היי גם אני עושה את הסדר בחיפה ההבדל היחיד ביננו הוא שלי אין אינטרס ללכת ישר אחרי זה לברבי....
E EmGee New member 15/4/03 #21 היי גם אני עושה את הסדר בחיפה ההבדל היחיד ביננו הוא שלי אין אינטרס ללכת ישר אחרי זה לברבי....
ס סיונול New member 16/4/03 #29 הגעתי להחלטה חשובה..!!! בהופעה הבאה שניא הולכת.. ( נקווה שהיא תהייה יום..) אני יביא למוקי חאקי ועניבה ויכריח אותו ללבוד.. חחחחחחחחחחחחח
הגעתי להחלטה חשובה..!!! בהופעה הבאה שניא הולכת.. ( נקווה שהיא תהייה יום..) אני יביא למוקי חאקי ועניבה ויכריח אותו ללבוד.. חחחחחחחחחחחחח
T TPM New member 15/4/03 #22 ממש מבאס שלא הייתי... התמונות האלה כל פעם מבאסות! ממש מעצבן שלא באתי... והחולצה שמוקי לבש היא של קן יבנה ד"א מי את? מאיפה?
ממש מבאס שלא הייתי... התמונות האלה כל פעם מבאסות! ממש מעצבן שלא באתי... והחולצה שמוקי לבש היא של קן יבנה ד"א מי את? מאיפה?
T The Macker Girl New member 15/4/03 #23 יש! מישהו מהתנועה! אני צליל... קבוצת "שיפרא", שכבת מעפילים, קן חדרה מרכז, מחוז תיכון. ואת/ה?
ס סיונול New member 16/4/03 #26 כן גם אני.. חחחחחחחח סיון תנועת הצופים הנהגת מרכז שבט יובל מודיעין מדריכה בגדוד גולן חחחחחחחחחחחחחחחח עוד משו?
כן גם אני.. חחחחחחחח סיון תנועת הצופים הנהגת מרכז שבט יובל מודיעין מדריכה בגדוד גולן חחחחחחחחחחחחחחחח עוד משו?