מועדון אופניים תל אביב - חורשן...

Natz Natz

New member
מצטערים

שלום אלונה אנחנו מצטערים על מה שקרה ומזמינים אותך לרכב עם בלגן בחצר האחורית שלו (איזור עמיקם). בלגן מוסר החלמה מהירה. וכן דרישת שלום לכל אותם אנשים שהוא רץ לצידם...

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo13.gif) חמוד!!! אז תמסור לו

נשיקה על האף ממני!...
וקופי שולח את תמונותו גם!
ומוסר: שהוא לא מעוניין לראות שוב את בלגן!! בטח לא - מקבל ממני ליטופים וחיוכים!!!
ואפרופו החצר האחורית של בלגן...= אזור עמיקם... - האם יש לך קשר למסלול הדואל סלאלום שמישהו מהאזור בנה שם?...

Natz Natz

New member
דואל סלאלום?

אם אני מבין נכונה, הכוונה למסלול תחרותי אם אני לא טועה (רק כשנה ברכיבה ולא שולט בכל המושגים). אם הבנתי נכונה המסלול היחידי שעולה בראשי נמצא כחצי קילומטר מהמושב לכיוון מזרח. אם הכוונה אליו, נראה לי שילדים בנו אותו, יותר לאופנועים מאשר לאופניים.

אלונה כנסי בבקשה../images/Emo141.gif

מצטרף למחמאות,ומחכה כמו כולם לתמונות. נ.ב בלגאן לא אשם(היה אמור להיות פה איקון של כלב וחיוך). מיקי

יורם חן

New member
../images/Emo51.gif על הפידבק ועכשיו התמונות ../images/Emo70.gif

תודה לכל מי שהגיע והשתתף, היה כיף לארגן ולהוביל את אחת הקבוצות. את התמונות צילם דניאל ט. שרכב איתנו בקבוצת האקספרט שעשתה את המסלול הקשה יותר ושילמה על הפיתה והלבנה בעליה הנוספת אשר ארבה לנו בהמשך המסלול. קבלו קישור לתמונות ותהנו......

yossirom

New member
יש לך מזל

שהרכיבה ביום שישי היתה מוצלחת אחרת התגובה לטלפון שקיבלתי מציקי ביום שישי בערב לגבי ה"סיכום" שהיה ביננו היתה עולה לך לפחות ליטר אחד של האדום

mtbRider

New member
תירוצים, אם תרצה לצאת מהבית

תרים אלי טלפון, לאן שתגיד נזוז. דרך-אגב יורם אני ארים אליך טלפון לגבי חופשת פסח והכול. כל פעם שאתה נוסע לכרמל/צפונה, אם אתה יכול, תאסוף אותי זה בדרך, לא אכפת לי לפגוש אותך במקום שיהיה לך יותר נוח....הקיצור נפטפט...ובטוח שנהנה....חשוב לי לרכב עם חברה ולא עם אבא/אחי כי זה שונה.... לגבי כושר, אני אעבוד על זה רק צפוי לי שבוע קריעה עם הלימודים השבוע [תכננתי להתחיל להתאמן מה 1/4 - היומולדת שלי אבל זה יידחה לחופש = 8או 9 באפריל...אל תדאג הכושר שלי סביר ואני לא חושב שאעכב]. איתי

למעלה