מועד דצמבר - הנה אני באה

סבT

New member
מועד דצמבר - הנה אני באה

טוב... אז אחרי שסיימתי להתאבל על זה ש
אני כבר לא אלמד השנה, החלטתי לבטל את ההרשמה שלי לכל שאר העדיפויות ולעשות הכל, אבל ממש הכל כדי להתקבל בשנה הבאה. מה שאומר - עוד פסיכו', ורצוי כמה שיותר גבוה, כדי שהעתיד שלי יהיה כמה שפחות תלוי במצב הרוח של בוחני מו"ר. אז נרשמתי לקידום 700 בעזריאלי שמתחיל בעוד שבועיים, והשאלה שלי היא - מישהו איתי? ובכלל, האם יש כאן כאלה שעברו קורס מועדון 700 של קידום כדי לשפר ציון והתקבלו בזכות זה? שתהיה לי סיבה להיות אופטימית

avital211

New member
../images/Emo13.gifאני עשיתי מועדון 700

גם עשיתי בתל אביב וגם לא באמת האמנתי שאוכל לשפר ציון שהוא כבר מעל 700. הקורס היה נחמד, החבר'ה היו מאוד שאפתניים וזה עזר לאווירה לימודית . קיבלנו הרבה חומר ברמה גבוהה וליד זה פסיכומטרי היה נראה כמו בדיחה! בסוף שיפרתי ב!!70 נקודות ופשוט הייתי בהלם. ובאמת התקבלתי רק בזכות זה. אז שיהיה לך המון בהצלחה !

אני

עשיתי את מועדון 700 לקראת הפסיכומטרי הראשון, הוצאתי מעל, אבל לא מספיק. עשיתי שוב, לבד. העלתי קצת ושוב - לא מספיק. עשיתי שוב מועדון 700 ושיפרתי ב49 נקודות. וזה הספיק. מי היה מאמין - זה היה גם במועד דצמבר, לפני 3 שנים... אוי הימים ההם... שיהיה המון בהצלחה.

idanlevitan

New member
אני עושה עכשיו מועדון 700

אני כרגע עושה מועדון 700. את הקורס אני עושה אצל בעז גרנות. המדריך מאוד מקצועי, בנוגע לקורס אני אוכל לתת פידבק רק לאחר קבלת הציון, שכן אני בד"כ משקיע את כל מה שמבקשים ממני. (ולפעמים גם יותר) אפשר לדעת אצל מי אתם עשיתם את קורס מועדון 700 שלכם?

אני עשיתי מועדון 700

אצל בחור בשם יואב שהיה בזמנו סטודנט לרפואה שנה 6 בטכניון שסיימתי תיכון לפני 5 שנים ... הוצאתי ציון מעל 700 אך לא מספיק... אחרי הצבא עשיתי פסיכו' ביואל גבע אצל זיו יותם והיה מדובר ברמה פשוט אחרת בצורה מרשימה ביותר- שיפרתי ב- 40 נק' בערך... לכל הדברים האלה יש הסתייגויות ... לא השקעתי אז כמו שהשקעתי בפסיכמוטרי האחרון ... הייתי פחות מגובש על עצמי ובוגר וכמו שאומרים לכל סיר יש את המכסה שלו... כלומר לכל אחד מתאימה שיטה אחרת יותר...

ohad60

New member
אצל נופר קפון

הוא היה אחלה מדריך אבל עדיין אני עושה עכשיו את מועד אוק' לבד...

אני עשיתי מועדון 700

הי, נבחנתי במועד פברואר 06 ולמדתי אצל בועז גרנות. לדעתי הקורס היה מעולה וענה לצרכיי (בעיקר אסטרטגית פתרון והרבה שיטות חלופיות שלא בהכרח מתעכבים עליהם בקורסים רגילים), יש הרבה חומר לתרגל ממנו וגם בועז היה מצויין. אני שיפרתי ב- 52 נקודות!! (מ- 691) שיהיה בהצלחה

אתה בטוח?

אני גם עשיתי אצל יואב את הראשון שלי, במועד אוקטובר 2002. ואז הוא היה בשנה שישית. אתה עשית שנה לפני לא?

Yoni86

New member
היה קורס מעולה :)

אל תשכח את שותפך לספסל הלימודים :)

כמובן שהיה קורס מעולה!!!

הצלחנו להפתיע את קידום עם הממוצע הגבוה, אפילו יחסית למועדון 700. מה קורה יוני? היית בהכנה?

Yoni86

New member
הכל טוב :)

הייתי בהכנה. חייב להגיד שהיה אדיר :) וסתם ככה, הבנתי שהיום יעל היא משהו חזק מאוד בהנהלת קידום או משהו כזה.

וואלה

איך? למה? כמה? היא הרי הפכה לאחראית המדריכים של קידום אחרי הקורס שלנו. עד כדי כך תפס אותה התפקיד מה... היא עדיין ממשיכה בלימודים?

למעלה