מוסיקה באוטובוס

R h o n e

New member
מוסיקה באוטובוס

יצא לכם לפעמים לשמוע מוסיקה באמצע נסיעה באוטובוס? אם כן באיזה אופן? אני תמיד שאני נוסע נסיעות ארוכות (בדרך כלל לחיפה- מירושלים) אני מצטייד בנרתיק עם דיסקים מקוריים + דיסקמן + חבילה גדולה של בטירות אולי זה ישמע לכם בנאלי, אבל ככה אני הכי אוהב. יש לי גם MP4 אבל אני משתמש בו כשאין אפשרות להחליף כל שניה דיסקים (בדרך לבית ספר, בהליכה וכאלה.)

Chandler Rulz

New member
ברור! כל יום נסיעות הלוך ושוב לצבא וחזרה..

ויש לי אייפוד נאמן (עד כה.. טפו טפו טפו
) 30GB, וידאו (לא שאני משתמש בזה, כן?) והוא שחור ויפה!|פXקצה|

ללוווש

New member
30 GB?

איזה חלום... כמה בערך שירים אתה יכול להכניס? לי יש MP4 מעפן, ג'יגה אחת.. בערך 150 שירים.. 150*30 יוצא 4500 שירים
פשש..

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif

ללוש...הגיע הזמן להשתדרג ביומהולדת לא?
גם לי יש נגן 30 G ולא יכול להיות דבר יותר טוב מזה...

Chandler Rulz

New member
נכנסים יותר.. בערך 6000.. ובזמן האחרון

גיליתי את נפלאות האלבומים (עד לפני שנתיים שמעתי רק שירים בודדים), אז זה ממש נוח שיש אותם. הבעיה עם iPod היא שהממשק לא ממש נוח, ואם רוצים להחליף בין shuffle של שירים בודדים ובין אלבומים צריך לשנות כל הזמן בהגדרות, אבל כבר התרגלתי אז לא הכי מפריע לי.. (וואו, חפרתי שלא לצורך..)

חולוני

New member
רק לפני שנתיים גילית את האלבומים?

90 אחוז (ואולי אפילו יותר) מהמוזיקה שאני שומע זה אלבומים שלמים.

Chandler Rulz

New member
יותר מזה: עד לפני 2001-2002, לא שמעתי מוזיקה

בכלל! ז"א שמעתי קצת ממה שהיה ב-MTV וזה, אבל לא ממש התעניינתי במוזיקה..

galoosh33

New member
גם אני שומעת בד"כ שירים בודדים..

במיוחד על הMP3.. אם יש הרבה שירים של להקה\אמן שאני אוהבת אז אני אשמע גם את האלבום.

העכביש2

New member
שאלה מצויינת ../images/Emo45.gif

שעדיין לא נשאלה אגב
אני כמו הרוב- יש לי את הMP שלי (בהשקעה דיי גדולה אגב) שמלווה אותי לכל מקום. באוטובוס לרוב זה גלגל"צ/מזרחי/חדשות שלא ממש לטעמי.... ואגב- באוטובוס של דן לפני שבוע הנהג שם מוזיקת דיכאון מזרחית (באמת! לא בקטע של סטראוטיפים! הזמר אשכרה בכה רצח) במשך כל הנסיעה בפול ווליום ואף אחד לא אמר על זה כלום (לפחות להנמיך). בוא נגיד - שטוב שיש את הנגן האישי בלי לסמוך על שום נהג עם מצב רוח קרבי....

באופן שהנהג רקד עם הידיים וחייך למוזיקה

הנשמעת מהרמקולים הקידמיים של האוטובוס.

Chemical Venom

New member
בטח שכן..

אני נוסע נסיעות לתל אביב גם אם הם לא ארוכות במיוחד 20 דק' משו כזה אני תמיד שומע מוזיקה בנסיעות.. אבל עם הMP3 של הפלאפון שלי ואוזניות.. ושאני נוסע נסיעות אורכות כמו לאילת או לירושליים שזה גם קורה דיי הרבה פעמים..אז אני מביא איתי איפוד=]

galoosh33

New member
ברור!

אני לוקחת את ה-MP3 לכל מקום, ורוב הזמן זה כולל הליכה\נסיעה באוטובוס. אם אני בדרך הלוך (בוקר..) אני שומעת שירים שקטים יותר יחסית, בדרך הביתה לרוב דברים קצת יותר רועשים.. אני מנצלת את הזמן הזה לשמוע שירים שאני אוהבת ולחוות דעה של ממש על מוזיקה חדשה. פעם היה לי אייפוד אבל הוא נפל, אז עכשיו יש לי את הנגן sansa 8gb של סאנדיסק והוא אחלה בינתיים.. טפו טפו..

just nimi

New member
לא ממש

בד"כ הנהגים שומעים מוזיקה בסגנון גלגל"צ, אז זה אחלה. נראה לכם?! האייפוד נאמן, בינתיים..

Mrs Brightside

New member
אולי פעם יחידה.

רוב נהגי דן ידועים באהבתם למזרחית. נסיעות ארוכות זה חובה לבוא עם נגן אישי (ומצב רוח).

למעלה