מוסיקה לרומנטיקה.... מה אתם אוהבים לשים ברקע כשאתם בסיטואציות רומנטיות ואינטימיות?
C Cobe Anan New member 24/5/06 #1 מוסיקה לרומנטיקה.... מה אתם אוהבים לשים ברקע כשאתם בסיטואציות רומנטיות ואינטימיות?
C Cobe Anan New member 24/5/06 #2 אני אתחיל... ג`אז הולך טוב; גם מוזיקת טאי-צ`י ומוזיקה פסיכודלית, ומה שאני קורא ``מוזיקת לילה``-מגוון רחב של שירים ויצירות שאפשר פשוט לשקוע בהם..
אני אתחיל... ג`אז הולך טוב; גם מוזיקת טאי-צ`י ומוזיקה פסיכודלית, ומה שאני קורא ``מוזיקת לילה``-מגוון רחב של שירים ויצירות שאפשר פשוט לשקוע בהם..
P Piren New member 25/5/06 #4 מטאל עדיפות לסויל בשביל רגוע יותר אפשר לשים משהו קליל כמו אליס אין צ'יינס
Z Zoharrr New member 25/5/06 #5 שירים של מטאליקה. ויש עוד כמה שאין לי כוח לכתוב... יש את לורין היל,גאנס...
C ChilD SouL New member 25/5/06 #11 מוסיקה ../images/Emo79.gif בגדול לא איכפת לי אם יש מוסיקה, אין מוסיקה, איזו מוסיקה ועוד. בקטן שירי בלוז כמו : Gary Moore - Still Got The Blues Sam Brown - Stop או שירים שאנטים כמו : Shine on you crazy diamond-Pink Floyd ואניגמה.
מוסיקה ../images/Emo79.gif בגדול לא איכפת לי אם יש מוסיקה, אין מוסיקה, איזו מוסיקה ועוד. בקטן שירי בלוז כמו : Gary Moore - Still Got The Blues Sam Brown - Stop או שירים שאנטים כמו : Shine on you crazy diamond-Pink Floyd ואניגמה.
C Cobe Anan New member 25/5/06 #14 אגב, לכל מי שמאמין שבאך זה רומנטי- תתעורר. הסיבה היחידה שהיא לא בורחת היא שכמו שאני מכיר אותך, היא בטח קשורה למיטה שלך בשלשלאות...
אגב, לכל מי שמאמין שבאך זה רומנטי- תתעורר. הסיבה היחידה שהיא לא בורחת היא שכמו שאני מכיר אותך, היא בטח קשורה למיטה שלך בשלשלאות...
C Cobe Anan New member 26/5/06 #29 אוקיי, עכשיו אתה מפחיד גם אותי... אני לא אוהב את ואגנר. סתם גזען עלוב.
E eithancambridge New member 25/5/06 #15 ג'אז, ללא ספק משעמם אותי בד"כ, אבל זו מוזיקה רומנטית ומתאימה