מועדון האיגרוף ת"א-המרכז למקצוענות

אלעדי לא עשיתי השוואה בן מאמנים...

מתאמנים יכולים להרגיש הבדלים גם לטובה וגם לרעה.....לכל מטבע שני צדדים. אכן כולם מוזמנים לטעום מהמקצוענים! כי הם באמת מקצוענים.... ובכלל מאמנים שרוצים לבוא עם החניכים שלהם לספריניגים וכו...- גם מוזמנים.... יניב

eladי

New member
חבוב - לא בא אליך בטענות ../images/Emo24.gif

אם הייתי רוצה לקטר אז הייתי אומר משהו כמו "יניב - לא אוהב את הדרך ש <בלה בלה בלה> ולכן אני חושב ש <בלה בלה בלה> " תודה על ההזמנה למכון. כבר שלחתי לשם כמה חברים סטודנטים שהתעניינו באגרוף. ואשמח אפילו לבוא לבקר בעצמי שם.

../images/Emo13.gifתודה אלעד.....

ההזמנה למתאמנים שיגיעו למכון זה לא בשביל לגנוב אותם!! מאמן שחושב שחניך שלו יעזוב אותו רק בגלל ביקור/אימון אצלנו .... הוא מאמן שהביטחון העצמי שלו זה דבר שהוא צריך לעבוד עליו!!, הודעה כזאת כמו שנכתבה ע"י מר בועז פולני סוגננה באופן כזה שאמור לסכסך בן המאמנים שכבר ממילא מסוכסכים בינהם- זה הבושה! בייחוד שזה מגיע ממאמן מכובד כמו בועז. וחבל... יניב

eladי

New member
בטוח שלא זו היתה הכוונה

של בועז פולני. יש דרכים יותר אפקטיביות לסכסך אם רוצים.... מילת המפתח - "קולגאיליות". יש מספיק מתאמנים בארץ לכולם. פרנסה לא חסרה. כל השאר... חארטה.
קיצור - עזוב שטויות. שיהיה בהצלחה לכולם
מקווה שהמכון החדש יתרום לפרסום של הענף (אגרוף,קיק, מגע מלא וכו') בארץ.

אני מאוד מקווה שזאת לא היתה כוונתו

למרות שמה שמשתמע מההודעה התמוהה שלו שהכניס בתוכה שמות של אנשים ספציפים מסויימים במטרה להדליק אותם......? לגבי מתאמנים - תאמין לי שאנחנו לא דואגים.... יניב

RoyceGracie

New member
אתה כתבת הודעה שהקפיצה אותו בצדק

ולא להפך, ואתה יודע את זה, ואם מישהו היה כותב לכם הודעה בסגנון זה אתם הייתם מתעצבנים בדיוק כמו שהוא התעצבן. אז קבל את תגובתו להודעתך, ותכתוב לו מה שבא לך- ברור שכתבת לו תשובה מתממת ולא עניינית. אבל אל תאמר לו שהוא צריך להתבייש במה שכתב לך, אתה זה שצריך להתבייש, ואל תיתמם. יניב, לפעמים אתה קצת מגזים. אני לא אומר לך מה לעשות ומה לכתוב, אבל אתה צריך לשמור על יושר פנימי וכבוד למאמנים בדיוק כמו שאתה מצפה לכבוד טהור כלפי R. יום טוב

eladי

New member
יניב... זה מקום טוב להפסיק.

זה סתם מידרדר לפסים לא נעימים.

Boxline

New member
אני לא מבין על מה כל הבאלאגן

יניב בסך הכל הציע לנסות מהי הרמה הטובה ביותר והמקצוענית ביותר אם זו דעתו אז סבבה לו אני לא ראיתי כאן שום השוואה בועז.

שלום בועז,

שמח לראות כי גם אתה בפורום,ברוך הבא. לדעתי,ההצעה של יניב פישר,הינה הצעה יפה ומכובדת,וללא כל התלהמות,או זילזול במאמנים אחרים,נהפוך הוא,גם אתה מוזמן להציע כן מעל גבי פורום זה להגיע ולנסות להתאמן במכונך,ובכלל,כל מאמן הרוצה לספר על מכונו,או להזמין גולשים לאימון נסיון אצלו,מוזמן לעשות כן. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה