It's Always Sunny
Well-known member
דברים כללים:
- הקונספט של הסרט מעניין, שבעצם יש חיים בתוך משחקי הווידאו.
- אהבתי שסגנון ההנפשה משתנה בין משחק למשחק.
- מסתבר שבסרט הזה היו 188 דמויות כבסרט דיסני רגיל יש בדרך כלל בין 40 ל-60 דמויות (!!)
- עוד דבר שחשבתי שמעניין: שהנבל של המשחק רוצה להיות גיבור.
- קראתי עכשיו בויקיפדיה שהרעיון לסרט נוצר בשנות ה-80 ובתחילת היום קראתי איפשהו באינטרנט שהסרט אמור להתרחש בשנות ה-80 בערך, האם נראה לכם שזה נכון?
- האם משחקיות ארקייד נפוצות בארץ?
- ראלף המסכן, כל יום צריך ללכת לישון במזבלה. למה שאר הדיירים בפנטהאוז לא נחמדים אליו אחרי שהמשחק נגמר? מה, הם חושבים שזה שהוא הרע של המשחק, זה אומר שהוא באמת רע?
- בהתחלה חשבתי שהקבוצת תמיכה של הרעים אנונימיים היא בכלל טיפול קבוצתי ואז בסוף כשקלטתי שהם נמצאים בתוך המשחק של פק-מן
- סוניק הקיפוד בהופעת אורח
- זה ממש מרושע שראלף לא מוזמן למסיבה ושמנסים לגרש אותו, לא פלא שראלף מחליט לצאת מהמשחק.
- ראלף יוצא מהמשחק ולפליקס אין מה לתקן וכולם במשחק נכנסים ללחץ
- ראלף נמצא במשחק חובת הגיבור, מסתבר שזה לא היה רעיון טוב להיכנס לשם כי הוא לא יודע להילחם וגורם לשחקנית להפסיד את המדליה כי הוא התערב וניסה להשיג את המדליה
- זה ממש מגניב איך שהדמויות מדברות ל"מצלמה" ואז מגלים שזה בעצם המסך של המשחק והן מדברות לשחקן.
- רק עכשיו קלטתי שמנהל הארקייד אומר לילדה שאם הם לא יצליחו לתקן את המשחק, יצטרכו להוציא את ראלף ופליקס לפנסיה (aka הדמויות במשחק ימותו). הוא גם אומר לה שהמשחק קוקו כמו סבתא שלו (אגב מסתבר שמי שדיבב את המנהל הוא אד אוניל)
- בינתיים במשחק הדמויות מגלות שראלף עשה "טורבו". טורבו היה דמות במשחק מירוצים ואז עבר למשחק אחר וגרם למשחק שלו להתנתק מהחשמל.
- ראלף מצליח להגיע למדליה ואז מתחיל קטע משעשע שבו ההדמיה משבחת ומהללת את ראלף ובמקביל הוא עושה בלאגן ואז נכנס בטעות לתא בריחה
- הוא נוחת במשחק שוגר ראש ופוגש את ונלופי. אני זוכרת שראיתי אותם בפוסטרים ביחד, אז באמת תהיתי אם היא מופיעה בסרט הזה או לא.
- ונלופי גונבת את המדליה של ראלף על מנת להתחרות במירוצי מכוניות. הבעיה היא שונלופי היא באג אז המלך של המשחק אוסר עליה להשתתף במירוצים.
- סמלת קלהון (ג'יין לינץ' מדבבת אותה) היא המפקדת (נראה לי) של חובת הגיבור, היא ופליקס משתפים פעולה על מנת למצוא את ראלף. דיברו על כך שביום היחידי שהיא לא עמדה על המשמר הסיי-בגים השמידו את בעלה לעתיד. אני חייבת לציין שהייתי בטוחה שפליקס הוא הבעל לעתיד שלה כשהוא אמר את אותו catchpharse שהבעל לעתיד אמר. רק עכשיו קלטתי שהם לא אותו בן אדם בראש שלי כבר בניתי סיפור שמסתבר שהבן זוג של קלהון לא מת אלא הפך לפליקס המתקן (הם גם נראו לי קצת דומים, יש מצב שדמיינתי את זה )
- ראלף עוזר לונלופי לבנות מכונית מירוץ והם מתחילים להיקשר. שיעשע אותי לראות שונלופי רוצה לנהוג במכונית אבל לא יודעת בכלל לנהוג (טוב טכנית היא ילדה) וראלף אומר שהוא יעזור וגם הוא לא ממש יודע
- אנחנו מגלים שהמלך של שוגר ראש נעל את הזיכרונות של הדמויות במשחק שלו לגבי ונלופי. אני מניחה שפה הייתי צריכה לחשוד.
- המלך הולך לראלף ואומר לו שונלופי לא יכולה להתחרות כי אז אם היא תנצח, שחקנים יבחרו בה ואם הם יראו שהיא גליץ' יחשבו שהמשחק מקולקל וינתקו אותו ואז זה אומר שונלופי תמות. הוא משכנע את ראלף לגרום לונלופי לפרוש מהמירוץ. אוקיי, פה באמת הייתי צריכה לחשוד אבל זה נשמע מאוד הגיוני.
- רגע משעשע קטן: פליקס נמצא בבית הכלא בשוגר ראש, הוא מנסה לברוח דרך הסורגים אבל הפטיש שלו לא הורס אלא מתקן
- ראלף משכנע את ונלופי להתחרות שוב, המלך תופס אותה באמצע המסלול ואז מתגלה פרצופו האמיתי תרתי משמע, הוא מתגלה כבתור... טורובו. זה היה טוויסט מגניב.
- בינתיים הסיי-באגים מגיעים לשוגר ראש וקלהון מתחילה לפנות את הדמויות אבל ונלופי לא מצליחה לצאת, ראלף והיא חולקים רגע עצוב והוא מחליט לא לוותר, נכנס שוב למשחק, עף לתוך הר הגעש. ונלופי מצילה אותו לפני שהר הגעש מתפוצץ.
- ונלופי עוברת את קו הסיום והמשחק מתאפס. מסתבר שהיא הנסיכה של המשחק והיא מקבלת שמלת נסיכת דיסני, אבל מחליטה שהתואר לא משנה לה ושלא יהיו יותר מלכים בשוגר ראש. ולפני שהיא מבהירה את זה, היא צוחקת (כנראה) שהיא תוציא להורג את כל מי שלעג לה (אז בעצם כולם).
- סוף הסרט, ראלף חוזר למשחק שלו אבל הפעם היחסים בינו לבין השאר יותר טובים, הוא אפילו הצליח לסדר לשאר חבריו הרעים תפקיד במשחק שלו. פליקס וקלהון מתחתנים (הפעם שום דבר לא יפריע להם חחח) ובסצנה האחרונה ראלף מספר שהוא נהנה מכך שזורקים אותו מהבניין כי בשניות של לפני הזריקה, הוא יכול לראות את ונלופי.
נערך לאחרונה ב: