מופנה לאלה שמבינים

Adamico

New member
תשובה לך דני

כל מה שטל אמרה זה נכון.. לשלד"ג מתקבלים דרך גיבוש מטכ"ל או אחרי שעוברים גיבוש אחר (חובלים טיס או שייטת) ומבקשים את זה. ל669 מתקבלים גם כך.... יש גם את תצ"מ שלזה מאתרים אנשים וגם יש את יחמ"מ (יחידת מודיעין מטרות) ותצפיתנים שגם אליהם מאתרים אנשים.... מגלן בדרך כלל מי שמסיים גיבוש שלד"ג ולא מתקבל... בהנדסה יש גם את יחס"פ(יחידה לסילוק פצצות) ואת יהלום שהיא מעין שילוב של יעל עם יחס"פ. גיבושים הם קשים אין ממה לעשות אבל אם רוצים מספיק אפשר הכל.... תתאמן כמה חודשים לפני והכל יהיה בסדר ואם לא תתקבל זה לא נורא תאמין לי. הכי חשוב שתזכור שזה לא משנה מה אתה עושה העיקר שאתה עושה ושיהיהו לך אחלה חברה. אני מאחל לך בהצלחה אדם

avishi

New member
ל:JUST4TUN

כל הכבוד לך שזורם בך הדם הזה אם יש לך קב"א ופרופיל גבוהה אז אין סיבה שתשרתי במקום נאכס ואם קיבלת גיבוש תעשי אותו על הצד הטוב ביותר ואם עברת סבבה אם לא אז תשבצי יחדה רגילה

just4fun

New member
avishi

תודה
אני מאמינה שאני אגיע למקום מכובד :) ולא סתם אני גם מקווה שעד הגיוסססססס הרעל ישאר בגוף!!!!!!

just4fun

New member
מורן

אני התאמנתי בעבר,ככה שהכושר הגופני שלי לא ירוד :) וכיום אני שוחה...בקבוצה.....כבר כמה חודשים ואני מתכוונת להתחיל אימונים מסודרים כאלה,למרות שיש לי עוד הרבה זמן אימונים זה תמיד טוב,לחיטוב הגוף

למעלה