מועד תשלום הפיצויים

מצב
הנושא נעול.

alonzx

New member
מועד תשלום הפיצויים

מועד תשלום הפיצויים
לאחרונה פוטרתי ממקום עבודתי לאחר 4 שנות עבודה. ברשותי רכב חברה שעליי להחזירו לאחר חודש מיום ההודעה על הפיטורין. מהו הזמן שהחוק מחייב את המעסיק לשלם את הפיצויים. האם זה נכון שאם היה לי רכב חברה אז הפיצויים מתעכבים (בשביל לראות אם היו עליו עבירות וכו') ? האם ביום העזיבה שלי בו אני מחזיר את הרכב אני מחויב לחתום על מסמך כלשהו? ואם כן מהם הפרטים עליהם אני חותם האם אני יכול לסרב לחתום על דבר כלשהו ביום עזיבתי את החברה?

alonzx

New member
יש תשובה בעניין זה?

מועד תשלום הפיצויים
לאחרונה פוטרתי ממקום עבודתי לאחר 4 שנות עבודה. ברשותי רכב חברה שעליי להחזירו לאחר חודש מיום ההודעה על הפיטורין. מהו הזמן שהחוק מחייב את המעסיק לשלם את הפיצויים. האם זה נכון שאם היה לי רכב חברה אז הפיצויים מתעכבים (בשביל לראות אם היו עליו עבירות וכו') ? האם ביום העזיבה שלי בו אני מחזיר את הרכב אני מחויב לחתום על מסמך כלשהו? ואם כן מהם הפרטים עליהם אני חותם האם אני יכול לסרב לחתום על דבר כלשהו ביום עזיבתי את החברה?
יש תשובה בעניין זה?
ומה עם ביטוח מנהלים וקרן השתלמות? אני חותם על מסמך כלשהוא בנוגע אל קופות אלה?

שיר ורד

New member
תשובה

מועד תשלום הפיצויים
תשובה
מועד קבלת הפצויים הוא ביום סיום יחסי עובד מעביד , כפי שנקבע בהודעת הפיטורים. איחור של עד 15 יום לא יחשב להלנת פצויים. אסור לעכב את החזרת הרכב עד לקבלת הפצויים. החוק לא מחייב את העובד לחתום על שום מסמך בסיום עבודתו. אבל עד שלא נדע באזיה מכתב מדובר לא ניתן להשיב לךהאם רצוי לחתום או לסרב לחתום עליו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה