מוניוז-ווידמן (ללא ספוילר)

moich

New member
מוניוז-ווידמן (ללא ספוילר)

חבר׳ה רוצו לראות את הקרב, היה קרב אש! יש לנו קונטנדר מעולה.

moich

New member
מוניוז-ווידמן (ספוילר)

איזה קרב לא להאמין באיזה קלות ווידמן הוריד את מוניוז כאילו הןא בובת אימונים ושלט בו לקרקע לחלוטין, יש לו gnp חזק, המרפק שגרם לנפילה היה מדויק ומתוזמן, ווידמן עם רצח בעיניים שלח אותו לחלום.

fatnoam

Active member
ממשיך אותך

מוניוז היה כל כך איטי ומגושם בקרב הזה, לא יודע מי פה אמר שיש לו סיכוי מול אנדרסון. איזה לוחם כבד.

וויידמן שלט בו בקלות, ולבסוף שהם הגיעו לסוג של BRAWL, איפה שמוניוז אמור לפרוח בגלל הידיים הכבדות שלו, הוא אכל מרפק יפהפה לתוך הפנים והתמוטט.

אגב, זה רק אני או שהעצירה היתה ממש אבל ממש מאוחרת?

moich

New member
מאוחרת חבל על הזמן

לדעתי מוניוז היה בלה לה לנד עוד לפני שהוא הגיע לריצפה, שלא נדבר על כל הטילים שהוא חטף אח״כ.

THE G1

New member
מאוד מאוחרת

זה כבר פעם שניה שרוזנטל ממש מפגר בעצירה(הקודמת בקרב של ואלסקז נגד סילבה).

Galamis

New member
מה הקטע עם התספורת של מוניוז?

הוא נראה כאילו נשרף לו הראש

udi102

New member
דעה על הקרב

ווידמן פשוט אנס אותו ,כבר ראיתי את הנצחון של מוניוז על ליבן ולא התרשמתי ליבן לא נפל ממנו , ווידמן פשוט פירק אותו ,גם בהאבקות וגם בעמידה ,מוניוז לא היה מפוקס ,אולי בגלל הלחץ של הקרב הבייתי ,אבל זה מראה שהוא לא קורץ מחומר של אלופים ,מה גם שאני חושב שסונן ינצח אותו די בקלילות כפי שטענתי בעבר וחבל שמוניוז נפצע ,(זקס אני זוכר את ההתערבות ), סונן היה מפרק אותו .

ווידמן הרשים אותי מאוד ,התחלה חשבתי שהוא ניצ הבחלטה ראיתי את היד שלו מונפת (לינק חרא ), ואז שהתחיל הקרב הבנתי שווידמן ברמה אחרת עלה על מוניוס בהכל ,בקרקע הוא שיחק איתו ,בעמידה כמובן שהמרפק שנכנס היה בו הרבה מזל ושמוניוס נכנס קדימה כמו טמבל אבל עדיין הTKO לאחר מכן ,מוניוס נרדם והתעורר איזה 3 פעמים ,איזה שופט גרוע , מוניוז קיבל שם מכות קשות לצפיה שהוא מחוסר הכרה .

ווידמן מרשים וראוי לקרב על התואר.

ok6

New member
דעות על הקרב

קודם כל העצירה הייתה נוראית, עצירה בסגנון מיר קארווין ממש עצירה גרועה חבל שמוניוז ספג כל כך הרבה נזק בלי צורך.
ווידמן נראה מצוין מוכרח לומר שהרשים אבל אני חושב שהעובדה שמוניוז לא נלחם הרבה זמן וחזר מפציעה (רינג ראסט) תרמה לא קצת להופעה החלשה שלו.
הייתי שמח לראות את ווידמן מול מישהו כמו ויטור כדי לראות איך הוא מתמודד מול לוחם יותר שלם (אם לא ויטור אז קרב עם בלצ'ר) לפני שהוא ילחם על התואר כי לדעתי לפחות הוא עדיין לא בשל למבחן הסילבה אבל הוא בדרך הנכונה- לוחם מוכשר ומבטיח.

זקס11

New member
אני חולק עליך

קודם כל, מוניוז הוא המתעבק הכי מעוטר שיש כיום ב UFC. גם יש לו נצחון בהאבקות על סונן. כך שלא מדובר על לוחם שלא מכיר את התחום ש TD ו TDD.
ומכיוון שהוא מתאבק יותר טוב מסונן, אני בספק שסונן היה מצליח להוריד אותו. ובעמידה, מוניוז הרבה יותר טוב מסונן.

מה שוידמן עשה למוניוז מזכיר לי קצת איך קורמייר שיחק עם בארנט. וזה מראה כמה וידמן הוא מועמד ראוי.

udi102

New member
כבר רשמתי בתגובה אחרת שלי ....

מה הקשר בין הנצחון של מוניוס בהאבקות מכללות לפני יותר מעשר שנים ליכולת שלהם בהאבקות בMMA ? אין שום קשר ככה שהטענה שלך שווה כקליפת השום , אני מסכים שזה מעט דומה לקורמיה -בארנט אבל יש הבדל גדול כאן ויידמן חיסל את מוניוז ולא הגיע להחלטה , כבר ראינו מהשווה העמידה של מוניוז ,למען האמת זה לא הצדהחזק של ווידמן שאני מאמין שגם אם לא עכשיו אז עוד שנה הוא יהיה מוכן לסילבה ואף סיכוי גבוה שינצח אותו ,הוא לא נופל ממנו מבחינת גודל ,יש לו ריץ טוב ,עבודת קרקע והאבקות מצוינות ,למרות שהוא לטעמי יכול לשפר את הBJJ שלו ,אפילו שזה אחד הצדדים החזקים שלו והוא היה קרוב להכניע את מוניוז כמה פעמים ,מדובר בלוחם גדול שיכול לנצח כל אחד במחלקה הזאת ואפילו לעשות צרום ללא מעט לוחמים במחלקה שמעליו ,מדובר בלוחם מהזן החדש ,שלם ,גדול עם ריץ סטייל גונס ,צעיר שכל הקריירה עוד לפניו

yair_bar

New member
מנהל
מישהו יכול לתת קישורים בבקשה

מהבוקר אני לא מוצא בשום מקום

yair_bar

New member
מנהל
שופט קצת מפגר. לא?

למה בדיוק הוא חיכה? הבן אדם עוד רגע מת

זקס11

New member
תנסה לשים את עצמך בנקודת התצפית של השופט

ותראה שהוא לא עשה עבודה רעה כלכך.
הוא לא שם לב שזו הייתה נפילה של KO, כי ווידמן לכאורה הטיל אותו. וגם מיקום הידיים של מוניוז היה מטעה.

udi102

New member
שופט כזה הייתי משעה

זה לא מצחיק ,למוניוז יכל להגרם נזק בלתי הפיך ,בלי קשר שכחתי לציין שמוניוז אכזב ,למרות שלא החזקתי ממנו יותר מדי כמו חברי הפורום ,עדיין ציפיתי ממנו ליותר אבל כנראה שווידמן טוב כל כך

למעלה