מופעים

orenge2

New member
מופעים

שלום לכולם כבוד הוא לי להיכנס לפורום של המלכים מכולם "everybody else is just green" אני מת לראות אותם לא משנה את מי את pink floyd או roger waters כי מה שידוע לי waters כבר לא איתם או שהם לא איתו אים למישהו יש אינפורמציה לגבי הופעות כרטיסים משהו... אני אשמח נורא להיתעדכן ואף ללכת לראותם כמובן.

נימרודל

New member
הי... *אהמ*

אני מצטערת לפוצץ לך בועות אבל פינק-פלויד כבר ממזמן לא מופיעים בשום-מקום. עקב ההתפרקות. כן- הוא עזב אותם, הם הוציאו עוד אלבום והם התפרקו אז (נראה לי...) המקסימום שאולי יצא לך לראות זה די.וי.די שלהם...

melancholy man

New member
או לתפוס אחד מהם

גם גילמור וגם ווטארס מופיעים מפעם לפעם, ואפשר עדיין לראות אותם, אגב, זו שאלה מצוינת את מי משניהם הייתם מעדיפים לראות בהופעה?, אישית, נראה לי שהייתי יותר נהנה מגילמור בגלל שנראה לי שהוא ויתר על הפוזה המנופחת של פעם ופשוט מנגן מוסיקה (והוא נגן מעולה), מה איתכם?

holo

New member
נכון, גם אני מעדיף את גילמור

בלי הרבה פוזות הדי וי די שלו בקונצרט ממש יפה!!

אני דווקא הייתי מעדיף את ווטרס

אפילו בהרבה. דיויד גילמור נגן באמת מעולה, אבל אני הרבה יותר נהנה מהחומר של ווטרס, כולל את Amused to death וPros & cons מהאלבומי סולו של גילמור לא אהבתי הרבה שירים.

holo

New member
אני לא מדבא על אלבומי סולו

אלא על ביצויים של שירי פינק פלויד.. עוד לא שמעתי אלבומי סולו, לא של גילמור ולא של ווטרס

itaikuskus

New member
פוזה המנופחת?

רוביש, גילמור תמיד היה ידוע בגיטריסט שלא עושה פוזות כמו הגיטריסטים הוירטואוזים שהתודענו אליהם ואל השואו המטורף ומלא הפוזות שלהם (דוגמת ג'ימי פייג' וריצ'י בלקמור השחצן,אנגוס יאנג,ומלא מלא אחרים) לרוב גילמור היה קפוא במקומו מתרכז בתוים שהוא מוציא, ומתעסק בנגינה/שירה נטו.

נימרודל

New member
זה נכון

לא נראה לי שאי פעם הייתה לו פוזה מנופחת. המ... ואפילו לא לווטרס. אולי אגו מנופח- אבל לא פוזה...

melancholy man

New member
טוב

תקראו לחזירים מעופפים חומות מתנפצות ומנסרות ענק איך שאתם רוצים, בעיני זו פוזה ולא סתם פוזה אלא פוזה מנופחת, אבל זה רק אני.

The Albatross

New member
אני לא מאמין שזה גילמור.

רוב הסיכויים שהוא נגרר אחרי ווטרס, שגם יצא נגד תופעת רוק האצדטיונים, וגם הלך להופיע בהם בעצמו. מצד שני, גם גילמור לא חף מבעיות. ע"ע פולס.

בוודאי שזה לא גילמור

ואפילו לא בדיוק ווטרס. ההופעות של הפלויד היו, מתחילת דרכם, מופע אור-קולי שהחלק הויזואלי בו היה מרכיב כמעט שווה-ערך למוסיקה. עוד ב-1967 הם שילבו הקרנות של צורות וצבעים באולם, עד כדי כך שהקהל בקושי היה יכול לראות את הלהקה. והרעיון לזה היה דווקא של בארט. במשך השנים, הלהקה שכללה את הרעיון הזה. נכון שווטרס (ומייסון) היו הדוחפים העיקריים לתאטרליות בהופעות - המטוסים המתרסקים, הבובות המתנפחות וכד' - בניגוד לגילמור ורייט, שהעדיפו להתרכז במוסיקה נטו. אךיש כאן גם אירוניה מסויימת: כל האלמנטים האלו אולי נראים כממנופחים - ובעיני, אין להם ערך יותר מאשר כגימיק - אך יחד עם זאת הם הרחיקו את מוקד תשומת הלב של הקהל מהלהקה שעל הבמה, וזאת בעידן בו חברי להקות היו "כוכבים". היינו, בניגוד ללהקות האחרות בתקופה המקבילה - תחשבו למשל על ג'נסיס, או על קווין - הפלויד לא השתמשו בגימיקים התאטרליים האלו ע"מ לנפח את האגו שלהם, וליצור לעצמם תדמית של סופרסטארים. למעשה, חברי הלהקה נהגו להסתובב בין הקהל לפני ההופעה, וברוב המקרים לא זיהו אותם, אפילו.

NIR Y

New member
גילמור

אפילו שלא ראית את ההוםעה של ווטרס לבד, וכן של גילמור ששאני מאד אוהב. אני מתאר לעצמי שיותר כייף יהיה להיות בהופעה של מוזיקה טובה כמו של דיויד גילמור, וגם כי הוא לא מנסה לשנות או לשחזר את מה שהיה פעם.

itaikuskus

New member
לא הפסדת כלום

ראיתי הופעה של ווטרס זה מעורר רחמים איש זקן ומריר ומלא כושיות צרחניות ו2 גיטריסטים שלא טובים מספיק ללהקת מטאל בשקל אבל יודעים לעשות סולואים כאלה מעפנים.

הם לא התפרקו

אבל הם קיימים כיום על הנייר בלבד. אם גילמור ירצה, הוא יוכל "להחיות" את הלהקה. זה בעצם תלוי בו, ובתכניותיו.

oribarak

New member
אם הם לא יהיו תינוקת והם ישלימו

אולי האגדה תחיה מחדש

נימרודל

New member
כן...

ואם הגיהנום יקפא והשטן יסע מסביב במזחלת לבוש כסנטה קלאוס- ולוציפר כאחד השדונים והם יצעקו "מרי קריסמס! מרי קריסמס אברי בודי" ויחלקו סוכריות לילדים קטנים. כן, גם אז האגדה תחיה מחדש.

למעלה