מוקדש באהבה לטוני ומייגן...

מוקדש באהבה לטוני ומייגן...../images/Emo23.gif

"או כלה יפהיפיה, בשם באהבה - אני נשבע או כלה יפהיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא, תני חיבוק ונעצום עיניים ונישאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמייים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל האוהבים... הרי את מקודשת לי- כך אני אלחש ואקח אותך לרקוד ברחבה שתגמר המסיבה יפה שלי ניסע לירח דבש וננצור לנצח את האהבה.. או כלה יפהיפיה...

הייתי מעדיפה שטריש תתהפך בקיברה

ואני מצטערת אבל הזכויות שמורות לעוזי חיטמן והלחן לשלומי שבת, ומה שלומך צהובון מתוק?

לצהובון-ערב טוב!אתה כאן../images/Emo35.gif|ספוילר

אתה יודע, אני חשבתי לעצמי! נכון שעכשיו בפרקים בארה"ב יש את הבלגן אם החתונה של בילי ומאק תתקיים מפני שג'יל היא הבת של קתרין?! אז יכול להיות שבסוף מאק היא לא הבת של ברוק ואז הכל יסתדר?! אז מה שבעצם אני שואלת אותך צהובוני זה האם תהיה בקרוב הוכחה לברוק חוץ מהמכתב, שמאק היא ביתו בשר ודם?!

יא אני משועממת-ספויילר

גם אני תהיתי על זה אבל כמו תמיד באופרות סבון הכול יסדתר בסוף או שמק תמצא אהבה חדשה/תעוף מהסידרה/לא הבת של ברוק/היא ובילי ינשאו למרות שהם בני דודים

זה נראה כאילו לא היה צח"מ כבר נצח

אז מה יקרה עם ויקטור וניקי עכשיו?
, אני יודעת שעכשיו היא לא תהיה עם ויקטור אבל האם היא תלך לבראד הנואש שבטח עד עכשיו מחכה לה במסעדה של ג'ינה?!

לפייתון...

- שמעתי היום בפעם הראשונה ברדיו 100 FM את השיר של אנייטה, והוא כמובן מ-ק-ס-ים !!!, ישר ידעתי שזאת היא! אני עוד מעט יוריד אותו. ודרך אגב שנינו מזל שור! לך יש ביום חמישי יום הולדת אם אני לא טועה ולי ב-7 למאי... יש עוד שוורים בפורום?

python 4

New member
יש לפחות עוד שור אחד בפורום../images/Emo99.gif

אבל אסור לי לדבר על זה, כבר עצבנתי אותו מספיק. אנייטה! אני לא אוריד את השירים שלה - אני אקנה את הדיסק! כן כן. קראתי עליה שהיא קצת מרוששת, המסכנה, ובגלל זה היא הוציאה את הדיסק הזה. נעשה לה ג'סטה לזכר ימים עברו.

התכוונתי שאני אוריד את השיר

עד שייצא הדיסק ואני כמובן יקנה אותו בשמחה, כל פיסה קטנה מ"אבבא" שווה כל שקל ושקל!

Dawn12

New member
שחר מספק תשובה: ../images/Emo3.gif

וזה כמובן
למי שהגיע לכאן בטעות: האמת היא שגם אני חשבתי על זה שהם אולי ינסו להפריך את העובדה שמקנזי היא בתו של ברוק כדי לסדר את העניינים. זה לא יקרה. ההוכחה הניצחת לכך שמקנזי היא אכן בתו של ברוק תגיע כאשר אמנדה (אמה של מק) תצוץ בג'נואה סיטי (בעוד הרבה מאוד זמן). העניין הוא שעד שזה יקרה כבר אף אחד לא יפקפק בזה (אפילו לא ג'יל) ואמנדה תגיע לעיר בשביל סיפור אחר בכלל. כמו שצהובון כתב בספויילרים לשנה הקרובה, ג'יל תנסה לחפור בעברה של מקנזי וגם לאתר את אמנדה, אבל זה לא יוביל לשום דבר משמעותי.

python 4

New member
תרשו לי להסתכן בניחוש - ../images/Emo58.gif

כל הקטע הזה של ג'יל היא הבת של קתרין בכלל לא נראה לי - הם עשו בדיקת 'אימהוּת' או משהו? ואם כן, אז פיליס בטח זייפה להם את תוצאות הבדיקה. אין לי מושג למה שהיא תעשה את זה, אבל פיליס מומחית בזה. בקיצור - מקבילי יוכלו להיות ביחד אם יתברר שג'יל וברוק הם לא באמת אחים.

ומה בקשר לניקי וויקטור../images/Emo35.gif

האם הם יגשרו הפעם (עד לפעם הבאה כמובן) על הבעיות וימשיכו להתגורר ביחד?
והאם בראדלי ימשיך להיות השטיח המהלך של ניקי ניומן?

python 4

New member
תני לי לשער (ואני לא יודע)

שניקי והשפם ישארו תקועים אחד בת** של השני, ובראדלוש המסכן ישב עוד הרבה הרבה זמן אצל ג'ינה ויחשוב למה זה תמיד קורה לי.

Dawn12

New member
התשובה היא לא

הם לא יגשרו הפעם על הבעיות ולא ימשיכו להתגורר יחד. בשלושת הפרקים הצפויים לנו השבוע ויקטור יגלה את הרומן של ניקי וצפוי לנו עוד עימות משובח בין שניהם. באשר לענייני המגורים, ויקטור ילטוש בקרוב את עיניו לפנטהאוז של מיס ג'נקינס. ובראדלי? הרומן שלו עם ניקי לא יאריך ימים גם הוא. בקצרה: הוא ירצה למסד את הקשר, היא לא, וככה זה ייגמר.

רגע

אז אם לא תהיה הוכחה חותכת איך ישכחו מהספקות, יאמינו "פתאום" ויעברו לנושא הבא בסדר היום? לא מתאים לג'יל...

למעלה