מועד דצמבר - הנה אני באה

NesiZ 19

New member
ברור...

רק שילמדו לשרשר:) הייתי צריך לקרוא את השרשור 3 פעמים בשביל להבין מי דיבר עם מי ועל מה.

סבT

New member
אז קודם כל

תודה לכל מי שענה... אני רואה שכולם שיפרו בצורה יפה בזכות הקורס. ותגידו... אפשרי לעבוד תוך כדי הקורס? כל מי ששומע שאני מתכוונת להמשיך לעבוד ממש מוציא לי את הרוח מהמפרשים. ואין כאן אף אחד שמתחיל את הקורס של דצמבר? דווקא ציפיתי למצוא בקורס נציגות מהפורום.

kontsy

New member
לגבי העבודה

אומנם עשיתי קורס של יואל גבע ולא 700, אבל זה היה קורס מצוין ומאוד טובעני (ועזר לי להקפיץ ביותר מ60 נק' בטווח ה700+) עבדתי 4 פעמים בשבוע, 6 שעות כל פעם וזה לא הפריע לי ללמוד. כמובן שהייתי צריכה להשקיע הרבה אחרי העבודה, והיום החופשי שלי יחד עם הסופ"שים היו מרתון בלתי פוסק של למידה אבל לא באמת הייתי במחסור של זמן. שבוע לפני המבחן לקחתי חופש. שורה תחתונה - אם זה עבודה במשרה חלקית ויש לך את הכוח והמשמעת ללמוד הרבה אחרי העבודה ובימים פנויים לא צריכה להיות בעיה.

מישי24

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש!!

אוקיי, אז אני לומדת לבד, ונרשמתי למועד אוקטובר. כל אלה שבעבר למדו במועדון 700 - קיבלתם ספרים מיוחדים שבא לכם להשאיל אולי?
איזה דברים שונים בעצם מלמדים שם שאין בחומר הרגיל שיש לי? תודה!

ohad60

New member
שום דבר מיוחד

פשוט עושים את הכל יותר מהר ופחות מתעכבים על שטויות.... ולכן בסוף יש יותר זמן למרתון וגם את לא מוצאת את עצמך משתעממת בכתה כשמישהו שואל את המורה שאלות מפגרות... מועד אוקטובר 2006 כבוד עוד 27 יום למנאייק

etiush

New member
מנצל"שת ניצלו"ש

עושה גם את מועד אוקטובר (פעם שלישית) כדי להתקבל לרפואה מסוג (קצת) אחר - וטרינריה. מחפשת ספרי מועדון 700 כדי לעזור לי להקפיץ לכיוון ה-650 בסה"כ!! יש למישהו למכירה/השאלה? תודה

me123

New member
ההבדל בין קידום אישי לקידום 700

היי, אני לקראת פסיכומטרי ראשון , וניסיתי להגיע לקידום 700 אבל לא קיבלתי מספיק במבחן הדיאגנוסטי. בגדול אני צריכה ציון של בערך 740 כדי להגיע לראיונות רפואה בי-ם (שע"פ מיטב הבנתי הם הראיונות שדורשים ציונים הכי גבוהים). ולכן רציתי לדעת האם ההבדל בין קידום אישי לקידום 700 הוא כ"כ גדול, ואולי מישהו יודע מה הממוצע של הציונים בקידום אישי? תודה

למעלה