מופעים

נימרודל

New member
ציניות איש...

למה אתה לוקח כל כך ללב? נראה לך שהם אי פעם ישלימו? נגיד שכן, ונגיד ששניהם כבר רצו להשלים ממזמן- לא נראה לי שהם יצאו לסיבוב הופעות. הם ישבו על תה ועוגיות ויעלו זכרונות מהעבר... ניי?

itaikuskus

New member
אז את לא הבנת אותי נכון..

לא ממש אכפת לי אם הם ישלימו או לא... פשוט ההשוואות שלך לגיהנום שקופא ובלה בלה בלה לא היו כאלה מבדרות בעיני אז התקשיתי להבין על מה המהומה..

One Echoe

New member
אני לא מבין למה אתם כ"כ

רוצים שהפינק פלויד יחזרו? זה יהיה פתטי, שיישארו ככה...שיישארו אגדה כמו שהם, לפעמים מגיע מצב שפשוט צריך להתפרק, ובמיוחד יש מצבים שלא צריך לחזור לאיזה סיבוב הופעות כמו שהרבה להקות עושות בשביל כסף או לא בשביל כסף. הזמנים שלא היום לא מתאימים לפלויד. לא הייתי רוצה שיחזרו, מהרמה האישית החלום שלי זה להיות בהופעה שלהם, אבל בשבילהם לא הייתי רוצה שיחזרו, ממש לא.

oribarak

New member
אוי נו באמת תפסיק

מה זה השטויות האלה...אגדה שמגדה לא אכפת לי מהאגדה שלהם, חוץ מזה שזו תוספת מצויינת. חוץ מזה לא חשבת שאם הם יחזרו לפעול ביחד זה לא יהיה סוף טוב לאגדה? השירים שלהם ישארו תמיד, ואפילו אם כולכם תתחילו לרדת עלי עכשיו, מתי שהוא ימאס לשמוע אותם באותם גרסאות כל הזמן במשך שנים על גבי שנים...גם לי קשה להאמין שזה יקרה אבל במקרה ש, לא הייתם רוצים לשמוע אותם, 4 זקנים בריטיים, בלי נגני ליווי ובלי כל החרטא והבולשיט, מנגנים מוזיקה יפה על במה אחת????? ותחשבו על זה, אויויויויוי

One Echoe

New member
אוי נו...

אגדה, יש גבול למילה הזאת, אני מתכוון להקה אגדית שמקומה בעבר. ולא בזמנים של היום, וכן, הייתי רוצה לראות 4 אנשים מנגנים מוזיקה יפה על במה אחת, זה החלום שלי, במיוחד כשאלו הפינק פלויד. אבל תחשוב על זה, למה להרוס את העבר שלהם? כמה שזה נשמע לך קלישאה, אני מעדיף את זה... לפעמים קלישאות זה דבר טוב, במיוחד כאן. כי מה נשאר לרוקנרול אם לא קלישאות...ועוד במיוחד כשמדובר בפלויד. לא חסרות להקות היום שמנגנות מוזיקה טובה ...שאפשר ללכת לקונצרטים שלהם, בשביל מה לרצות שהם יחזרו? לא יודע, זאת הדיעה שלי. אם אתה כ"ככככ רוצה, לך למופע קאבר, כמו שאני עושה.

One Echoe

New member
..

כי מה נשאר לרוקנרול אם לא קלישאות...ועוד במיוחד כשמדובר בפלויד. הבנתם אותי נכון? חח לפתע זה נשמע לי מוזר.

One Echoe

New member
אני גם לא הבנתי את עצמי זה בסדר.

חח. לא משנה, כתבתי משהו והתכוונתי למשהו אחר.

oribarak

New member
כמו הפירוש של המילה

קאבר זה קאבר...כלומר "כיסוי" לא המקור...אני אנסח את זה ככה, מה תעדיף?דיסק צרוב חדש עם איכות ענקית של פינק פלויד, או דיסק מלפני 10 שנים אבל מקורי?או במקום דיסק תקליט שאת זה הכי היתי רוצה...רוח התקופה. קלישאות זה דבר יפה, אך לדעתי הוא נמצא קצת בצד אני רוצה מוזיקה לא סיפור אגדות...סיפור אגדות מוסיף הרבה!אבל מהצד

כי הוא מנהיג הלהקה כיום

לשניים האחרים אין את המוטיבציה והכושר לנהל פרוייקטים בסדר גודל של הפלויד, בין אם זה אלבום חדש או סיבוב הופעות. הם גם לא יכולים לעשות כלום בלעדיו, מבחינה מוסיקלית. (לגבי מיחזור החומר הישן, ממילא ההחלטות הן קבוצתיות, ולכל אחד קול שווה).

אה אוקי,

ורוג'ר ווטארס מבחינה רשמית כבר לא נמצא בלהקה ואין לו שום זכויות עליה?(חוץ מעל היצירות שלו)

אני דווקא רוצה../images/Emo70.gif

שהם יחזרו. אנשים כמהם הם גדולים בהופעות, הם משנים שירים. אני רוצה לוודא שעדיין יש לגילמור קול כמובן (בגיל מבוגר הוא דוהה), אבל יש לו אלבומי סולו, אז למה לא? שום אגדה, אבל הם היו תמיד בעלי חזון להופעות מרשימות. האנרגיה שתהיה מהקהל.. ועם כל הכבוד, שליחי הבלוז פשוט לא עושים את העבודה. ואם כבר, אז גילמור, יש לו קול הרבה יותר טוב מלווטרס.

למעלה