למה צריך את האתגר הזה?
אתגר גרזן הפלדה או מה שזה לא יהיה. אז יש לך אפשרות להצביע פעמיים, נו? זה דבר רע יותר, ככה אתה יכול להצביע נגד יותר מבנאדם אחד. אז אנשים יתחילו להתנה אליך יפה? אנשים לא ידיחו אותך רק כי אתה יכול להצביע בצורה חד פעמית פעמיים? הם מתייחסים לאתגר הזה כאל חסינות אינדיבידואלית וזה לא נכון! ונזכרתי למה גיא זוארץ נשמע (בין השאר): לשדרן חדשות! כל משפט הוא מסים בהורדת הקול ממש כמו בכתבות של כתבים בערוץ 2. חוץ מזה הוא מתחיל אתגרים בהנפת יד מצחיקה כזאת כאילו הוא משגר משהו. אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה אבל הוא פשוט נראה מגוחך. כשהוא חוזר לאשתו, אנשים ברחוב צריכים להראות לו את תנועת היד הזאתי ואז להעלות איזה גיחוך קטן. ואז כשיב"ז (לשעבר) תראה את זה היא תגיד לו שהוא משוגע ובעונה הבא (אם וכאשר) הוא לא ינחה את התוכנית ואז כל מעריצי השרדות הישראלית יצאו במחולות. איזה חלון נחמד........ ד"א, למה ערוץ 10 לא יודע לערוך שום דבר בתוכנית? למה תחילת הפרק מתחיל בכמעט סקירה מוחלטת של הפרק הקודם? למה יש שני פרקים בשבוע כי ערוץ 10 חושב שכל החומר שמצולם אצלו הוא קריטי? למה למה ולמה. למה לא עורכים את התוכנית הזאת מקצוענים?!?!?!? למה אני רואה את זה אם אני לא אוהב את זה? כי זה לא כל כך נורא. זה מאוד מעצבן אבל לא משמיד לחלוטין את חווית הצפייה.