,נותנת את הרציניים: אביתר בנאי-תתחנני אליי,תיאטרון רוסי,אקדח מאיר בנאי-"אצלך בעולם"...דואט מדהייייייים החברים של נטאשה-מיליוני אנשים לבד. יזהר אשדות- הלילות שלנו,זמן קסם,מתאהב בך מחדש,התחלות,מה תאמרי...קיצר,השבוע יזהר לוקח סינרגיה-כל הדיסק "מרגיש אחר" הגירפות-כל הדיסק "משוחח עם כיסא",בעיקר רמי מואשם באחזקת סמים קלים... חמי רודנר-כל הדיסק של מלנכוליה. מלא באנגלית,בעיקר: כל הדיסק של nickelback-all the right reasons hinder-lips of an angel כל הדיסק gutterflower-goo goo dolls כל הדיסק let love in-goo goo dolls we'll never know-lifehouse תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> מפחיד בטירוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: האמ (?) היה שבוע לא משהו.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "you and i got something,but its all and then its nothing to me And i got my defenses when it comes to your intentions for me" Here Is Gone-Goo Goo Dolls משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סיאן "זוהר תכתבי לי משהו ביומן" אני "אני לא יודעת לכתוב..." לינור "אההההה,בגלל ז-ה את לא באה לבצפר" (= סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: gutterflower-goo goo dolls משהו שהרס לכם את השבוע: אהה,זה הקטע שאני צריכה להתחיל להתמרמר? בואו נפתח שרשור שלם על זה.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: לא יודעת,עבר כבר השבוע....כל מה שכתבתי עכשיו מיוחסים לשבוע הנוכחי... ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: קחו,באמא שלכם,זה לא משנה... מסר לאומה: "הצורה מכסה על התוכן,והציניות היא דת" כנסיית השכל.

למעלה