מועמד לחוץ(קצת סארקאסטי)

moranille

New member
סדר היום של שנה א'

8:30 בבוקר, מומיה, קמה מהמיטה, צחצוח, ארוחת בוקר שגרה 9:00 מעמיסה את מטלטלי הרבים (כלומר ספרי אנטומיה - מור, נטר, סיכומים, עצמות) מהחדר לסלון או לאחד החדרים האחרים שפנויים. 9:30 לאחר התאוששות קלה מתחיל האטרף- אנטומיה אנטומיה אנטומיה, שינון סיכום, מציירת ריאות להנאתי, אנטומיה. לא מבינה פריטונאום- מתקשרת נואשות לחברים -" סורי אני בגף תחתון", "עוד לא הגעתי לשם"... מחליטה לעשות מעשה נועז - לתרגם את מור הגדול. מתישהו אחה"צ מבינה פריטונאום. אנטומיה ועוד קצת. ויש גם ימים של דיסקציה, דברים שרואים מהמרתף לא רואים מכאן. אחת בלילה שיחות הזויות עם חברים במסנג'ר. "אז מה אמרת? הפיבולריס לונגוס עושה מה??" אחת וחצי בערך- נזרקת לקרשים במיטה וחולמת על ליגמנטים ושאר ירקות.איזה כיף?!

זה לא חייב להיות ככה!

1200 פותחת עין אחת 1230 פותחת את השניה 1300 טוב נו, נקום. (אוכלת, קוראת עיתון, פותחת מחשב) 1400 טוב, הגיע זמן ללמוד! פותחת סיכומים, בוהה בהם כ5 דקות וחוזרת למחשב. אוכלת. 1600 זה לא הולך ככה! מה זה ההפקרות הזו? ללמוד! חוזרת לסיכומים, בוהה בהם ביאוש והולכת להתקשר להתבכיין לחברות. ולאכול. 2000 טלפון מחברה: נכון שגם את לא למדת כלום? יאללה, הולכים ללכת קצת, שלא נרקב בבית. (אבל לאכול לפני זה, שלא נקבל סחרחורת חס ושלום) 2200 אמאל'ה לא למדתי כלום! הפעם מתיישבת ומתחילה לחרוש 0500 טוב, לישון. אבל קודם להעיף את כל האריזות של האוכל מהמיטה שלי. איך הם הגיע לכאן??? אז תהיו אופטימים, יש למה לצפות. (כן, בטח)

harbor

New member
בטוח את שמנה

אלא אם כן יש לך חילוף חומרים של אסקימואי

סדר היום של מועמדת וסטודנטית ביחד

כן כן, ככה זה כשנכנסים לביולוגיה כדי להיכנס לרפואה, כל הלחץ והעצבים נופלים עליך ביחד. 07:00- המערכת נדלקת כדי להתריע שצריך לקום, יש הרבה מה להספיק היום. 07:30- אני שמה לב שמשהו מפריעה לי לישון, פותחת עיניים, מרימה ראש וקולטת שהדיסק עוד מעט נגמר ואני עוד לא קמתי
07:45- מקלחת זריזה, מצחצחת שיניים וטסה למטבח. 08:00- מארגנת לעצמי משהו לאכול, המוח צריך תזונה טובה כשלומדים. 08:15- יורדת למרתף- החדר השני שלי, שם נמצא המחשב, לידו כל החומר של הלימודים וגם טלויזיה עם כבלים דיגיטלי. סידור מאוד חכם, לא
08:20- אחרי שארגנתי הכל, התחברתי באינפוזיה למסנג'ר, אייסיקיו, וירטואל טאו, תפוז ומה לא, באה חצי שעה לפחות של שיטוט בפורומים, בדיקת מיילים והצקות למרצים עם שאלות על המבחן הקרב (
זה מחר ואני לא יודעת כלום
). 09:30- קוראת חומר, מסכמת קצת ומדי פעם חושבת "מה לעזאזל אני לובשת למיונים ביום חמישי???" 12:30- ארוחת צהריים, שוב בודקת אם איזשהו מרצה טרח לענות על השאלות שלי ומגלה שלא. משוטטת קצת בפורומים ובודקת שטרולים לא עשו כאן הפיכה. 14:00- חוזרת ללמוד וממשיכה לתהות אם יש לי משהו בארון שירשים מראיינים ירושלמים. 17:00- הפסקה קצרה, מכינה לעצמי שייק פירות קריר וחביב
ומשוטטת עוד קצת בפורומים, בודקת את המייל
שלי בפעם המליון ומתחילה לקלל את המרצים של הקורס. 17:30- חוזרת ללמוד והפעם תוהה אם יש לי נעליים שמתאימות לבגדים שהחלטתי ללבוש ביום חמישי. 20:00- ארוחת ערב עם קצת טלויזיה משולבת באינטרנט
21:30- מאמץ אחרון של לימודים, סחיטה סופית של המוח שלי לאותו יום
23:00- הולכת לישון, מחר יום חדש ועמוס, לילה טוב
אז היום לומדים ביולוגיה של התא, שזה דווקא מעניין. מחר ייגמר הכיף ויבוא תורה של כימיה אורגנית, אחריה מדעי הצמח, כימיה פיסיקלית ופיסיקה-חשמל
יהיה טוב...

dimiorr

New member
אנצל את ההזדמנות

לאחל לך בהצלחה במבחן מחר! לי באופן אישי כבר יש שרשרת יוביקויטין מחוברת לאוזן מרוב הלמידה....

eimad

New member
סדר יום של סטודנט שנה א'-טכניון

יום רביעי רגיל . לא מדבר על תקופת מבחנים ..זהו סתם יום אביבי נחמד ושקט :) 6:00 השקמה 6:00-7:00 התארגנות -ארוחת בוקר .. 7:00-7:40 נסיעה לטכניון 7:40 - 8:00 שיזוף על הדשא :) 8:00 - 10:30 אנגלית טכנית . 10:30- 12:30 -הרצאת פיסיקה . 12:30- 14:40 סדנתון בכימיה אורגנית. 12:30- 16:30 תרגול בכימיה אורגנית . 16:30- 17:30 הפסקה .סוף סוף יש זמן להשלים את התרגול בפיסיקה- צריך להגיש עד 00:00 בלילה :) 17:30-19:30 הרצאת כימיה אורגנית . 19:30 - 20:30 .. חזרה הביתה (אחרי יום של כימיה אורגנית ..באוטובוס אתה נרדם וחולם על כל הדברים שניסית להבין בכימיה אורגנית ולא הבנת :) ) 20:30- 21:30 ארוחת ערב. נחים קצת .. 21:30- 00:00 - עכשיו אתם תנחשו ...? ? ? ? ? נכון .... להתחיל לעשות את תרגיל הבית של כימיה אורגנית !!! ------- כמה יפה ללמוד בטכניון ? לא יהיה לך זמן להשקיע באנטומיה , לא יהיה לך זמן לדעת מה זה רפואה? כי כל הזמן תהיה תקוע בכימיה , פיסיקה ומתמטיקה.. וכשיהיה לך זמן כבר ידפקו לך עוד בוחן אמצע במתטיקה ועוד בוחן בכימיה אורגנית .... נמאס כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יעלד12

New member
גם אני רוצה!!!

סדר יום אמיתי. 6:00- מזיזה את עצמי לעבודה. 6:15 שומעת בדרך לירושלים את "חלומות מתגשמים" אל צביקה פיק, האחד והיחיד. מדמיינת את עצמי עם חלוק לבן עד שאני מגיעה לגינות סחרוב. 7:30- פותחת מיילים, בודקת אם בעלי הביא את הקטנה לגן (היום זה היום שלו). 7:45- בודקת בפורום אם מישהו קיבל זימון לאב"ג. עד הצהריים- כאילו עובדת, אבל לא באמת. צהריים- 12:00- נכנסת לאתר של המרכז הארצי... בודקת אם יש ציוני מו"ר. 13:00- מנסה לשקלל, אם אני מקבלת במו"ר 200, שזה הממוצע, מה הסיכויים שלי להתקבל (אפסיים). 15:00- רגע של שבירה. אני מכינה קפה וחושבת על חיי. בערב- אני רואה אנטומיה של גריי אם יש. אני תוהה אם גם אני איראה כזאת כוסית ומגיעה למסקנה שלא. אני חושבת מה יקרה אם אני לא אתקבל, ומכינה שוב טבלה בראש של למה זה לא הכי נורא שבעולם. הולכים לישון, לא לפני שאני שוב משוטטת בפורום לראות אם במקרה, מישהו קיבל טלפון ממלכה (מאב"ג) ב- 11 בלילה (אולי היא עוד ערה? עובדת?). יאללה ביי...:)

morancho1

New member
אנטומיה של גריי?

השחקנית העקומה הזאת צריכה להגיד תודה שהתכנית המפגרת הזאת בכלל קיבלה אותה לעבודה! למה לראות האנטומיה של גריי, כשאפשר לבהות בקיר למשל?...

רעם69

New member
אהבתי

את עניין ה"חלומות מתגשמים" אבל בעיקר את האנטומיה של גריי. ללא ספק הסדרה הכי טובה שראיתי בחיים. מאחל הצלחה מכל הלב.

in god we trust

New member
אנטומיה

אז אני לא מכיר את התוכנית האנטומיה של גריי וגם "חלומות מתגשמים" זה לא אחד הלהיטים אבל אין ספק שצביקה פיק הוא אחד מאושיות המוסיקה בארץ!

../images/Emo24.gif עוד קצת וזה נגמר

חוץ מזה, תגיד תודה שאתה ברפואה עושה את כל הקורסים האלה, ולא בתואר אחר. הייתי מוכנה להתחלף איתך עכשיו אם זה היה אפשרי.

moranille

New member
כימיה אורגנית

אויי.. זכרונות ישנים. מקצוע איכסי לכל הדעות. בתל אביב החיים יפים. בכל מקרה אל תתבעס מכימיה אורגנית, זה מסוג הדברים שפשוט צריך לעבור.

morancho1

New member
גדול!! ועכשיו הלו"ז שלי:

11:30 איזה יום יפה..
מה יפה מה?? אולי לא התקבלתי בכלל!! *רצה למחשב לבדוק תוצאות.. 11:45 המחשב הועיל בטובו לעלות. שום תוצאות.
11:50 קוראת קצת עיתון,
(יש אולי ראיון שני בב"ש שלא יהיו פאדיחות). 12:30 בוהה בקיר..
מממ..החיים יפים. 12:40
לעבודה מה נסגר לאחר עכשיו? אבל אולי כתבו משהו בפורום? מהר בודקת אוף כלום. רצה לעבודה
, אנשים ברחוב בוהים בי בתדהמה. 13:50 אני בעבודה. נזכרת שהקופסא עם האוכל הטעים של אמא
נשאר על השיש במטבח...
14:00 וכן הלאה כל חצי שעה- בדיקה בפלפון
למה לא מתקשרים אליי? אולי הם לא מבינים את הכתב שלי? אולי אמרתי שטות בראיון (עלק שטות אחת היה אפשר לעשות פאקן מופע סטנד אפ מהראיון שלי
..*מתפללת שהמראיינים ניחנו בחוש הומור) 15:00 מסתכלת על ציפורניי המטופחות ביגון...אוף למה הפסקתי לכסוס למה?? 21:00 טוב אף אחד כבר לא יתקשר היום.
21:10 אולי מישהו מהפורום יודע משהו? מסנג'ר סקייפ הכל פועל..שוב הלך לי ערב על המחשב.
די עוד 5 דקות אני מפסיקה עם המחשב והולכת לעסוק בתחביבי. 1:00 מה אני עדיין על המחשב הזה???
יאללה ממחר-גמילה.

optimiTi

New member
אופטימיות קוסמית - גם אני אצטרף../images/Emo140.gif

אני מוכרחה לציין שלאחר שיטוט שטחי בפורום הגעתי לתובנה מדהימה - אם(בתקווה רבה) אני מתקבלת לרפואה הולכים להיות לי חיים מלאים הרי לימודי אנטומיה זו מטרת חיינו (או שלא..) סתם, האמת שאני תוהה אם מישהו יכול לומר לי כמה ימים לומדים בשנה ראשונה בת"א ועד כמה יש זמן לעבודה

in god we trust

New member
סגור

בדקתי, אמנם רוב המיטות תפוסות ע"י מועמדים מ-5 השנים האחרונות אבל מכיוון שמעבירים מספר מצומצם של מאושפזים לטיפול חשמלי בכפייה בסיביר (כי שום דבר אחר לא הוציא אותם מהחרדה העמוקה בה הם נתונים) יהיה אפשר לקלוט כמה מועמדים חדשים. אני תאמתי את העניין יש לך מיטה שמורה. נ.ב מלכה מחכה לך במיטה.(היא לא מאושפזת-סתם היא לא עומדת בפני ההצעה שלך)

למעלה