מופע חדש: גוספל - ג´אז

OBZ

New member
אוקי

אבל זה נכון או לא נכון אישי בשבילך שלא תופס לגבי אחרים... ואם אתה חושב אחרת אז שיהיה לך סבבה רק שזו לא האמת...

Sir Humphrey

New member
רגע רגע...

אז אתה אומר שלך מותר להחליט מה האמת ולי אסור? גם הצהרה ש"נכון לא נכון אישי שלי" לא תופס לגבי אחרים, וזו האמת, זו אמירה שממנה מתפרש שאתה יודע מה האמת ומה לא האמת. מה גם שזה שטויות, כי אני תמיד צודק, והאמת שלי תמיד מנצחת, אז ברור שהיא תופסת לגבי אחרים. קצת שכל, באמת.

Uri T

New member
הממ

אתה נשמע מאוד אגואיסטי. אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה אבל אתה לא יכול להגיד שאתה תמיד צודק. אנשים עושים טעויות בחיים, אנחנו בני אדם. לפי דעתי אם תמשיך להאמין בתפיסה הזאת אתה תישאר עם האמת שלך...לבד זה אפשרי להקשיב לאנשים אחרים ולטעום דברים חדשים אחרת אנחנו נישאר תקועים במקום ודיי משועממים. זאת סתם דעתי

OBZ

New member
אני מדבר איתך על טעם

ולא על עובדות אם עלי עץ הם ירוקים אז הם ירוקים וזה הכל אתה יכול להגיד שבעצם אנחנו לא יודעים כלל מה האמת ואי אפשר לדעת כלום אבל בהחלט ניתן להוכיח שעלי עץ ירוקים ואדמה היא בצבע חום. אי אפשר להוכיח מדעית שמוזיקה מסוימת היא "טובה או לא". והמציאות היא שלהרבה אנשים יש טעמים שונים ולא כולם הולכים לפי אמות המידה של "נכון ולא נכון" שלך בנוגע לטעם. אם אתה מדבר על עובדות , תגיד שעלי עץ הם ירוקים , אז ברור שזה נכון , כי זה נכון עובדתית. אם אתה אומר שמוזיקה היא גרועה ואתה אומר שזה נכון לגבי כווולם , זה לא , בגלל שאין לזה שום הוכחה מדעית וגם חלק מהאנשים לא יסכימו איתך ולא יהיה איכפת להם שאתה חושב שכל מה שאתה אומר זה נכון לגבי כולם , הם חושבים אחרת ולא יעזור לך...

Sir Humphrey

New member
הממ.....

האמת, שאתה יוצע מתוך גישה שלפיה איכפת לי מה אחרים חושבים. תראה, זה נורא פשוט ולא צריך לסבך. אני צודק, כי אני צודק. אני לא יכול לשלוט בזה, אין לי סוויטש On/Off, אני פשוט צודק. יש לי נטייה לא לטעות. אם אני אומר על משהו שהוא נכון, אז הוא נכון. למה בכלל להתווכח?

OBZ

New member
תעשה חיים בעולמך הפרטי

פשוט יהיו לך המון קצרי תקשורת (כבר יש) עם אנשים בהצלחה

Sir Humphrey

New member
זה יפה, מר בן צבי....

שאתה מספר לי על כל קצרי התקשורת שלי... טוב, זה היה השעשוע שלי לפסח. אני יודע שזה רדוד, ודי מגוחך, אבל מה לעשות, יותר מדי מתמטיקה. תגידו תודה שלפחות הסתפקתי בלטעון לעליונות, ולא התחלתי להוכיח שטויות באינדוקציה כמו בפורום קלאסי.

OBZ

New member
תשתעשע להנאתך

אבל לא על חשבון אחרים... למרות שברור שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה... הצעה שלי...

Sir Humphrey

New member
האמת, לא...

אני מרחיב מוסיקה והסטוריה בתיכון, ומתמטיקה חמש יחידות, אבל אני לא פיסיקאי.

למעלה