מוסטאקי...היוצר הצרפתי הידוע: "אין פרידות שמחות...."
שמחתי לנהל את הפורום, ולרשום לזכותי ברקורד לעמוד במשימה.
אכן רכשתי בכספי את הזכות הזאת שכן פנו אלי בהצעה זאת. לפני 15 שנה, הציעו לי זאת בחינם. אז הייתי באנטי ונגד תחזיות שבועיות...פרסום באינטרנט...ודגלתי בערוץ 'מפה- לאוזן' עד שהבנתי מהם חוקי הפרסום - שבסופו של דבר סחפו אותי אליהם.
היו שעזבו את הפורום בסוג של חוס שביעות רצון ויש כאלה שהזכירו לי שרכשתי מה שרכשתי כאן.
לא נטרתי לאף אחד על דבריו, אלא ישבתי כאן ותרמתי מהידע הרב שצברתי בתחום. לא רק בעצם היותי בוגר בית הספר המאוד גבוה
והמוערך: FACULTY OF ASTROLOGICAL STUDIES
אלא שתרמתי כאן מנסיוני רב השנים מלימודים 'לא רשמיים'.
אשמח לפנות את מקומי לבא אחרי ואולי (רק אולי) להישאר איך שהוא כאן בפורום, אך הפעם לא כמנהל הפורום, אלא אך ורק כאורח - פורח - ולא עקבי.
תודה על כול מי שסייע ונטל חלק במלאכה.
יתכן ואקים פורום מקצועי משלי, אם עיסוקי הרבים יותירו לי זמן וסבלנות לכך.
להתראות לכם ובהצלחה בהמשך גלישתכם 'בתפוז'.
אודי ברגר
שמחתי לנהל את הפורום, ולרשום לזכותי ברקורד לעמוד במשימה.
אכן רכשתי בכספי את הזכות הזאת שכן פנו אלי בהצעה זאת. לפני 15 שנה, הציעו לי זאת בחינם. אז הייתי באנטי ונגד תחזיות שבועיות...פרסום באינטרנט...ודגלתי בערוץ 'מפה- לאוזן' עד שהבנתי מהם חוקי הפרסום - שבסופו של דבר סחפו אותי אליהם.
היו שעזבו את הפורום בסוג של חוס שביעות רצון ויש כאלה שהזכירו לי שרכשתי מה שרכשתי כאן.
לא נטרתי לאף אחד על דבריו, אלא ישבתי כאן ותרמתי מהידע הרב שצברתי בתחום. לא רק בעצם היותי בוגר בית הספר המאוד גבוה
והמוערך: FACULTY OF ASTROLOGICAL STUDIES
אלא שתרמתי כאן מנסיוני רב השנים מלימודים 'לא רשמיים'.
אשמח לפנות את מקומי לבא אחרי ואולי (רק אולי) להישאר איך שהוא כאן בפורום, אך הפעם לא כמנהל הפורום, אלא אך ורק כאורח - פורח - ולא עקבי.
תודה על כול מי שסייע ונטל חלק במלאכה.
יתכן ואקים פורום מקצועי משלי, אם עיסוקי הרבים יותירו לי זמן וסבלנות לכך.
להתראות לכם ובהצלחה בהמשך גלישתכם 'בתפוז'.
אודי ברגר