חחח תום, האכזבה הראשונה מאיתן
E eithancambridge New member 25/5/06 #21 ../images/Emo6.gif האמת שלאבא שלי יש איזה קטע לשמוע ג'אז בנהיגה, וכל פעם שנסעתי איתו כמעט נרדמתי חח אז נשארו לי זיכרונות
../images/Emo6.gif האמת שלאבא שלי יש איזה קטע לשמוע ג'אז בנהיגה, וכל פעם שנסעתי איתו כמעט נרדמתי חח אז נשארו לי זיכרונות
E eithancambridge New member 26/5/06 #25 רק כי את מבקשת (יש לי בעיות קשות עם המילה "לא" חחח): ראית מה זה צירוף מקרים מוזר? ואני האשמתי את המוזיקה...
רק כי את מבקשת (יש לי בעיות קשות עם המילה "לא" חחח): ראית מה זה צירוף מקרים מוזר? ואני האשמתי את המוזיקה...
P Paranoid Eyes New member 26/5/06 #26 ../images/Emo6.gif כן באמת בושה וחרפה.. האמת שאני יכולה להרדם עם כל סוג מוזיקה שהיא.. מנסיון.. גם טראנסים חופרים,רוק על כל סוגיו..מטורף.. חחחח
../images/Emo6.gif כן באמת בושה וחרפה.. האמת שאני יכולה להרדם עם כל סוג מוזיקה שהיא.. מנסיון.. גם טראנסים חופרים,רוק על כל סוגיו..מטורף.. חחחח
T T a u r u s New member 26/5/06 #27 My Love Is Your Love - Wh. Houston אבל זה תלוי... לפעמים גם רוק פסיכודלי יכול להיות רומנטי...
ד דל פיירו התותח New member 26/5/06 #31 תאמת... אני אישית.. משתדל לשים לבחורה את המוזיקה שהיא אוהבת.. מצידי שזה יהיה הפילהרמונית הסינית.. אל תגידו שאני לא מתחשב..
תאמת... אני אישית.. משתדל לשים לבחורה את המוזיקה שהיא אוהבת.. מצידי שזה יהיה הפילהרמונית הסינית.. אל תגידו שאני לא מתחשב..