מומש פוטנציאל של גייס חמישי

ענבר ידידי

לא הבנת כראוי את הדיון. עזה-זל אמר שאין לו בעיה עם כך שהמתנחלים יקימו בגדה המערבית מדינה משלהם במקרה וישראל תרצה לפנות התנחלויות, אני אמרתי שזה בעייתי ונימקתי מדוע - אתה אומר שצריך להגן עליהם כל עוד לא מבקשים לפנותם. הנקודה היא שכל הדיון הוא במידה של פינוי.

EverMan

New member
הבנתי כראוי ../images/Emo13.gif

כל עוד הם אזרחי ישראל , אנחנו מחוייבים לטפל בהם. על אפנו וחמתנו , ואף על אפם וחמתם.

Azazel

New member
אני חושב שאם הם יקימו את מדינת

"יהודה", הם כבר לא יהיו אזרחי ישראל, לא?

EverMan

New member
לפי ההגדרה שלהם ...

לא לפי המשפט הישראלי והבינלאומי

EverMan

New member
זה שאזרח שלך מחליט על דעת

עצמו שהוא לא אזרח שלך , לא הופך אותו לא לאזרח שלך. יש לויתור על אזרחות הליך חוקי ומשפטי ... וגם אז , העולם לא יכיר בזה שהם "פשוט כבר לא אזרחי ישראל"

Azazel

New member
אינני חושב שזהו המצב.

ובכל מקרה: יבואו למשרד הפנים, יזרקו את הת"ז שלהם ושלום על ישראל (תרתי משמע)

Azazel

New member
יכול להיות שאתה צודק.

זה תלוי בספין שיולבש על זה. זה תמיד ככה.

Azazel

New member
נמרוד

1. מדינת ישראל הריבונית נסוגה מהשטחים. אנחנו נהיה מוכנים לתווך בין המתנחלים לפלסטינים על הסכם, כאשר יתעשתו שני הצדדים. 2. אני מאוד מצטער אם הפלסטינאים לא יראו את זה כצעד בונה שלום. אינני ראיתי ואפילו "צעד בונה שלום" אחד ויחיד מהפלסטינאים בזמן האחרון. 3. כל מי שרוצה יכול לעבור ל"יהודה", להתגייס לגדודי כהנא, וכל מה שבא לו, בבקשה. כנ"ל החבר'ה מהתנועה האיסלאמית -פלג צפוני/דרומי/WHATEVER 4. בשטחים יש ילדים שמשלמים מדי יום על החלטת הוריהם הפלסטינאים לא לעזוב את שטחים לכיוון אירופה או מדינות ערב, ולהשאר בעוני מחפיר. אתנ לא יכול לדאוג לכולם, יש לנו חברה שפויה וקטנה לשמר פה.

למעלה