מועדון אופניים תל אביב - חורשן...

dgeller

New member
../images/Emo9.gifאחלה טיול../images/Emo80.gif

למרות כמות רוכבים גדולה וססגונית והשירה הארוכה היה מדהים ! הכי חשוב שלמרות הקבוצה הגדולה כל האנשים היו מאוד סבלניים תודה גדולה לכל צוות המאמנים והמדריכים של מועדון אופניים ת"א שכחתי היה תאה צמחים מ ע ו ל ה !!!!! תודה דרור גלר

mtbRider

New member
יסלח לי יורם....שרשור מועדון אופניי

אופניים ת"א. היה אחלה חברים, לי באופן אישי היו טונות על גבי טונות של טעויות טכניות ושטויות שעשיתי, בסוף מניסיון התלהבות מצאתי עצמי בתוך שלולית בוץ. בין היתר גם נכנסתי איזה 5-10 פעמים לתוך קוליסים מלאי אבנים - לא מומלץ!!!! אבל גיליתי מאיפה כל הטעויות והשטויות שאני עושה מאז האופניים החדשות: 1) התלהבות יתר! 2) לא מסתכל טיפה קדימה ובוחר נתיב! באיזה קטע טכני פתאום פגשתי אבן וכמעט הבאתי אפכה, הבולם בלע אותה למזלי
אבל אח"כ שדיברתי עם מישהו הוא אמר לי תבחר קודם כל נתיב...עשיתי את זה ועברתי בפעם השניה בהרבה יותר קלות, פעם שלישית - גלידה, פעם רביעית - חמאה
. תשמעו היו חברה עם דיגיטאליות אז יאללה להרביץ שרשורי תמונות וחוויות. שלכם באהבה, איתי

mtbRider

New member
באמת היה אחלה..תודה ל...

מדריכים, משתתפים, מארחים. כל הכבוד לכם, כן ירבו כמוכם. עוד עוד עוד .... תמונות!

Xטיל

New member
היה מ ע ו ל ה

מסלול מצויין וארגון לא פחות. אז הנה מסלול ה"ספורט" כפי שהקליט אותו הGPS

Dorthi

New member
תודה לנמרוד ,לקוקי ולכל המארגנים|4u

היה אחלה טיול........נהנתי מכל רגע! נהנתי מהנוף המדהים, מהחברה....מההפתעה שחיכתה לנו באמצע
(הרי בגללה הגעתי,
ממזג האויר והכי הכי הכי מהרכיבה...שמידי פעם הצלחתי להפתיע את עצמי . ואחרי הרכיבה היום החלטתי להעלות את עצמי ב"דרגה" מרמת בינוני-, לבינוני...:).
רוצה להודות לנמרוד על ההדרכה, על הסבלנות...ועל התמיכה (אחרי ההפסקה שקלתי לעבור לעממי....ובהתייעצות קצרה עם נמרוד הוא אמר שאני יכולה להמשיך בספורט......צעקתי....י ש ! הוא לא שמע כי צעקתי בשקט...:)) תודה לקוקי....שתמך וייעץ לי איך ל"קחת" את העליות....עזר מאוד! בקיצור היה אחלה.....תודה לכל המארגנים!
שחר.......(bubbel boy) לא שכחתי אותך....הרבה תודות!
דורית.

arnonke

New member
תודה לכם שארגנתם

היו שלום, תודה על הדגים (פיתות עם לבנה) חיזקו ואימצו

flipper

New member
בהחלט היה מצויין. הרבה תודה

לדרור ובעיקר למדריך הסבלני שהשתרך איתי מאחור
והנה תמונה (כמו שזה נראה מאחור ...
)

הדס - חבל על הזמן... ../images/Emo6.gif

האתר שלך - התמונות שלך מדהימות - אומנות במיטבה .. גדי

XCrider

New member
גם אני מצטרף למחמאות - התמונות

מקסימות ומצליחות להעביר תחושות מעבר לתמונה עצמה, בזכות הקומפוזיציה ושליטה בתאורה. מאחל לך שתהני מהרכיבה כמו שרואים שאת נהנית מהצילום...

alonaski

New member
תודה לכל הרוכבים שנהנו היום לפדל

בשמורה שלי = יער אלונה!
שמחה שנהנתם...
גם אני נהנתי ביותר!!! אחלה אירגון, אחלה מסלול, אחלה שמורה, אחלה פריחה... ובעיקר - אחלה חברה!!!
תמיד כייף לקחת חלק במפגשים כאלה של שותפים לשריטה ולהעביר אתם יחד את חוויות הרכיבה...
זה ברוב המקרים = "מעשיר" את החוויה!
יש לא מעט תמונות באמתחתי חכו ליום ראשון... אז אפרוק את הצילומים פה בפורום! אגב, אבא של בלאגן!!!
קופי שלי חזר הביתה צולע ביד ימין עם סימני ביס של בלאגן על השריר בזרוע... :&#39
מה שלום בלאגן שלך?... חטף גם איזה נזק?...

רציתי גם לדווח על פקק ענק..../images/Emo26.gif

שחסם את דרך היציאה מהחניה.. ה"אשמה" בפקק לא אחרת מאשר אלונה עם קופסת העוגיות המופלאות שלה. מרגע שפתחה את הקופסה (לי היתה זכות ראשונים - עם הבקלאווה) נוצרה התקהלות - אנשים טיפסו אחד על השני - הלכו מכות - תלשו אוזניים והקיזו דם כדי להושיט יד לתוך הקופסא המופלאה... ראיתי גם את איילה מתגנבת לה ומחסלת את השאריות
חיזקי ואימצי אלונה וכנראה שתצטרכי להכפיל את הכמות בפעם הבאה.. רק תשלחי פקס לספקים שיכינו מלאי ...

alonaski

New member
אהבתי את "הדיווח האמין" ומזל שאתה

לא מגזים בכלללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!....
פחחחחחחחחחחחחחח...........!!!!!!!!!!!!!!!!
))))))))

חכי חכי את והאמינות שלך ../images/Emo150.gif

מייד אני מסיים עם הסרט ותראי מה קורה איתך שם .... את התלונות נא להפנות למחלקת תלונות הציבור במשרד השטויות במיץ עגבניות

alonaski

New member
חחח.... לידיעתך!!!! -

"המשרד לשטויות במיץ עגבניות" הוא תחת ניהולו של דוד שלי שנמצא כבר כמה שנים בחו"ל... ואני מחליפתו!!!
ה-צ-ח-ק-ת-נ-י !!!!!
))) אבל מצד שני... אני בהחלט מתכוונת לשלוח תלונות ל"משרד לפיקוח רעלים וחומצות חופשיות במרחב האווירי של השרון".... ההפקרות חוגגת!!! יש עדויות שאנשים בשרון... התחמצן להם השיער רק בגלל שהסתובבו בחוץ - בלי כובע-מקלחת לראשם...

למעלה