מוניוז-ווידמן (ללא ספוילר)

elvis18

New member
אני יגיד לך ..

הוא רצה לדעת מה קורה לאדם שמקבל עשר מכות לראש אחריי שהוא כבר מעולף ... חוצמזה ,שהוא התלהב שיש דם בקרב .. והוא רצה לראות אם ווידמן ימשיך עוד כמה דקות לתת מכות לראש .. כמה דם יצא לו(למוניוז) ..
עד שיש מישהו שעושה חקר רציני בנושא ..אסור להפריע !

לדעתי הוא גם רצה להיות מדורג ראשון בדיוידי הבא של הקרבות הכי מדממים..עצירה הייתה הורסת את ההישג !

אני לא מאמין שזה היה מוניוז

udi102

New member
זה היה ווידמן!!!

זה הלוחם היחיד שראיתי בMW שאני בהחלט מאמין שיכול וצריך לנצח את סילבה בבירור ,הוא לא חד גוני כמו סונן , פשוט מרשים מאוד ניצח גם את מוניוז וגם את מאיה ,אני מאמין ורוצה לראות אותו מול בלפורט ,לטעמי מסיים את בלפורט בסיבוב הראשון ,רק ביספינג ובאלשר יכולים לעשות לו קצת בעיות ,בכל קרב מול באלשר יכול להיות אדיר

udi102

New member
ואיך ספק שרואים שתותח כמו מאט סרה

לימד אותו BJJ פשוט עבודה יפה

fatnoam

Active member
עבד יפה מצד אחד

מצד שני אין לו נסיון זירה מספק.

רואים גם בקרב מול מוניוז (שהגיב ממש לאט לכל דבר, זה היה ממש מוזר), שהוא לוקח כמה סיכונים, גם בעמידה.

כמו שבשארי אמר, מול סילבה אין מקום לטעויות, וכנראה שאין מקום לקחת סיכונים. סונן לקח סיכון וניסה מרפק, תראו איפה זה השאיר אותו.

זקס11

New member
מותק, הקרב הזה כבר היה וויטור הפסיד

זאת אומר, הוא הודיע על פציעה שבוע לפני הקרב, כי הוא עזר לזקנה לחצות כביש והיא דרכה עליו.

או במילים אחרות- ויטור הוא אולי לוחם מעולה, אבל כמות הביטולים שלו הפכה אותו ללוחם לא אמין בכלל.

danielmo1

New member
הוא בחיים לא ברח מקרב קשה

גם בתקופת השפל של הקריירה שלו הבן אדם נלחם מול האריות של פרייד ומול האריות של היואפסי

הוא נפצע הרבה זה נכון, וגם הגיל כבר מתחיל לעשות את שלו וגם הויטמינצ'יק מצעירותו משפיע

אין מה לעשות

bret24

New member
שמתם לב..שאחרי הקרב של ארון סימפסון

היה את השיר אם ננעלו של עפרה חזה, ווידמן מרשים מאוד בעיקר בקרקע ובהאבקות ,תמיד אמרתי שההאבקות של מוניוז בMMA אוברייטד.
עכשיו מעניין את מי סילבה יקבל את ווידמן את אבנס או את הנדו אחרי שיפסיד לג'ונס {למרות שאני מקווה להפתעה}

izr

New member
קרב סבבה, אבל מצטער אני לא ראיתי את האלוף הבא

עם כל הכבוד לוידמן, לא ראיתי GNP. הוא אולי יקח את סילבה לקרקע אבל שם יעשה פחות נזק מסונן. לסילבה יש BJJ הגנתי מעולה וגם לייטס (במעט ההזדמנויות שהיו לו) לא הצליח לעשות הרבה, אז קשה לי לראות את וידמן מכניע אותו. הסיכוי היחיד הוא למתאבק על עם GNP אפקטיבי (משהוא אמר ג'ונס).

mbenyaacov

New member
סילבה יאכל tko כי הוא הופך לזקן. סה טו.

אחרת שום דבר, להוציא בשר סוסים(ע"ע לומברד) לא יכול עצור אותו.
יגיע בקרוב לחם צעיר יותר ויתפוס אותו עם מכה שתעשה העבודה.

רבותי, יש יריב ראוי לאנדרסון סילבה, אבל בואו

ניקח את הדברים בפרופורציה.

לווידמן היה ייתרון ריץ של 7 אינץ על מוניוז, שזה המון! זה ייתרון מאד משמעותי וכל מהלך בעמידה נהיה צפוי עבור היריב עם הייתרון. השליטה שלו היתה בעיקר על הקרקע ועייפה את מוניוז. הוא עילף אותו עם מרפק.

מהיר הוא לא, ותהיה לו בעיה להטעות את סילבה בעמידה ולקחת אותו לקרקע. גם אם ייקח, הוא לא ישלוט בו כמו במוניוז והקרב יחזור לעמידה בסיבוב הבא. מול סילבה בעמידה אין לו סיכוי.

יש לו סיכוי אם יצליח לשמור את הקרב על הקרקע, אבל קשה לי לראות את זה קורה.

אני מהמר שוב על סילבה ב KO סיבוב שני, כמיטב המסורת

מתאבק על יכול לנצח את סילבה

אך אסור לו לעשות טעות אחת בעצם אפילו חצי טעות כשאני חושב על זה מאית טעות
בקיצר KO לחלאה בסיבוב השני
אני כבר מיואש

מרקו בי

New member
ווידמן קורץ מחמר של אלופים

אני חושב שעדיין הוא בשלב מאוד מוקדם בקריירה, ואם ילחם היום מול סילבה סיכו גדול שיפסיד. אבל לדעתי הוא עתיד המחלק ואני כן רואה אותו אלוף בשלב כזה או אחר, בייחוד שלסילבה נותר מספר קטן של שנים לתת.
בכל אופן לעניינינו, אנו עוקב אחרי הבחור בזכות קולרבי, קרב ראשון מול סקארה הבחור קיבל התראה של כמה ימים וניצח בהחלטה תוך כדי שליטה, קרב שני הוא מנצח בהכנעה כי היה לו זמן להתכונן, קרב שלישי מול דמיאן מאיה, שוב פעם בהתראה קצרה לוקח את הקרב מנצח בהחלטה תוך כדי שליטה. מול מוניוז הוא התכונן היטב וראינו איך זה נגמר באופן מושלםף בראיון הוא פרגן ותרץ אפילו בשביל מוניוז, בסוף ליד הקהל הבחור מוריד חולצה כולם קופצים ורוצים, ווידמן דוחף לילד קטן את החולצה, כנראה נתן לו מזכרת נפלאה לכל החיים, ספורטאי נפלא בנאדם מדהים, ללא ספק קורץ מחומר של אלופים.
נ.ב
הבחור ניצח את ראיין ביידר ופיל דיוויס בתור מתאבק (מחלקה מעל) רק מראה על יכולותיו
מצד שני חטף הפסד משפיל באבו דאבי

http://www.youtube.com/watch?v=oDZSCnkGrAQ

benl89

New member
לא בושה להפסיד לויני ...

עשה קרב כמעט מושלם נגד מוניוז , אבל עדיין אני לא רואה אותו מוריד את סילבה ומשאיר אותו שם .

BeniTaz

New member
ויני אמן הארמבר המעופף

ניצח ככה אם אני לא טועה גם את האמן BJJ פה דה פאנו.

udi102

New member
אמרתי שזה קרב אדיר

אחד הקרבות הטובים של השנה הולך להיות וזה מצוין בשביל ווידמן עוד ניסיון ועוד קרב לאוסף למרות שלא יהיה לו קל בכלל ,ואם זה מגיע לקרקע זה בכלל יהיה קרב איכותי ברמות

למעלה