מוצ"ש 25.10 שעה 19:00 מול בית רה"מ

doresh shalom

New member
מהכרות אישית עם חלק לא קטן

מנוער מרצ אני חושב שאתה סתם משמיץ אז בסדר יש קצת קיצונים אבל בסך הכל ה ממש לא נכון

EverMan

New member
אביב , רק אמרתי שיש כמה אנשים בנוער

מרצ ש"קצת" קיצוניים שמאלה , יותר מהמפלגה. זה הכל. וזה מהיכרות אישית שלי , לא מ"מרצ אוהבים ערבים" שהליכודניקים כה אוהבים.

לפי מה שאתה חושב.

אני חבר בתנועה ואני מכיר את רוב החניכים. אני חושב שאני יותר קרוב לנוער מרצ מאשר אתה, לא?

גם אם יש

אני לא מבין מה הקשר עם הלוגו הערבי של נוער מרצ - אני אוהב אותה כמו שאני אוהב את העברי וגם שאוהב את האנגלי - מהסיבה הפשוטה שאלה שפות רשמיות בדינת ישראל. ומאוד תלוי מה ההגדרה שלך לקיצוני ...

Alexco

New member
הממ

הלוגו הזה עוצב עבור החניכים הערבים בתנועה. זה כל כך נורא?

חגי רץ

New member
יש לנו בעיה

יש לנו בעיה קשה מאוד במדינה אולי אפילו מחלה קוראים לה ה"שמאל".כל המצב שאנו נמצאים בו כיום זה אך ורק השלכות של כל התרבות האינטרסנטית והאגואיסטית של אנשי השמאל והדוגמא הכי טובה לך זה הפיגוע שהיה לפני שנה בערך בתל אביב כאשר מחבל נכנס למסעדה עם סכין בלבד והתחיל לרדוף אחרי אנשים ולדקור אותם, ואילו האנשים בתגובה התחילו לברוח. זה לא הגיוני אתם צריכים לקלוט שמשהו אצלכם מעוות,במקום להתנפל על אותו מחבל כולם בורחים?! כאן באה לידי ביטוי ההנהגה של השמאל. עם ישראל הגיע למקום מבטחים אחרי שנים של גלות ושל חוסר הגנה על עצמו, עכשיו כשיש לנו אפשרות לחיים שקטים ומאושרים אתם מגיעים ובמין תפיסה מוטעת מיסודה של חוסר אמונה בעצמנו ובחרותנו בוחרים להחזיר אותנו אחורה לתקופה חסרת הגנה ואמונה.אתם אנשים גדולים וחזקים ששיגעון קטן בעל הרס עצום מפעם בכם.

למעלה