מועמד לחוץ(קצת סארקאסטי)

in god we trust

New member
מועמד לחוץ(קצת סארקאסטי)

זה הלו"ז, שהעם ישפוט: 0700- קם מתקלח זריז אני ממש ממהר. 0715- עצרת תפילה המונית נפתחת במעמד הרבנים הראשיים להצלחתי במיונים. 0800-חוזר הביתה,מבזק חדשות ברדיו-לא, הקריין מתעלם בהפגנתיות ולא מודיע עדיין אם התקבלתי. 0815-ארןחת בוקר זריזה, יש לו"ז צפוף... 0830-בדיקה באתר של העברית. 0835-בדיקה באתר של הטכניון 0840-בדיקה באתר של ת"א 0845-בדיקה באתר של ב"ש איזה קטע-אין עדיין שום התייחסות 0850-כניסה לפורום, קבלת עדכונים מאירועי היום שעבר והלילה. 0930-כסיסת ציפורניים יד ימין. 1000-בדיקת תיבת דואר. 1015-קצת כתבות רפואיות ואקטואלייה ברשת-תמיד צריך להיות מוכן לסבב השני של ב"ש. 1130-כסיסת ציפורניים יד ימין-שיט! לא נשאר שם כלום, עובר ליד שמאל. 1200- עכשיו בטוח פירסמו משהוא באתר של המרכז הארצי. מהההה??? איך אין פה כלום? 1215- חזרה לפורום. מישהוא כבר קיבל טלפון? בוא נראה..........ווף, אני עדיין בחברה טובה... 1230- חחחח איזה פורום מצחיק, אנשים משתוקקים לשבבי מידע מהמיונים. חחחחח הם ממש לחוצים, יאללה-נהיה נחמד ונרשום איזו תגובת הרגעה..בכיף שלי. 1300- רגע, הפלפון שלי זמין? איפה הוא בכלל?? דקה אני בודק- אההה הוא בסדר... 1330- אני חייב להשתפר בתרגילי גמישות- אני בקושי מצליח לכסוס את הציפרוניים ברגל. 1400- טוב צריך לאכול משהוא מידי פעם, עוד לא הגענו להתמחות. 1430-איזה יום מתיש, צריך ללכת לנוח קצת. 1600- מה??? כבר ארבע??? איך נרדמתי כל-כך הרבה? איפה הפלפון? יש שיחות שללא נענו? מספר חסום?! שיט אולי זה ב"ש? 1615-טוב בוא נבדוק מה קורה בפורום... 1800- איך יתכם שהם עדיין לא התקשרו? אולי נטלפן למזכירה לשאול? אבל היא איימה ואמרו שהיא לא נחמדה...אז מה?! יאללה נתקשר!! לא, בעצם נחכה. 1830-שוב שחזור של הראיון עובר בראש- איך אמרתי כזאת שטות??? ממש לא מתאים לי, והם בכלל לא הספיקו להכיר אותי.סה"כ 10 דקות..מה זה? תוכנית דייטים חדשה??? 1900-צריך למצוא פלסתר, כנראה שהגזמתי בכסיסה. 1930- טלפון מחבר:"כן אחי מה נשמע? סבבה. מיונים?! איזה? לרפואה? אה כן, הייתי הייה אחלה ,לא יודע מתי תשובות,לא שאלתי,לא בוער לי" 2100- מהדורת מבט לחדשות- בטוח יודיעו משהוא לגבי הקבלה. דיברו רק על משחקי אגו של וועדת סל התרופות, על כמה מקרים של רשלנות רפואית ועל עוד אירוע שחולים היכו רופא במיון.למה אמא מסתכלת עליי בכזה מבט מלא רחמים?! 2200-דייייייייי מחר על הבוקר אני חייב לבדוק האם יש מיטה פנויה באברבנאל

nitzan111

New member
וואו! הצלחת להישאר ערה עד ארבע?

כל הכבוד

Regina Phalange

New member
ספרות מורחב זה כיף!../images/Emo39.gif

זאת בגרות ממש נחמדה וקלילה, איזה נושאים את לומדת?

לי זה ממש לא נחמד וקל...

האף של גוגול קצת שבר אותי - אין ספק שגוגול על סמים. כרגע אני עוברת על מחכים לגודו וההספק לא להיט. אין לי מושג גם איך אני הולכת להתפלצן ברמות שדורשים בתשובות... מקווה שיהיה טוב.

Regina Phalange

New member
ברור שיהיה טוב../images/Emo13.gif

זאת בדיוק הגישה... להתפלצן כמה שיותר ויהיה טוב. אבל להתפלצן כמו שצריך, עם פתיחה, "מה ואיך", וסיום... את גוגול דווקא אהבתי למרות שזה סיפור חסר כל היגיון (אולי דווקא בגלל זה) את לומדת את הגלגול של קפקא? (אני לא מסתכלת על ג'וקים באותה צורה מאז הסיפור המזעזע הזה..ז"א, הסלידה רק גברה...
)

morancho1

New member
../images/Emo177.gif מה יש לך נגד ג'וקים? ../images/Emo46.gif

אחרי שקראתי את הגלגול של קפקא (המהמם), ואחרי שראיתי את "דירתו של ג'ו" קשה לי שלא לחבב קצת את היצורים החביבים, שחיים יותר זמן אבוליציונית מבני האדם, שורדים את תנאי החיים הכי קשים.. ויחד עם זאת מצליחים לשמור על גיזרה כל כך יפה !!!!!...........!!

Regina Phalange

New member
יש לי עדיין בראש את התמונה של

אבא של גריגור זורק לו תפוחים שנתקעים לו בשריון או מה שזה לא היה... איכס.
אין לי שום דבר נגד ג'וקים כל עוד אני לא צריכה לנתח אותם ואת חייהם הטראגיים ומלאי הויתור לבגרות
(וכל עוד הם לא בחדר שלי, וכל עוד הם לא בגודל של פיל.. וכו' וכו')

לא לומדת את הגלגול

ואני יותר בונה, לעומת כולם, על "מחכים לגודו" דווקא אבסורד בא לי יותר טוב מפנטסטי... עזבו אותי מג'וקים ואפים אני בחורה רציונאלית!

yael781

New member
מצוין !!!!!!!

ממש מצחיק, נקרעתי מצחוק. (אנשים פה הסתכלו עלי במבט תוהה). חשבתי שאני המופרעת היחידה שכל הזמן בודקת את הפלאפון (מחזיר אותי אחורה לימים שהייתי מחכה לטלפונים מבחורים :))

סיון87

New member
חחח

ככה הרגשתי כשחיכיתי לתוצאות הפסיכומטרי.. משום מה לגבי המיונים זה פשוט לא קורה לי, לפעמים נדמה לי שגם אם אקבל מכתב דחיה אני לא ארגיש אפילו צביטה קלה בלב.. אנשים, מה קורה לי ?!? (אופס.. יש לי מרק"ם עוד שעה ורבע, צריכה לזוז...)

Corpus Magnus

New member
עדיפה צביטה בתחת

מפרופסור זקן וחרמן, מצביטה בלב, אם את שואלת אותי

Corpus Magnus

New member
סדר היום שלי...

12:00 קם בבוקר, רואה סרטים מצויירים 13:00 אוכל ארוחת בוקר 14:00 צועק על אח שלי הקטן שיעשה כלים 14:05 עושה כלים 14:06 מקלל את אח שלי הקטן שהוא לא עושה כלים 15:00 נכנס לפורום 15:10 - 15:00 קורא ומגיב 16:00 - 15:11 אוכל צהרים ותוך כדי לוחץ על כפתור ה - Refresh 17:00 קופץ לעשות כמה אימונים אישיים במכון כושר שאני עובד בו 20:00 מתאמן בעצמי 23:00 חוזר הביתה, ביצה, טונה, פחמימה מורכבת, מקלחת, ג'ל, אוטו, יוצא עם מישהי \ חברים - לסרט \ בר \ מסיבה \ סתם להסתובב \ לבית של אחד מהם (מחקו את המיותר) 01:00 - 23:00 מזיין את השכל על הפקולטה, על כמה אני רוצה להתקבל ועל הרעיונות המהפכניים שלי להצלת הרפואה האסטטית ולזכות בפרס נובל על היותי הפלסטיקאי הראשון שהשתיל ציצי שלישי לדוגמנית על (הפסקה מתודית - לכל מי שמתכוון לעשות עלי לינץ' זוהי בדיחה !!!) 01:00 - מצחצח שיניים, נכנס למיטה, אם יש לי מזל, אז היא של מישהי. אם הכל בסדר, אז שלי, ואם יש לי מזל נאחס - זה אומר שהשתכרתי והמיטה הנ"ל שייכת לכושי עם זיבה. ולא, זיבה זה לא שם של עוד בחורה.

natalysh

New member
לכל מי שרוצה ללמוד רפואה...

תחשבו שוב. סדר היום שלי: 9:00 השכמה. 9:00-10:00 - ארוחת בוקר, התארגנות, בדיקת מיילים וכו'. 10:00-14:00 - פתולוגיה. 14:00-15:00 - ארוחת צהריים + בדיקת מיילים וכו'. 15:00-20:00 - פתולוגיה. 20:00-21:00 - ארוחת ערב + בדיקת מיילים וכו'. 21:00-22:00 - אתנחתא טלוויזיונית, צפייה בזבל ריאליטי או בסדרה אחרת. 22:00-02:00 - פתולוגיה. 02:01 - מוות קליני. 02:02-9:00 - חלומות על פתולוגיה.

למעלה