MP3 אני לא תמיד בנסיעות, אבל תמיד איתו:)
M Miss Small Talk New member 12/10/07 #23 בזמן האחרון פחות יוצא לי אבל MP קטנטן יש ששימש אותי הרבה בזמן האחרון, ולקראת יום ההולדת אני מקווה שהוא יקפוץ מחצי G ללפחות 4. כי סוללות זה דבר מעצבן שיש לו נטייה מוזרה להינמס אצלי ולהרוס כמה דברים...
בזמן האחרון פחות יוצא לי אבל MP קטנטן יש ששימש אותי הרבה בזמן האחרון, ולקראת יום ההולדת אני מקווה שהוא יקפוץ מחצי G ללפחות 4. כי סוללות זה דבר מעצבן שיש לו נטייה מוזרה להינמס אצלי ולהרוס כמה דברים...
J just me155 New member 13/10/07 #24 אם יוצא לי? חחח אני נוסעת ה-מ-ו-ן באוטובוסים ורכבות... וזה הזמן שאני שומעת הכי הרבה מוזיקה. הכי כיף.. הכי מרגיע.. אין על זה.
אם יוצא לי? חחח אני נוסעת ה-מ-ו-ן באוטובוסים ורכבות... וזה הזמן שאני שומעת הכי הרבה מוזיקה. הכי כיף.. הכי מרגיע.. אין על זה.
J just me155 New member 13/10/07 #25 אה, והשאלה איך אז כמובן האייפוד שלי שאני לא זזה בלעדיו.. ונגיד שנתקעתי, אז יש את הפלאפון, אבל אני מעדיפה פחות להשתמש בו בשביל מוזיקה כי הבטריה שלו נטחנת..
אה, והשאלה איך אז כמובן האייפוד שלי שאני לא זזה בלעדיו.. ונגיד שנתקעתי, אז יש את הפלאפון, אבל אני מעדיפה פחות להשתמש בו בשביל מוזיקה כי הבטריה שלו נטחנת..