מועדון האיגרוף ת"א-המרכז למקצוענות

מועדון האיגרוף ת"א-המרכז למקצוענות

ההרשמה לקבוצות חדשות בעיצומה. מתאמנים "רגילים", מתאמנים מתחרים/מתקדמים מכל המועדונים בארץ מוזמנים להגיע ולהתאמן בכיף ביחד עם מייטב המאמנים של CMA, בקבוצות של מתחרים מתקדמים, וקבוצות של מתחילים, ולקבל מהמאמנים של CMA רענן טל, אלון רצון, הגר שמואלפלד אפילו שיעורים פרטיים אחד על אחד ולא משנה למי אתה שייך, בכדי לטעום מהמקצוענים.
הגר שמואלפלד מאמנת בשיטת CMA אומנויות לחימה 050-7706782
רענן טל מאמן אגרוף מקצועני 057-7303179
אלון רצון מאמן אגרוף תאילנדי 057-7747579 כולם מוזמנים לא משנה השייכות להשתתף בשיעורים בקבוצה ו/או פרטיים עם המאמנים הנ"ל במכון מאובזר וגדול עם כל הנוחיות שבעולם. רחוב נח מוזס, פינת בן שמן (חניה מול בית ידיעות אחרונות, או בסוף רחוב בן שמן) ימים שלישי-ושישי- וראשון ורביעי לתאום יש להתקשר לטלפונים הנ"ל. בואו להרגיש את ההבדל במרכז למקצוענות של ת"א. יניב

שכחתי לציין את ערן ברט.....

ערן ברט יאמן שם FREE FIGHT - ג'יוג'יטסו!!! מעונינים להתאמן בסגנון הנ"ל, אנא פנו לרענן טל! יניב

mikiz123

New member
פישר איזה חרוז דפקת במשפט האחרון חח

מכון פצצתי אני רואה

תבוא לראות ולהתאמן בו mikiz123

אתה תהנה מהרמה והידע של המאמנים. והם מיצדם יענו על כל שאלותיך ויסבירו לך ויגרמו לך להגיע להבנה על ביצועי טכניקות שלא חשבת שתגיע אליהם!! הם תותחים!! יניב

תודה יניב

אני שמח שיש לי את הזכות להתאמן עם ערן באוניברסיטה בקבוצה של חיים פאר. ערן הוא אחד התלמידים הבכירים אצל חיים (חגורה חומה), ואנו זוכים ממנו הן לחיים קשים על המיזרון מצד אחד, והן לידע הרב שיש לו ושהוא נותן לנו מצד שני... הייתי מאוד שמח לבוא ולהתאמן, אבל אני סובל ממצוקת זמן... בכל מקרה תודה על ההזמנה, ואני ממליץ בחום על המקום, המורים ובינהם ערן ברט שהוא לא רק לוחם חזק אלא גם בחור עם נשמה גדולה והמון ידע. רן.

polanib

New member
יניב, מה אתה בעצם אומר עכשיו???

יכול להיות שהצעת כרגע למתאגרפים שלי ושל איציק פרנקו ושל ארז לוקוב ושל כל שאר המאמנים לבוא ולהתאמן אצל רענן טל ואלון רצון במכון החדש וגם לקחת אצלם שיעורים פרטיים ועל ידי כך ל"טעום" מה זה איגרוף ברמה מקצוענית (בהשוואה למה? לרמה הנמוכה שלנו???) אתה יכול לדמיין את התגובה שלך אם הייתי מציע לחברה של CMA לבוא לקחת אצלי שיעורים פרטיים בכדי ל"טעום" קצת רמה מקצוענית??? אתה חייב להבין שמה שאתה כותב עכשיו בא בשם אלה שאתה מפרסם אותם. מעניין מה אורי צבי חושב על ההצעה הזאת?

Boxline

New member
בועז פולני??

זה אתה גבר? כמה תותחים יש פה בפורום

mikiz123

New member
בועז הוא בסך הכל היה פה נחמד עם כול

והזמין את כולם (בכלליות!!) למכון... ותוך כדי עם הדיברים איתם הוא הזמין גם את האנשים שלך...זאת הזמנה כללית לכולם. אל תראה כל דבר כאילו שזה נגדך... זה סתם יוצר חיכוחים

polanib היי בועז.......

לא זה לא מה שהצעתי, איפה אתה רואה את זה בכתובים? וגם לא השוואתי לאף אחד, איפה אתה רואה את זה בכתובים? האם אמרתי דבר שהוא לא נכון? האם מי שיגיע למכון בת"א לא יקבל אימונים ברמה מקצוענית?? יניב

דו קרב

New member
נצל"ש. יוצא מישלוח WINDY

מתאילנד. מי שיבוא לדו קרב יקבל כפפות ברמה מקצוענית.

eladי

New member
"בואו להרגיש את ההבדל" ../images/Emo6.gif

ו"לטעום מהמקצוענים" -פה טמונה ההשוואה, שבעז התייחס אליה... אתה ללא ספק איש מכירות טוב

למעלה