כנ"לייאי
עוד אף פעם לא ראיתי אותו
אני גם התלהבתי מהנוסטלגיה!סרט נהדר עם הופעות אורח של משחקי מחשב ממש חמודים
זה היה מעולה, ועם הנבל של פקמן בתור המנחהחחח קבוצת תמיכה לנבלים של משחקים
זה היה נהדר!חחח השומרי אוריאו שרים "אוריאווווווווווו" כל העיצוב של הממתקים כזה חמוד.
חחח אני מודה שגם לי זה היה נשמע הגיוני, ולא חשדתי שהוא משקר פה.ההגיון של המלך ללמה ונלופי לא יכולה להתחרות נשמע הגיוני, אבל הוא בבירור הרשע (האם ניק הפעם הבין שהוא הרשע?) אז כנראה שהוא משקר אבל שכחתי למה.
הפעם לא ראיתי מסטול.חח אני תוהה אם ניק הולך לצפות גם בזה מסטול ומה יהיו המחשבות המשונות שלו הפעם.
הראשון שזיהיתי זה את פיקס-איט פיליקס. אפילו שלא זכרתי את שם השחקן, זה היה ברור שזה הבחור מ30 רוק שראיתי גם בעוד מקומות (למשל תפקיד אורח מתמשך בסדרה The Middle). קשה שלא לקלוט שזה הוא אם מכירים אותו.מהמדבבים אגב זיהיתי באמת רק את ג'יין לינץ' (מן הסתם גם כי עשו את הדמות מאוד בסגנון של סו סילבסטר).
ונלופי היתה מדובבת בסגנון נורא דומה לאיימי פוהלר, אבל הנחתי שזאת לא באמת היא כי זה לא הקול שלה (למרות שהיא יכולה היתה לעשות קול כזה). ב"מבט לאחור" אחרי שראיתי שזאת היתה שרה סילברמן אז זה גם מתאים קצת במראה שנתנו לה (אבל גם גנרי מידי בשביל שאנחש).
זה היה מגניב.חחח קבוצת תמיכה לנבלים של משחקים
אבל הם כאלו מניאקים כלפי ראלף, ממש שנאתי אותם.חחח הדמויות של פליקס במשחק, איך הם רוקדים והולכים
אהבתי את זה שבמשחק של ראלף הצג מסך הוא פשוט מין חור ענק בשמיים,גם ההשפעה של העולם האמיתי על המשחקים ולהפך ממש מגניבה.
אבל בסוף הוא אוהב שוקולד.מצטערת אבל מי שונא שוקולד??? רק בגלל זה הוא נבל!
ואיך בסוף בחתונה שלה עם פיליקס אז כל החיילים מכוונים רובים על החלון כדי שזה לא יקרה שוב.חחחחח זה היה טוב"היא תוכנתה עם סיפור רקע טראגי"
האמת שבקטע הזה באמת תהיתי האם יכול להיות שבאמת יש לו מניע טוב לכך שהוא רוצה למנוע ממנה לא להתחרות.ההגיון של המלך ללמה ונלופי לא יכולה להתחרות נשמע הגיוני, אבל הוא בבירור הרשע (האם ניק הפעם הבין שהוא הרשע?) אז כנראה שהוא משקר אבל שכחתי למה.
זה היה טוויסט מגניב ולחלוטין לא ציפיתי לו.קינג קנדי הוא טורבו סתם, זכרתי את זה. אבל בפעם הראשונה שראיתי די הופתעתי והייתי צריכה להבין את זה כשאמרו שטורבו היה נהג מרוצים וזה משחק של מירוצים. אבל כזו אני, תמימה.
הוא מכין לה מסלול, הם מתחברים
צפוי מאוד שהם יתחברו מאוד מהרגע שהם מכירים.אוי היא הכינה לו מדליה
אוי היא מרגישה נבגדת ועצובה
אוי הוא שובר את המכונית לאאאאאאאאאאא
אבל בסוף משום מה היא ממשיכה להיות גליץ'. פשוט היא שולטת בזה וזה נותן לה יתרון ענק. עכשיו תמיד ירצו לבחור בה בתור השחקנית.אההה אם היא תחצה המשחק יתאפס והיא לא תהיה גליץ'! ידעתי שיש כאן שקר!
אף פעם לא ניסיתי לעשות את הקטע הזה של לשים מנטוס בתוך קולה. (בין היתר כי אני לא שותה או אוכל כאלו)זמן לעשות פיצוץ של מנטוס וקולה!!!
אבל כשהיא נסיכה היא מופיעה עם שמלת נסיכה,ונלופי היא בעצם הנסיכה של שוגר ראש!!
אני עדיין חושב שזה לא הוגן כלפי החרקים, אבל חוץ מזה כןסוף טוב הכל טוב
לי נראה שבסוף המפגש תמיכה הוא לא באמת קיבל את התובנות האלו, הוא לא דיקלם אותן עם השאר, אלא היה מבואס מהן.אבל זה קצת בילבל אותי כי הרגיש כאילו התובנות של הנבלים על לקבל את עצמם כמו שהם וש"זה שהם הרעים לא אומר שהם רעים" הרגישו כמו תובנות של סוף משחק כזה. אז מה יש עוד להבין? ונראה לי שבאמת ראלף בסופו של הסרט נשאר עם אותם תובנות, הוא פשוט מקבל אותם יותר. בעצם מי שהשתנה יותר במקרה של ראלף זה לא הוא, אלא שאר הדמויות של המשחק שלו שלמדו להעריך אותו. זה קצת שונה בשביל מסע גיבור.
חחח כל כך מתאים לךאבל הם כאלו מניאקים כלפי ראלף, ממש שנאתי אותם.
גם אני אהבתי את זה ממש!*מאוד מצחיק שכשהם יוצאים מחדר הפגישה אז רואים שהחדר הזה הוא המלבן המרכזי של המשחק פאקמן.
אני עדיין חושב שזה לא הוגן כלפי החרקים, אבל חוץ מזה כן
מחשבה שגם לי עלתה כשבניתי את הרשימהאתם חושבים שכדאי אולי בשבוע הבא, במקום מה שאמור להיות ברשימה (אני באמת לא זוכר) להכניס את הסרט המשך של זה?
אני לא בטוח בעצמי אם זה מה שאני רוצה, אבל נראה לי כדאי לשקול את זה.
לא חשבתי שאת לא תוכלי לשנוא אותם. הם באמת כולם צ'אקים והמלינים קטנים.חחח כל כך מתאים לך
(כאילו כמובן שזה נכון, אבל לא יכולתי ממש לשנוא אותם. אני מניחה שזה ההבדל הרגיל בינינו )
הסברת טוב, אני חושב שאת צודקתמחשבה שגם לי עלתה כשבניתי את הרשימה
בהחלט מתכנננת שנראה את ההמשך, אבל אני הלכתי בגישה של הפרדה של כמה שבועות בין הסרטים
כי:
א) ככה זה בזמן היציאה שלהם, יש הפרדה של כמה שנים בין הסרטים (וסרט המשך טוב זה אחד שמזכיר לך מה קרה בראשון)
ב) לפעמים כשרואים קרוב מדי לא מקבלים את אפקט הגעגוע והמחשבות על הסרט ואז ההמשך מאבד מהמשמעות שלו
ג) אם מישהו לא מתחבר לסרט הזה, אז זה די הורס לו שבועיים ברצף של המועדון
אני ממשיכה בגישה של הפרדה בין הסרטים, אלא אם אתם ממש נגד הרעיון ורוצים לראות בבינג'
זה בגלל שרציתי לראות כמה הודעות יהיה בשרשור הזה והאם נפתח שרשור חדש או נמשיך כאן.אבל משהו קטן:
אני מציע להוסיף לכותרת השרשור את שם הסרט. זה יהיה קל יותר ככה בעתיד למצוא את השרשור המתאים אם מישהו ירצה.
אבל בהתחלה ראלף לא קיבל את התובנות של הקבוצת תמיכה, הוא רק מלמל אותן בלי להרגיש את זה. וחוצמזה את קצת צודק שיותר השתנו האנשים סביבו. והעיקר היה שהוא מצא חברות אמיתית.אבל זה קצת בילבל אותי כי הרגיש כאילו התובנות של הנבלים על לקבל את עצמם כמו שהם וש"זה שהם הרעים לא אומר שהם רעים" הרגישו כמו תובנות של סוף משחק כזה. אז מה יש עוד להבין? ונראה לי שבאמת ראלף בסופו של הסרט נשאר עם אותם תובנות, הוא פשוט מקבל אותם יותר. בעצם מי שהשתנה יותר במקרה של ראלף זה לא הוא, אלא שאר הדמויות של המשחק שלו שלמדו להעריך אותו. זה קצת שונה בשביל מסע גיבור.
כן הם פויה. הנבלים האמיתיים.אבל הם כאלו מניאקים כלפי ראלף, ממש שנאתי אותם.
וזה מה שחשוב באמת.אבל בסוף הוא אוהב שוקולד.
אולי זה בעצם מסע הגיבור הגדול של הסרט - איך ראלף למד להעריך שוקולד ובזכות זה להפוך לגיבור.
כן זה החלק שעדיין מבלבל אותי קצת - למה אחרי שהמשחק התאפס היא עדיין גליץ'אבל בסוף משום מה היא ממשיכה להיות גליץ'.
חחח אני חושבת שניסיתי פעם אבל מבוקר יחסית. זה פשוט מרגיש לי בזבוז של קולה AKA משקה קדוש.אף פעם לא ניסיתי לעשות את הקטע הזה של לשים מנטוס בתוך קולה. (בין היתר כי אני לא שותה או אוכל כאלו)
מישהו אחר כאן עשה את זה?
מה שאמרתי.לי נראה שבסוף המפגש תמיכה הוא לא באמת קיבל את התובנות האלו, הוא לא דיקלם אותן עם השאר, אלא היה מבואס מהן.
אבל גם נכון ומעניין שהיחס של השאר כלפיו הוא זה שהשתנה יותר.
כי הם הולכים כ"כ מצחיק אי אפשר לשנוא אותם לגמרי(כאילו כמובן שזה נכון, אבל לא יכולתי ממש לשנוא אותם. אני מניחה שזה ההבדל הרגיל בינינו )
חחחחח כןכשפיליקס מנסה לשבור את הסורגים של התא שלו, אבל רק מחזק אותם
why do I have to fix everything I touch?
אתה ממש רוצה מכות הא?לא חשבתי שאת לא תוכלי לשנוא אותם. הם באמת כולם צ'אקים והמלינים קטנים.
סבבה אבל נראה לי שהוא לא ברשימה בכלל אז כדאי להוסיף.מחשבה שגם לי עלתה כשבניתי את הרשימה
בהחלט מתכנננת שנראה את ההמשך, אבל אני הלכתי בגישה של הפרדה של כמה שבועות בין הסרטים
כי:
א) ככה זה בזמן היציאה שלהם, יש הפרדה של כמה שנים בין הסרטים (וסרט המשך טוב זה אחד שמזכיר לך מה קרה בראשון)
ב) לפעמים כשרואים קרוב מדי לא מקבלים את אפקט הגעגוע והמחשבות על הסרט ואז ההמשך מאבד מהמשמעות שלו
ג) אם מישהו לא מתחבר לסרט הזה, אז זה די הורס לו שבועיים ברצף של המועדון
אני ממשיכה בגישה של הפרדה בין הסרטים, אלא אם אתם ממש נגד הרעיון ורוצים לראות בבינג'
אוקי, נכוןזה בגלל שרציתי לראות כמה הודעות יהיה בשרשור הזה והאם נפתח שרשור חדש או נמשיך כאן.
יש המון סרטים שעוד לא ברשימה. אבל אני מסכים שכדאי שנוסיף את זה שנראה את זה מתישהו בחודשים הקרובים (כמה סרטי דיסני מצוירים בכלל יש?)סבבה אבל נראה לי שהוא לא ברשימה בכלל אז כדאי להוסיף.
לפחות כאן את מסכימה איתי ולא עם לונהכן הם פויה. הנבלים האמיתיים.
זה כאילו היא החליטה להמשיך להיות גליץ'. אבל הפכה את זה ליכולת מיוחדת שלה כי היא שולטת בזה.כן זה החלק שעדיין מבלבל אותי קצת - למה אחרי שהמשחק התאפס היא עדיין גליץ'
אף אחד במשפחה שלי לא שותה קולה, אז זה אפילו לא משהו שיכלתי לבזבזחחח אני חושבת שניסיתי פעם אבל מבוקר יחסית. זה פשוט מרגיש לי בזבוז של קולה AKA משקה קדוש.
כן, אלאדין לא שם וזה כואב לייש המון סרטים שעוד לא ברשימה.
מלא(כמה סרטי דיסני מצוירים בכלל יש?)
ספרתי 37והנה הרשימה פלוס כמה תוספות שהזכירו או נזכרתי בהן למרות שאני לא בהכרח תומכת.
לצרכי נוחות (כמובן זה לא כל סרטי דיסני ואפשר להוסיף אבל נראה לי נוח בתור התחלה משהו מרוכז)
קלאסיקות ניינטיז בסדר כרונולוגי:
בת הים הקטנה
היפה והחיה
אלאדין
מלך האריות
פוקהונטס (לא מאמינה ששכחתי את זה קודם אחד האהובים עלי!!)
הרקולס
מולאן
טרזן
צעצוע של סיפור
וחדשים יותר [לא לפי סדר כי אני לא זוכרת ומתעצלת לבדוק]:
אנקנטו
הקול בראש
מואנה
קוקו
פרוזן (1+2)
פלונטר
משפחת סופר על (1+2)
ראלף ההורס (1+2)
UP
זוטופיה
לוקה
אדומה אש
הנסיכה והצפרדע
קלאסיקות ישנות יותר:
ספר הג'ונגל
חתולים בצמרת
פיטר פן
אליס בארץ הפלאות
היפיפיה הנרדמת
היפיפיה והיחפן
במבי
פינוקיו
מטילה וטו על שלגיה
"מישהו"המימים של ת'ור 4 גרמו לי לחשוב שזה יהיה מגניב להביא גם של הסרט הזה.
אבל אני לא יכול לחפש בלי סכנת ספוילר לסרט הבא, אז שמישהו שראה את סרט ההמשך יעשה את זה.
לפחות כאן את מסכימה איתי ולא עם לונה
רשימה טובה באמתספרתי 37
זה פשוט לרשום את שם הסרט + המילה memes בגוגל תמונות."מישהו"
אני לא יודעת איפה לחפש באמת. הממים פשוט מגיעים אלי כי האקספלור של האינסטגרם יודע מה אני אוהבת אז הוא מראה לי תוכן של מארוול.
אני יכולה ועשיתי*ואת לא יכולה לעשות וטו על סרט. את יכולה פשוט לא לראות אותו
זה לא של דיסני. אם נוסיף את דרימוורקס לא נצא מזה (ואז כולכם תהיו חייבים לראות שרק ושרק 2)**ובגלל שהרשימה ארוכה מאוד אז בטח תקח איזה שנה, נראה לי מאוד הגיוני שנחליט כבר עכשיו שכשיגיע השבוע של פסח אז נראה את נסיך מצרים.
וואלה, באמת?זה לא של דיסני. אם נוסיף את דרימוורקס לא נצא מזה (ואז כולכם תהיו חייבים לראות שרק ושרק 2)
באיזה עולם אתם חיים שאתם חושבים שאני לא אראה את הסרט בטופ 5 שלי!!!! (בכוונה ככשאלתי מה 3 הסרטים שלכם לא כתבתי את אלו שלי)כן, אלאדין לא שם וזה כואב לי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.