מועקה. כבדות. חרדה. טריגר.

טוב, הייתי במעקב וגם אצל איילה

היה טוב, היה לה יחסית זמן, לא היו אנשים משום מה. היא החליטה להעלות לי מינון של שתי תרופות ולראות מה קורה. בינתיים לא דובר על אשפוז שוב... נראה, מקווה לטוב.

שמחה שהיה טוב

לא חשוב למה, יצא מעולה שלא היו אנשים והיא יכלה להקדיש לך את הזמן שהיית צריכה.
איך את? הפגישה עזרה? יש הקלה?

Lady Stark

New member
מתוקה

טוב לשמוע. נשמע שירדה תחושת הדחיפות. אני מקווה שהעליה במינון תעשה טוב. מחזיקה אצבעות.
מתי הפגישה הבאה שלך איתה?
וגם, אולי שווה לך להתייעץ עם פסיכיאטר נוסף שאולי מקושר יותר או כזה שמכיר יותר מסגרות?
כזה שהייעוד שלו בחייך יהיה לעזור להגיע לחלונות הגבוהים?
ואיך את מרגישה עכשיו?

אני מרגישה לא טוב

עוד לא העליתי, אתחיל מחר ב"ה. הפגישה הבאה הרשמית איתה ביום רביעי הבא, אבל אני מקווה לתת גיחה מחרתיים. לא מכירה פסיכיאטר נוסף מקושר יותר. הרגע חזרתי מהשכנים עם התינוקת. לא יודעת למה זה עשה לי עצוב במקום שמח. אולי כי הבית היה מלא אורחים, משפחה שלהם, אולי כי הסתכלתי על התינוקת וגם על הבן הגדול וידעתי שלעולם לא יהיה לי חלק בדברים כאלה. זה כנראה העציב אותי מאוד.

Lady Stark

New member

צעד צעד, מותק. עברת הרבה היום. מכירה את זה שקשה ברגעי דאון קשים ליהנות מדברים טובים.
קשה לקבל את הטוב במצב הזה.
תנסי כרגע להתרכז בלנוח ולהרגיש טוב יותר. אם תכתבי קצת ותוציאי החוצה בצורה יצירתית זה יעזור לך?

תודה לינשוף ולשתי הליידיות ט'

אני בחרדה ודיכאון שחבל על הזמן. מפנטזת על המוות שאני רוצה לעצמי. יש לי מחשבות גרועות ומוזרות. המרדף אחרי איילה מתיש אותי כל כך. יותר ויותר אני מבינה מה עליי לעשות, אבל יודעת שאינני מסוגלת לעשות את זה, אפילו להעלות את זה על דל מחשבתי קשה לי. ובין לבין פוחדת מאנשים. אף אחד לא מבין אותי עם הדיסוננס הזה בין איך שאני נראית ומתלבשת לבין איך שאני מרגישה. אף אחד לא מבין את הדיסוננס הזה בין העובדה המצערת שאין לי בכלל חברים ביום יום בשעות אחה"צ, אין לי בילויים, אין לי מפגשים, וזה רק בגללי, כי אני פוחדת ומסננת קשרים - ולא מבינים את זה כי אני מאוד תקשורתית, פתוחה, לבבית וחמה. אף אחד לא מבין איך זה ייתכן שאני כזאת ועדיין אין לי שום חיי חברה וואט סו אבר. קשה לי להסביר אפילו לעצמי. הפחד הזה אוכל אותי.

תאום2

New member
/tapuzforum/images/Emo201.gif תשמרי על עצמך מותק

את יקרה לי/tapuzforum/images/Emo23.gif

תודה רבה, תאום - טריגר

קמתי מאוחר. הרגשה רעה. צריכה לחזור לעבודה המוגנת. צריכה להירשם לאוניברסיטה כי מחר היום האחרון שאפשר, ועוד לא יודעת אם רוצה ומה בדיוק רוצה. פוחדת. מה יהיה מחר. איילה, לא איילה. אני הרוסה מבפנים. ועוד חברה ניסתה להתאבד. ועוד אחת. אני מוקפת באנשים אובדניים וכל הזמן רוצה בעצמי. מה יהיה?
ובין לבין אני קוראת באינטרנט על בחור שדקר צבת ים וקיבל רק עבודות שירות וקנס. ימח שמו, הלוואי שימות בעינויים ובייסורים. איך אפשר לגרום כאב ליצור חי אחר. זה גורם לי לבכות בתוך הנשמה, כי זו שנאת חינם. על זה חרב בית המקדש ועתיד להיחרב שוב. איך אפשר לפגוע במישהו רק כי אתה יותר חזק ממנו. זה לא פייר. זה לא הוגן. זה עצוב לי כל כך. לא יכולה לקרוא על התעללות. זה חונק אותי. אני מרגישה לא טוב. לא רוצה לצאת לעבודה המוגנת אחרי בערך חודש שלא הייתי שם. אין לי כוח שיצפו ממני למשהו. לא רוצה לחזור בחושך. אני יודעת שארגיש טוב יותר אם אלך, אבל באמת שאין לי כוח. העצב גומר אותי, ממיס אותי, אין לי טיפת עור שתחצוץ ביני לבין העולם. הכול נמס לי. הכול נמאס לי.

טוב, הנה גם משהו טוב

נרשמתי, כנגד כל הסיכויים, לסמסטר הבא. בחרתי לי קורס שרציתי מזמן, קורס לא חופר, והלמידה היא באמצעות שיעורי אופ"ק במחשב, כך שהאלמנט של החרדה מהיציאה מהבית לא משחק תפקיד, וזה יכול להשתלב לי טוב עם המצב הנפשי. חוץ מזה זה טוב בשביל עוד כמה דברים. וקיבלתי מלגה מלאה, אז חבל לא לנצל אותה. זהו.

תאום2

New member
גאה בך‏|אקדמאי‏|‏/tapuzforum/images/Emo140.gif

חשבתי לשכנע אותך,‏ אבל זה בא ממך/tapuzforum/images/Emo229.gif

Lady Stark

New member
מותק שלי

מעולה שנרשמת לקורס!
זה מאוד מחזק, הידיעה שאת ממשיכה לשאוף קדימה, למרות המחשבות ברקע.
לי תמיד עוזר להתייחס למחשבות האלה כאל "רעש" כדי להפסיק להאמין להן ולשים אותן במקום הנכון.
מצטערת שאין לי ממש זמן היום לכתוב יותר, רק רוצה לשלוח חיבוק ענקי.

הנה הפחד שוב מזדחל לו (לא שהוא ממש עזב) ט'

שמחתי סוף סוף להיות בעבודה (המוגנת), אחרי המון זמן שלא. עשינו תכנית שיקום, והיו ממש מעט אנשים, אז היה לי שקט ודי נעים. בדרך הביתה התגנבה מועקה - הולכת לבד ברחוב, מתחיל להחשיך, נכנסת לחנות די יוקרתית שפעם הייתי קונה בה אינסוף בולמוסים, כדי לקנות ירקות וכל מיני דברים שחשובים לי. הולכת הביתה, ולבד. כל כך לבד. חשוך בבית והשותפה לא כאן. עוד מעט גם לא תהיה פה יותר בכלל. אין קופצים על הדירה משום מה (היא באמת מציאה, אני לא מבינה את זה) והחרדות הכלכליות שלי מתעצמות. ביומיום אני ממש מנסה לחסוך, אבל זה הולך ומכרסם.

המחשבות שלי לא טובות, אבל אני שמחה שנרשמתי ללימודים. מחר היה הדדליין להרשמה לפני שמשלמים קנס על איחור, ולא רציתי לפספס. זה נותן טעם לחיים. חברה שלי אושפזה שוב במחלקה סגורה וזה מפחיד אותי, כי היא נראית כל כך נורמטיווית, בחיים לא הייתם מרגישים כלום, מלאת שמחת חיים, והנה. ועוד חברה נסעה למיון כי רצתה להתאבד. וכל החבר'ה מהאשפוז יום, איפה שהייתי. גם שם מישהי ניסתה להתאבד. אלוהים, מה נסגר עם כולם... אני פוחדת מכך שגם לי יש מחשבות כאלה. אני פוחדת מאיבוד שליטה, אני פוחדת מהזדקקות, ואני זקוקה כל כך.

זקוקה נואשות לאיילה. אני אפילו לא יודעת להסביר למה. טוב לי יותר בימים שהיא לא שם, אבל לדעת שהיא שם מבלי לראות אותה - זה אוכל אותי, זה גומר אותי מבפנים. המתח הזה. הריב הזה על תשומת הלב שלה. הצורך שלי בהכלה שלה. השחזור - מה זה כשלא מבינים אותך עד הסוף. מבחן אחרי מבחן היא משתדלת לצלוח, את רובם עוברת בהצטיינות, חוץ משניים שממש קשה לי איתם. קשה לי.

ואני כבר חושבת על מחר. היא תענה לטלפון או לא. היא תהיה שם או לא. יהיה לה זמן בשבילי או לא. אני אצטרך לפגוע בעצמי או לא. היא תראה אותי או לא. זה כל כך מתיש. ואני זקוקה להמון זמן בשביל ללמוד, יש לי מטלות, יש לי מבחן. הפחד גומר אותי, עושה בי שמות. הלוואי שיכולתי לוותר על זה. על הסבל הזה שכרוך בחוסר הוודאות. הסבל שכרוך בקושי להשלים עם המציאות, והמציאות היא שאין לי אימא ומעולם לא הייתה לי, גם כשחיה. ולא תוכל להיות לי. הפחד הזה. לא יכולה שאימא שלי תמות שוב. פעם אחת היא מתה לי בידיים, עשר שנים חלפו מאז. אני לא יכולה יותר שימותו. שיעזבו. וכולם עוזבים. ומתים. וגם היא תעזוב. מתישהו היא תעזוב. ובכל פעם אני עוברת מחדש את הטראומה הזאת של כן תקבל לא תקבל, אני עוברת את זה כמו טראומה, כמו לבוא להוספיס ולמצוא את אימא שלי ספק מתה ספק חיה ולא להבין מה אני רואה ולהמשיך לדבר אליה כשבעצם נשמתה כבר פרחה והיא רק נראית כאן והיא כבר לא... ואני לא יכולה לקבל את זה... לא יכולה להשלים עם זה, אימא שלי התותחית, הג'דאית, מלאת החיים והנמרצת, ופתאום בא הסרטן וטרף הכול. אני לא יכולה להתמודד עם זה. אני לא ערוכה לזה. בחלומות הכי גרועים שלי לא ראיתי את זה בא. אני לא יכולה שהיא תלך לי. אני רוצה חיבוק. חיבוק אני רוצה. זה מה שאני רוצה. והיא מסתכלת לי בעיניים עמוק עמוק והיא מנסה להתקרב למרות שהיא לא מסוגלת להבין ולתפוס משהו כל כך בסיסי בעבר שלי, וזה מכאיב כל כך. אני כל כך זקוקה לתיקוף, אני נחנקת.

מים ממלאים את ריאותיי במקום אוויר. רעד ודם. אני לא יודעת מה יש לי פתאום, מה היה לי. שמישהו יחזיק אותי. כלפי חוץ לא קורה שום דבר. אומרים לי שאני נראית נפלא ומי מאמין שיש לי הפרעה נפשית קשה ושאין לי חברים בכלל כי אני הודפת את כולם.

יודעים מה הפנטזיה שלי? אני רוצה לצרוח. פעם אחת לצרוח. להשתולל, לקרוע, לשבור, להכאיב (מטפורית), להטיח את עצמי על משהו, לצרוח במקום לקפוא, לשתוק, להפנים, להרוס את עצמי בשקט. פעם אחת להתפרע עד שייקחו אותי לקשירה. פעם אחת לצרוח את הכאב הזה החוצה. אני מנסה כל כך לתעל אותו בדרכים שפויות או לא שפויות אבל לא נורא מזיקות כמו פגיעה עצמית ובולמוסים, סימום עם כדורים שמותר לי לקחת, שינה. אבל פעם אחת הייתי רוצה פשוט להשתגע ולשפוך את הכול החוצה, להקיא הכול לכל הרוחות ואז לנשום סוף סוף אוויר נקי ולהתחיל לחיות.

Lady Stark

New member
אהובה

אני כל כך מברכת את הרצון שלך לצעוק ולשחרר את כל המטען. אני לא פסיכולוגית (גם לא בגרוש) אבל לדעתי זו נקודה בה את קרובה יותר לעצמך ומבינה את הצורך לשחרר החוצה, לא רק לפגוע בעצמך. זה הרצון הכי בריא שאני יכולה לחשוב עליו.
במצב שלך במיוחד.
הרצון לעשות משהו אקטיבי (צעקה) כדי לשחרר. הרצון להתחיל לחיות מצביע על תקווה שיש דרך לחיות בהרבה פחות סבל.
ויש, מתוקה.
אני יודעת שזה לא מרגיש לך ככה כי את סובלת כבר הרבה זמן, אבל אני רואה איך את מתמודדת עם הדברים אחרת.
אקטיבית יותר ומפוכחת יותר.

כל כך מצטערת על החברות שלך שעברו את זה. אבל זה שהן הגיעו לנקודה הזאת לא אומר דבר עליך. את זו את.
חיבוק גדול.

תודה לינשוף ולשתי הליידיות

אני עייפה כל כך. צריכה כוח למחר...

ליידי באבא, נו, איך הייתה השיחה???

למעלה